Reacties voor: Zeven belangrijke punten uit de kwartaalcijfers FQ3 2019

Apple bracht dinsdagavond nieuwe FQ3 2019 kwartaalcijfers naar buiten. Na afloop werden er weer veel interessante dingen besproken. Dit is het belangrijkste wat je moet weten.

Reacties: 5 reacties

  1. haha, en Apple is toch doomed? Apple draait gewoon als een speer zoals dat altijd gaat met dit bedrijf. Iedereen klaagt dat Apple producten te duur zijn en toch koopt iedereen ze.

    Het is jammer dat ze geen inzicht geven hoeveel watches en AirPods verkocht zijn. Ik heb het gevoel dat deze cijfers astronomisch zijn.

  2. Origineel geplaatst door duo
    haha, en Apple is toch doomed? Apple draait gewoon als een speer zoals dat altijd gaat met dit bedrijf. Iedereen klaagt dat Apple producten te duur zijn en toch koopt iedereen ze.
    Het is jammer dat ze geen inzicht geven hoeveel watches en AirPods verkocht zijn. Ik heb het gevoel dat deze cijfers astronomisch zijn.

    Ja het valt uiteindelijk altijd wel mee, ik heb wel enige vrees voor Apple TV+ of dit aan gaat slaan? Ik betwijfel het door het ontbreken van hoeveelheid content.

  3. Laat Tim maar schuiven. Heel goed om niet op één paard (lees iPhone) te wedden, maar je kansen te spreiden. Geeft een stabiele basis voor de toekomst. Bijna iedereen op aarde heeft een smartphone en qua ontwikkelingen zal er niet veel meer nieuws komen, behalve om het op te vouwen.

  4. Ik denk persoonlijk dat AppleTV+ niet direct aan gaat slaan. Kwa content zal er vast niet genoeg zijn om mensen van Netflix over te halen. Tenzij ze verassen en deals hebben gesloten. Ook komt Disney aanzetten met content wat (denk ik) veel aantrekkelijker is voor veel mensen. Maar ik denk ook dat Apple binnen enkele jaren zijn aanbod heeft uitgebreid en ik geen Netflix account meer heb, maar AppleTV+ icm Disney bijvoorbeeld. Ben heel erg benieuwd

  5. Ik heb thuis een Homepod sinds kort. Ik bedien mijn lampen in het Engels. Ik zou heel graag meer apparaten met stem bedienen. Mij valt me dan het volgende op:
    – Homekit ondersteuning is er maar zeer beperkt en alleen bij dure apparaten
    – bijna alle apparaten, ook de goedkoopste, ondersteunen wel Google en Alexia. Ook nog eens in het Nederlands.

    Het is dus heel moeilijk om alles met Apple te laten praten en heel makkelijk met de andere eco systemen. Tegelijker tijd is de lock in van een eco systeem gigantisch.

    Als Apple die boot mist, dan zijn ze voor lange tijd de klos. En privacy van Apple blijkt ook maar een dun laagje te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.