Reacties voor: Kwaliteit camera witte iPhone 4 anders dan zwarte iPhone 4

De witte iPhone 4 maakt andere foto's dan de zwarte iPhone 4, stelt PCWorld na een vergelijkend onderzoek. De kleuren vanaf de witte iPhone 4 zijn dieper, maar die van de zwarte natuurgetrouwer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Over kwaliteit van de zwarte iPhone4 kan ik niets zeggen. Wel weet ik uit eigen ervaring dat bij de witte iPhone4 een case van bv. Angrybirds zijn weerslag heeft op de kwaliteit van met flits genomen foto’s. Ik heb een gele angrybirds case, waardoor mijn foto’s met flits steevast een gele gloed verkrijgen. Voor zover ik weet is dit niet het geval bij de zwarte versie. Maar misschien dat jullie dit kunnen bevestigen.

  2. Softwarematige berekeningen? Zowel de zwarte als witte hebben toch dezelfde software?

  3. Het onderste treintje is sneller.

  4. Dit is niet het enige! De antenne geeft ook nog regelmatig problemen. Tijdens bellen valt verbinding weg! Is dit reden om nieuw toestel te claimen? Graag reactie hierop.

  5. @Ruben v: maar hij haalt hem net niet in!! haha

  6. Da’s ook toevallig, nèt nu ik dit artikel zit te lezen komt er een sms’je binnen dat mijn eerder bestelde Witte iPhone binnen is gekomen!

    PS “kent veel meer kleurendiepte DAN een foto met flits” 😉

  7. Da’s dus de reden dat bij de nieuwe iPhone de flitser naar de rechterkant verhuist.

    Gerucht bekrachtigd dus!

  8. @Henri: Misschien is het aardig om de rest van de zin ook even te lezen? 😉

  9. @Bart Breij: ouch, [schaamrood]

  10. @Bart Breij: Als jij dan ook kijkt naar:

    – De omhelzing van wit glas… ‘behuizing’
    – … dat de uitstel van de witte iPhone 4 inderdaad met de camera te maken hadden… ‘het uitstel’ en ‘had’

    😉

  11. Vind op mijn iPhone-scherm de video van de zwarte iPhone het mooist, ondanks de lagere verzadiging.

  12. (Red.) Verwijderd en laatste waarschuwing.

  13. @yingie: Oef, 1-1. Gerepareerd, dank.

  14. Ik vind ook de video van de zwarte iets beter dan de witte maar je moet echt goed kijken om verschil te zien , het is echt wel miniem

  15. Die overbelichting is toch simpel op te lossn een stukje aluminiumfolie onder het wit.

  16. Origineel geplaatst door Leonard
    Over kwaliteit van de zwarte iPhone4 kan ik niets zeggen. Wel weet ik uit eigen ervaring dat bij de witte iPhone4 een case van bv. Angrybirds zijn weerslag heeft op de kwaliteit van met flits genomen foto’s. Ik heb een gele angrybirds case, waardoor mijn foto’s met flits steevast een gele gloed verkrijgen. Voor zover ik weet is dit niet het geval bij de zwarte versie. Maar misschien dat jullie dit kunnen bevestigen.

    Klinkt niet onaannemelijk. Met een opzetflitser moet je tenslotte ook opletten op welke kleur je richt.

  17. ik heb een orginele witte achterkant op mijn zwarte iphone4 gezet, en kan bevestigen dat de foto,s dan van mindere kwaliteit zijn, ook heb ik vaker last van overbelichte fotos bij tegenlicht, met de zwarte achterkant heb ik deze problemen niet..

  18. Ik heb sinds 2 mdn een witte iphone. voordien een zwarte 4G. Sinds de witte versie heb ik enorm veel problemen ondervonden met antenne-bereik, blijven hangen met ontgrendelen, overschakelen van de ene met de andere lijn geeft problemen kortom de kwaliteit van het toestel is veel minder. Ik heb Mobistar gecontacteerd voor het probleem zij zeggen er geen weet van te hebben. Het toestel moet bij Mobistar waar ik het kocht binnen voor nazicht.Ik krijg een vervangtoestel van 20€!!! Moet minstens 1 u gaan aanschuiven in de Mobistarwinkel om mijn simkaart te veranderen want het past niet in hun vervangtoestel! De service is op zijn zachtst gezegd schandelijk! De iphone kost 699€ en men geeft ter vervanging een toestel van 20€ niet te geloven!!! Nu afwachten wat ze over het toestel te zeggen hebben!!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.