Reacties voor: Apple maakt kwartaalcijfers FQ1 2018 bekend: $88 miljard omzetrecord

Apple heeft de kwartaalcijfers van FQ1 2018 bekendgemaakt. Bekijk hoeveel iPhones, iPads en andere producten Apple heeft verkocht!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Aan elk succes komt een einde, maar met deze cijfers hoef je echt niet te schamen.
    Wat verdiend Apple nog steeds bakken met geld,
    niet normaal.
    Duidelijk dat de iphone X wel goed verkocht word, maar niet het succes wat verwacht werd.
    De iphone X is duidelijk te duur. $1000,- of in de Eu is €1000,- duidelijk de grens voor kopers.
    Ze hadden een “goedkopere” versie niet met 64G (duidelijk te weinig) maar met 128G uit moeten brengen.(voor dezelfde prijs)
    Ik hoor om mijn heen dat de 256G te duur is !

    Echter ben ik nog steeds erg tevreden met mijn X,
    Voorlopig beste iphone ooit…

  2. @Hart: Hoezo? Apple heeft zijn hoogste omzet ooit gedraaid!!

  3. Het nieuwste is altijd het beste in de tech wereld dus dat is niet zo bijzonder. 20 miljard winst in 3 maanden is dat wel. Zou hier ooit een eind aan komen?

  4. Vergeet niet dat dit kwartaal 1 week korter was dan hetzelfde kwartaal in 2016.

  5. Abnormale cijfers natuurlijk, maar de komende maanden zullen toch wel écht spannend gaan worden. Dan is de eerste grote stroom iPhone X klanten voorzien en is het afwachten waar Apple verder mee gaat komen (SE?), getuigen ook bijvoorbeeld een verschil in voorspelling van Apple zelf (60 tot 62 miljard dollar in het tweede kwartaal, en analisten (bijna 66 miljard dollar).

  6. Origineel geplaatst door Jeffrey
    @Hart: Hoezo? Apple heeft zijn hoogste omzet ooit gedraaid!!

    Ik doelde op de iPhone X

  7. Een eerder artikel deze week had het over een halvering van de iPhone X verkopen meen ik. Dat werd tegengesproken en ook dat werd weer tegengesproken…

    Het kan nog steeds zo zijn dat de verkopen ten opzichte van de verwachting flink teleurstellen en dat de productie naar beneden gaat. Die 1% is ten opzichte van een jaar geleden, niet ten opzichte van de verwachting.

    Maar ach, wat moeten we met dit soort berichten? Het gaat goed met Apple en dat zal het voorlopig ook wel blijven gaan. Echter, ieder imperium stort een keer in. Tot die tijd dus deze berichten die ons om de oren blijven vliegen…

  8. @Hart: in een markt die niet meer groeit was dit de juiste keuze! En ja, ik vind de X ook te duur, maar dat draait t niet om. Vind t geweldig hoe Apple t keer op keer klaar speelt. Nog mooier de zogenaamde betweters die de mond wordt gesnoerd,hilarisch

  9. Origineel geplaatst door MrDelissen
    Abnormale cijfers natuurlijk, maar de komende maanden zullen toch wel écht spannend gaan worden. Dan is de eerste grote stroom iPhone X klanten voorzien en is het afwachten waar Apple verder mee gaat komen (SE?), getuigen ook bijvoorbeeld een verschil in voorspelling van Apple zelf (60 tot 62 miljard dollar in het tweede kwartaal, en analisten (bijna 66 miljard dollar).

    Daar gaan we weer… Ja de verkopen zijn komend kwartaal minder, niks spannends aan.. Daarna komt Apple met de goedkopere X variant en die gaat weer een verkoophit worden.

  10. Jammer nog steeds geen Apple pay

  11. Het is duidelijk dat het product de services zijn en de producten de bijverkoop. Daar zitten nog wel wat nullen verschil in!

  12. Ongekend wat een winst en succes!

  13. Verkopen van iPhones, iPads en Macs stagneren. Of lopen zelfs terug.
    Apple is een maker van dit soort produkten.
    Waarom zo opgewonden over de omzet doen, terwijl Apple door de te hoge prijzen al schatrijk is?

  14. Ik ben eigenlijk ook nieuwsgierig wat voor verhoudingen er binnen “Omzet uit overige producten: 5,4 miljard dollar (+36%)” zitten. Hoeveel Apple TV 4 / 4k en Watch er over toonbank gingen. Flinke bedragen. Apple gaat dus echt nooit meer zakken met de prijzen van de iPhone X.

    Over de Macs, tja, heel erg veel mensen wachten op update van Mac Mini, Mac Pro. En de iMac Pro kwam nu net pas uit. Dan is het niet echt heel gek, dat het nu stagneert.

  15. In de begin kwartaal van Apple is dit echt goede start en dat het -1% procent was is dat de mensen de iPhone x heel duur vonden maar het is -1% dat is echt niks apple heeft vorige jaar echt goed gedaan en het is onzin dat het is komen en gaan Apple is de meest grote bedrijf die er maar is en elke jaar hebben er winst uit gehaald ik vind het knap van Apple dat blijk weer dat Apple gewoon de beste is in het maken van telefoons en ja iPhones is gewoon een top product

  16. De mooiste periode was in de jaren 90 toen het in de rode cijfers stond, die tijd zal zich ongetwijfeld herhalen, ze moesten beschaamd zijn zoveel geld te durven vragen met ongeoorloofde winsten opstrijken. Worden nog spannende tijde voor de rode cijfers… 😂

  17. De Mac staat in de min! Maar goed ook. Ze hebben daar duidelijk foute keuzes gemaakt en vragen een te hoge prijs.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.