Reacties voor: Gerucht – Kuo over 2020 iPhones: nieuwe formaten, 5G en OLED-schermen

Analist Ming-Chi Kuo heeft nieuwe voorspellingen gegeven over de iPhones van 2020. Volgend jaar krijgen alle modellen een OLED-scherm. Er komen twee toestellen met 5G-functie, terwijl het instapmodel nog steeds voorzien is van 4G.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Laten we ons eerst maar eens richten op de komende 2019 modellen!!

  2. Inderdaad , men wist op een gegeven moment ook precies hoe de nieuwe iPhone se eruitzag, maar hij is nooit gekomen

  3. Ik ben blij dat het toestel (5,4) volgend jaar weer kleiner wordt. Ik ga nog wel een jaartje door met mijn Iphone X.

  4. Dat is op zn minst opmerkelijk te noemen. Volgens de verwachting zal er dit jaar een “iPhone 11” uitkomen welke een bepaalde formfactor heeft. Voor 2020 staat er dan bij een normaal verloop een iPhone 11s op de planning en in het verleden is er qua formfactor naar mijn weten nooit iets veranderd bij een “s” versie.

    Dit kan m.i. dan 3 dingen betekenen:
    – de komende iPhone 11 heeft ook al deze afmetingen
    – dit zijn eigenlijk schermformaten voor een 2021 model
    – Apple brengt geen “iPhone 11s” uit

  5. Ben eerder benieuwd naar de prijzen. De huidige prijzen zijn niet meer te rechtvaardigen in MIJN ogen. Kijk je bv naar de grootste concurrent dan zie je een forse prijsdaling maar het product blijft uiteraad even goed:) Ik denk dat als Apple zo door gaat een fors markt aandeel gaat inleveren.

  6. 5,4 inch zou wel eens een formaat kunnen zijn waar ik mee kan leven. Ik blijf nu hangen op de iPhone 8 omdat ik simpelweg geen groter toestel wil hebben. Wellicht dat een toestel met een schermvullende voorkant van 5,4 inch nog wel te hebben is. We zullen zien, maar het is sowieso nog wel ver weg.

  7. Moet ik de iPhone van 2019 hallen of 2020

  8. …. en daar is mijn volgende iPhone..

  9. Wauw echt waar! 2020 toestel die eigenlijk 1 jaar te laat komt 🙁

  10. Dan wordt het voor mij een 6,1 inch als die een oled scherm krijgt. De XR is qua formaat ideaal. 5,4 inch is wel een beetje klein en 5g boeit me toch nog even niet. 6,7 inch vindt ik dan weer te groot.

  11. Ik denk inderdaad dat iedereen met een X er goed aan doet om ook de komende X (generatie 3) over te slaan. 2020 komt dan de echte opvolger. Het 2 jaarlijkse ritme X, Xs dan compleet nieuw model is klaarblijkelijk veranderd. In principe goede keuze – een gsm is dan meer dan 2 jaar nog van de actuele generatie.

  12. @L8: precies, een jaar te laat 🤨

  13. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  14. Laat maar doorkomen die kleinere iPhones! Ik ben 1 jaar geleden van de iPhone SE naar de iPhone X overgestapt, en ondanks dat de X een toptoestel is moet ik zeggen dat ik de formfactor van de SE wel mis. Lekker eenvoudig bedienen met een handje. Dat kan met de SE ook. Maar krijg toch altijd een wat krampachtig gevoel in mijn hand (vooral pink)

    iPhone X specs en camera in een SE formfactor zou ideaal zijn!

  15. Ben het schermformaat vd X al gewoon.. zou eigenlijk niet kleiner willen😕

  16. Origineel geplaatst door Marvin
    Dat is op zn minst opmerkelijk te noemen. Volgens de verwachting zal er dit jaar een “iPhone 11” uitkomen welke een bepaalde formfactor heeft. Voor 2020 staat er dan bij een normaal verloop een iPhone 11s op de planning en in het verleden is er qua formfactor naar mijn weten nooit iets veranderd bij een “s” versie.

    Dit kan m.i. dan 3 dingen betekenen:

    – de komende iPhone 11 heeft ook al deze afmetingen

    – dit zijn eigenlijk schermformaten voor een 2021 model

    – Apple brengt geen “iPhone 11s” uit

    Ik dacht precies hetzelfde. Nooit nieuwe formaten op een S model. Of die moet niet komen. Maar dat mensen nu al teleurgesteld zijn of ze 2019 of 2020 moeten kopen gaat wel erg ver…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.