Reacties voor: Kwartaalcijfers FQ3 2016: 40 miljoen iPhones en 10 miljoen iPads verkocht

Apple heeft de kwartaalcijfers van FQ3 2016 bekendgemaakt. Hier lees je hoe het zit met de iPhone- en iPad-verkopen en de ontwikkeling van de andere verkoopcijfers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. De neerwaartse trend is begonnen terwijl de markt snakt naar nieuwe MacBooks, iPhones en de Apple Watch 2. Ik denk dat het gebrek aan nieuwe spullen de belangrijkste reden is voor deze inzinking. Ik ben benieuwd of Apple er bovenop gaat komen met nieuwe spullen.

  2. @JK: ?? Boven op komen ??… ze doen het juist beter dan verwacht
    Algehele geluid is dat Apple beter gepresteerd heeft dan verwacht.
    Nabeurs al bijna 7% in de plus

  3. Gewoon even stoppen met de gadgets en je gewone core-produktlijn weer aandacht geven. Waar blijven de nieuwe macbook pro’s? Waar is de nieuwe mac pro? Wanneer worden de iWork pakketten Numbers, Keynote en Pages eens flink aangepakt? Apple lijkt weer dezelfde kant op te gaan als met Scully: teveel verschillende producten en de focus lijkt kwijt. Idee om The Woz erbij te gaan halen?

  4. Wat een negativiteit weer, en dit al gaan vergelijken met Scully is in mijn ogen wel heel dramatisch.

  5. Na een kwartaal winst die nog steeds een paar miljard, is een vergelijk maken met Sculley een joke.
    Die had op het laatst nog maar winstjes van een paar miljoen.

  6. Origineel geplaatst door Gabor
    Na een kwartaal winst die nog steeds een paar miljard, is een vergelijk maken met Sculley een joke.

    Die had op het laatst nog maar winstjes van een paar miljoen.

    Ook die vergelijking slaat de plank mis, aangezien Apple toen wel even een paar maatjes kleiner was dan nu.

  7. De verkopen zullen verder teruglopen als Apple achter Samsung aan blijft lopen in plaats van andersom. Daarom snap ik niet dat ze dit jaar met een iPhone 6.2 komen.

    Ze moeten de concurrentie laten zien dat iPhone (met IOS) nog steeds het beste is, maar ze komen met “vernieuwingen” zoals het verwijderen van standaard apps en een berichtenscherm dat eindelijk gaat functioneren zoals het hoort, en een iPhone zonder audiopoort en een Home-knop die je niet helemaal hoeft in te drukken.

    Vrijwel alle vernieuwingen in iOS10 zijn functionaliteit uit Android. De kwaliteit van de apps is daar nog steeds een stuk lager naar mijn mening, maar Android wordt beter en beter en het wordt voor de iPhone gebruiker steeds interessanter om over te stappen. Apple doet niets om hun klanten te behouden.

  8. Ik weet het niet hoor maar Apple heeft voor het tweede kwartaal op rij een daling genoteerd in het aantal geleverde iPhones. Ook de omzet van het afgelopen kwartaal was lager dan in hetzelfde kwartaal vorig jaar. Apple is op smartphone en tablet gebied dalende, niet gek met die prijzen en wat je ervoor krijgt…concurrenten bieden veel meer voor minder, maar goed ben zelf TE gewend aan iOS en de appstore is kwalitatief gewoon het beste.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.