Reacties voor: Kwartaalcijfers Apple: 26% meer winst, 6,9 miljoen iPhones verkocht

De kwartaalcijfers van Apple liegen er niet om: sinds de introductie van de iPhone 3G in juli zijn er 6 892 000 exemplaren van verkocht.
Maarten ter Horst - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. ik heb ook wat bijgedragen aan dat bergje

  2. netjes, aandelen kopen dan maar 😉 Heeft veel verloren dat aandeel de laatste tijd, dit kan het tij doen keren…

  3. en het aandeel is gezakt met 7%.

    snapt u het nog?

  4. @dirk – Neh, het aandeel AAPL is in de laatste maanden gehalveerd.

  5. ja inderdaad, het aandeel is dinsdag verder gezakt. Vind ik niet zo slim van Apple om met (uitstekend) kwartaalcijfers NABEURS te komen… Going UP tomorrow!!

  6. @iJules

    mmh dat doen ze altijd na het sluiten van de beurs, denk dat mensen vermoedde dat de cijfers tegen zouden vallen ofzo… Ik bedoel het zijn goede cijfers maar als aandeelhouders meer verwacht hadden gaat het aandeel alsnog naar beneden… Maar ik denk dat ie morgen wel omhoog gaat…

    Aandeelhouders verwachte een hogere omzet maar een lagere winst. Ook verwachte ze meer omzet en winst in het volgende kwartaal.

    Maar dat zul je later in het aandeel zien denk ik… in de After Hours trading is het aandeel al flink omhoog gegaan.

    Dat ze in economisch zwaar weer komen is wel voordelig, Jobs zei dat hij nu waarschijnlijk een deel van die 25 miljard gaat gebruiken om nieuwe producten te ontwikkelen, wie weet wat er aan zit te komen…

    en over de zware tijden die iedereen denkt dat Apple te wachten staat zei hij: “We may get buffeted around by the waves a little bit, but we’ll be fine”

  7. after hours staat het aandeel nou al 13% in de plus

  8. Benieuwd hoelang die stijging doorzet

  9. Er staat “vierde kwartaal cijfers”.. moet dat niet derde kwartaal zijn aangezien we pas in oktober zitten?

  10. FYI : Alle bedrijven zijn verplicht cijfers te raporteren NA de beursdag zodat aandeelhouders de tijd hebben om de informatie te analyseren en de waarde van het aandeel in te schatten voor de beurs opengaat.

  11. Origineel geplaatst door BorisFYI : Alle bedrijven zijn verplicht cijfers te rapporteren NA de beursdag zodat aandeelhouders de tijd hebben om de informatie te analyseren en de waarde van het aandeel in te schatten voor de beurs opengaat.

  12. Origineel geplaatst door BorisFYI : Alle bedrijven zijn verplicht cijfers te raporteren NA de beursdag zodat aandeelhouders de tijd hebben om de informatie te analyseren en de waarde van het aandeel in te schatten voor de beurs opengaat.

    Dat klinkt logisch, het is echter niet waar. Wel publiceren bedrijven vaak dergelijk cijfers na of voor beurs om genoemde reden.

  13. @Jharen – Apples financiële jaar loopt van september tot september, hoe vreemd ook, dus dit was voor Apple het vierde kwartaal. 🙂

  14. heel erg netjes, nu sparen voor een MacBook:-)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.