Reacties voor: Kwartaalcijfers FQ3 2015: Apple verkocht 47 miljoen iPhones

Apple heeft de kwartaalcijfers van FQ3 2015 bekendgemaakt. Er zijn opnieuw records gebroken, vooral dankzij de iPhone 6 en 6 Plus.

Reacties: 15 reacties

  1. Waar zit de grens vraag je je dan af. Als die bereikt is, zal Apple flinke klappen krijgt op de beurs.

  2. Dat hangt af van wat wij consumenten en aandeelhouders verwachten. Neem de watch. Men spreekt nu al over een geflopt product. Het slaat niet aan, dit is dan het keerpunt en als klapper. Steve had dit noooooit gedaan.

    Men verwacht wonderen en de verwachtingen worden hoger en hoger en straks niet meer realisaties. Bijna alle Apple producten hebben een trage start gekend. Dit zal voor de watch niet heel veel anders zijn.

    Ik denk ook niet dat er een diepe val komt. Ik denk dat Apple het plafond gaat bereiken en rond die aantallen zal blijven hangen.

  3. @iphone_user: wie spreekt over een geflopt product? Ik hoor alleen maar erg enthousiaste AW gebruikers. Waaronder ik zelf.

  4. Toch vreemd dat ze ook nu weer geen Watch cijfers presenteren. Daar zit iets achter.

  5. Apple krijgt momenteel klappen in de nabeurshandel. Het aandeel zakt zo’n 7,50%…cijfers zijn dus niet goed ontvangen.

  6. Ongeveer 1 miljard omzet door Apple Watch dus. Dat kom neer op 2-3 miljoen units sold. Prima in de eerste 3 maanden.

  7. Origineel geplaatst door kritikus
    Apple krijgt momenteel klappen in de nabeurshandel. Het aandeel zakt zo’n 7,50%…cijfers zijn dus niet goed ontvangen.

    Man 7,5%??? – 0,9%… Nabeurs? De handel is daar pas net gestart

  8. Origineel geplaatst door macs33
    Man 7,5%??? – 0,9%… Nabeurs? De handel is daar pas net gestart

    Google even op AAPL. Of kijk even op cnnfn.com. Dan zie je het.

  9. Origineel geplaatst door kritikus
    Google even op AAPL. Of kijk even op cnnfn.com. Dan zie je het.

    Ja de hele sector krijgt klappen zo te zien… Ach morgen hebben ze dat er zo bij. Beurswaarde groter dan googl, ms en samsung te samen;) doet niemand ze na

  10. @Ed: Nou, misschien bij jij dan de eerste die mij een lijstje kan geven van de voordelen van die watch. Zelf ben ik nog niet verder gekomen dan te zien hoe laat het is……Jaren lang werd er naar uitgekeken dat Apple met een iPhone kwam met een groter beeldscherm en nu wil iedereen gaan priegelen op een paar vierkante centimeters …? Ik gok: FLOP

  11. Origineel geplaatst door Ed: @iphone_user: wie spreekt over een geflopt product? Ik hoor alleen maar erg enthousiaste AW gebruikers. Waaronder ik zelf.

    Zie reactie boven mij. Maar je komt het ook veel tegen op internet.

  12. Famous last words, valt in de categorie who needs more than 640 KB RAM, of die van Ballmer over de iPhone.

  13. @iphone_user: het is nu eenmaal zo dat mensen graag klagen en negatief doen. Vaak ook nog eens door niet gebruikers.

  14. Origineel geplaatst door Ed
    @iphone_user: het is nu eenmaal zo dat mensen graag klagen en negatief doen. Vaak ook nog eens door niet gebruikers.

    Dat klopt zeker! Hoge bomen vangen veel wind natuurlijk. Het non argument dat de watch maar 1 dag mee gat op een accu is daar een mooi voorbeeld van.

    Een ander voorbeeld is bij de watch dat mensen minimaal een jaar willen doen op een accu. Natuurlijk bizar om dat te verwachten maar het geeft wel aan dat er een groep mensen een hoge verwachting hebben. Zie bv de wensen bij een nieuw product. Het nieuwe product valt altijd tegen. Maar is dat nu werkelijk zo….. Of verwacht men gewoon weg teveel? Ik denk het laatste.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.