Reacties voor: Kwart van de iCulture-lezers wil betalen voor Apple Music

Een kwart van de iCulture-lezers is bereid om te betalen voor Apple Music. Bij Belgische lezers is dat zelfs 37%! Plus nog meer verrassende uitslagen van onze poll over het betaalde Apple Music-abonnement.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Heb ze allemaal gehad en neem van mij gerust aan dat Apple music toch wel wat meer krediet verdient. Deezer, spotify enz enz zullen ook niet perfect geweest zijn vlak na de lancering . Als iedereen steeds op een ander gaat grazen omdat ze steeds denken beter af te zijn dan kan een dienst nooit de kans krijgen te groeien en te tonen waarvoor ze staat. Tevens is overduidelijk dat 75 % in de eerste plaats erop uit was gratis te krijgen zonder er ooit voor te willen betalen. Daar zit voor een stuk het succes van spotify omdat vele providers deze optie zogenaamd gratis aanbieden terwijl het eigenlijk gewoon verrekend is in het abonnement maar helaas laten vele mensen zich gratis voor de gek houden door het woord gratis.

  2. Het is jammer dat ik al spotify heb anders had ik het zeker gedaan. spotify krijg ik “gratis” bij KPN had liever apple music gratis bij gekregen.

  3. Wel interessant wat een titel kan betekenen bij een bericht.

    Er had ook kunnen staan: Driekwart van de iCulture-lezers wil niet betalen voor Apple Music.

    Past eerlijk gezegd beter bij de inhoud vind ik.

    Ik ken het nog niet omdat ik wacht op de ondersteuning van Sonos. Daarna ga ik het proberen.

    Gebruik nu Deezer. Bevalt prima eerlijk gezegd. Alleen deel ik mijn account met mijn ouders en krijg ik de muzieksmaak van mijn ouders in mijn flow (mix van muziek die je draait en liked).

    Het gezinsabonnement van Apple Music staat me wel aan.

  4. Heb de factuur al binnen van maand 1!

  5. Het beste iTube of Playtube, lekker gratis!

  6. Origineel geplaatst door Laurens
    Wel interessant wat een titel kan betekenen bij een bericht.

    Er had ook kunnen staan: Driekwart van de iCulture-lezers wil niet betalen voor Apple Music.

    Ja joh zo gaat dat met interpertatie. Wat de uitkonst ook is er word altijd een positieve draai aan gegeven zodat apple er tog goed uitkom. Zelf vindt ik apple music ook niks. Heb het geprobeert maar blijf bij spotify.

  7. @ronny1967: Meer krediet? Doe die Apple oogkleppen tot eens af. Je mag van Apple wel wat meer verwachten dan het probleemgeval dat ze nu hebben gecreëerd. Ik ben sinds gisteren weer overgestapt naar Play Music en dat is echt een verademing, waardoor je pas echt beseft hoe matig Apple Music is met radiokanalen waarbij je soms in een half uur drie keer hetzelfde nummer krijgt te horen, no thanks.

  8. Ik heb zelf Spotify premium icm abo KPN en vind het top! Heb ook de 3 maanden gratis Apple Music, maar man man man wat valt me dat tegen. Onoverzichtelijke app, lang laden van resultaten en nummers ergert mij dermate dat ik niet voor Apple Music ga. Spotify is toch wel marktleider en dat merk je ook zeker wel.
    Kwaliteit van Apple Music schijnt beter te zijn dan van Spotify heb ik ergens gelezen, maar zelfs met de meest geavanceerde headphones hoor ik echt geen verschil tussen Apple Music en Spotify.

  9. Apple heeft net 10 euro afgeschreven van m’n iTunes tegoed voor Apple-Music. Het leuke is wel dat iTunes kaarten regelmatig in de aanbieding zijn. De meeste iTunes kaarten die ik koop zijn in de aanbieding dus eigenlijk betaal ik minder dan 10 euro.

    Op mac werkt het met iTunes best lekker. Maar vind het verder nog echt tekort schieten op veel vlakken. Vooral iTunes voelt op veel gebieden erg gedateerd aan. Als Spotify hun privacy policy niet had aangepast zat ik nog bij Spotify, qua software doen zij het echt een stuk beter.

  10. Ik wil Spotify in de Apple Music interface.

  11. Ik wil best betalen voor Apple Music, maar alleen met een automatische incasso via iDeal. Helaas accepteren ze geen iDeal.

  12. Heb het geprobeerd tijdens het gratis abonnement. Het zou voor mij i.v.m. gezinsabonnement zelfs voordeliger zijn, maar ik mis compatibiliteit tussen iPhone en Macbook en daarbij is het gebrek aan Sonos ondersteuning zeer teleurstellen. Over een half jaartje nog maar weer eens overwegen.

  13. @Jim: goedkoper dan Spotify, wat ik nu gebruik.

  14. Ik heb m’n factuur ook al binnen! Van de week verlengd naar de betaalde versie van mijn ‘gezinsabonnement’.
    Hoeft niet per se alleen met gezinsleden, maar kan ook met anderen daarbij, zoals vrienden of aanhang. Je kunt gewoon voor 14,99 met vijf mensen gebruik maken van Apple Music.

    Als je niet echt een specifieke muzieksmaak hebt, maakt het misschien minder uit en kan je net zo goed Spotify of Deezer hebben, maar voor mensen met een specifieke smaak in muziek is Apple Music een stuk beter. Zelfs mijn kinderen – forse aanhangers van al dan niet gratis Spotify – zijn overstag! De persoonlijke suggesties die je dagelijks van Apple Music krijgt zijn goud waard: altijd verrassend, leuk en steeds weer van een andere kant bekeken. Dat maakt het leuk. Ik kom in die suggesties zelfs nummers tegen van heel onbekende bands, waar ik ooit naar heb geluisterd en die ik dus erg goed vindt.

    Natuurlijk kan er nog wel wat verbeterd worden. Maar ik heb erg veel plezier van Apple Music.
    NB: omdat art work en speciale versies van nummers in iCloud in Apple Music werden aangepast heb ik de verbinding met iCloud uit staan. Vind ik ook helemaal niet nodig.

  15. ja hoor het bevalt me goed vooral de samenwerking met je afspeellijst en de radio. ze mogen van mij ook social koppelen – op de pagina van beats1 – en de webcam zodat je het gevoel hebt dat je echt bij bent. met icards betalen is tof maar betalen met ideal is toffer of dat je hem gratis bij een (bijvoorbeeld) ziggo paket kan krijgen, wat kpn nu doet met spotify😉

  16. @Fritz: @Laurens: De poll is gehouden om te kijken hoeveel van de reageerden Apple music WILLEN of GAAN gebruiken.
    Jullie commentaar zou kloppen als de poll was gehouden om te kijken hoeveel mensen de Apple music NIET gaan gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.