iPhone wordt overbodig

Reacties voor: Kuo: ‘De iPhone wordt binnen tien jaar overbodig’

Apple-analist Ming-Chi Kuo denkt dat Apple de iPhone over tien jaar volledig wil vervangen door Augmented Reality. De toekomst van Apple ligt in AR.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik denk toch dat de iphone vooral het processing device worst voor AR en andere zaken.. dan kun je de bril bijvooorbeeld
    Lekker klein houden

  2. Ik denk dat ook namelijk. De iPhone wordt een hub device.

    Centrale power voor de andere devices. Daarbij kun je als gebruiker zelf je extra devices kiezen. Niet iedereen wil een bril continu op.

    Ik zie trouwens wel hele vette dingen met een Apple bril in de toekomst. Wat te denken als: realtime inzoomen voor slechtzienden? Of misschien wel nightvision? Allemaal in theorie mogelijk door geavanceerde camera’s en sensors!

  3. Ik ben old school. Ik hou het enkel op de iPhone.

  4. En dan iedereen met zo’n bril lopen? (zeg ik anno 2021 🙂 )

    Ik kan me er nu niets bij voorstellen, maar in 2006 kon je je ook niet bedenken dat 15 jaar later iedereen op zijn iPhone zat te kijken.

  5. Vraag naar 1 miljoen stuks? Is dat wereldwijd? Want dat is immers niks. Ook denk ik dat oudere generaties vaak bij de iPhone zullen gaan blijven hangen. En bril dragende mensen. Wordt dat in die bril ingebouwd of moet je twee brillen op. En als mensen dan bellen gaan ze dan allemaal in de lucht staan praten? Erger ik mij nu al aan mensen die in t niets lijken te praten terwijl ze op de stoep lopen bijv
    Het plaatje van t voorbeeld vd auto zal nog veel langer duren want dan moet je ook een nieuwe auto ,zoals dat Apple sleutel systeem zal dat niet snel gaan mensen kopen gebruikte auto of kopen goedkoper model die t waarschijnlijk eerst niet heeft.

  6. Als brildrager verwacht ik niet dat een bril de toekomst is; het dragen van een bril irriteert genoeg voor mensen om hun ogen te laten laseren, lenzen te dragen, etc.

  7. Denk niet dat ik aan de bril ga en bij iPhone houd, ik hoef niet 24/7 alle informatie voorbij zien flitsen.
    Want nu ook meeste meldingen staan op stil, alleen privé berichten of gesprekken maar rest niet.

    Dan heeft bril al veel minder nut, kun je hem net zo goed niet op hebben.

  8. Om te voorkomen dat we net zo reageren als bij komst van eerste mobiele telefoons voor consumenten: ‘onzin, niet nodig, blabla’, toch denk ik dat de iPhone blijft bestaan. Hoe kan Siri de mensen met spraakafwijking verstaan? En de doven en slechthorenden kunnen de gesproken teksten vaak / altijd NIET verstaan. En hele tijd ondertiteling in bril aflezen, het lijkt mij doodvermoeiend voor hen.

  9. De generatie die nu geboren wordt zal zorgen dat de iPhone verdwijnt. Niemand van onze generaties zal de tech evolutie/revolutie kunnen tegenhouden. Onze woningen en wagenparken zijn nu al voorzien van wat wij nu high tech noemen, maar de echte game changers staan er aan te komen. En dan spreken we waarschijnlijk inderdaad over een tijdsbestek van 1 of 2 decennia.

  10. Ik zou niet eens met iemand met zo’n bril op in gesprek gaan. Je weet nooit wat er dan wordt opgenomen aan gesprekken, foto’s of video’s. Ik denk dat ik niet enige ben.

  11. Origineel geplaatst door Bollie
    Ik zou niet eens met iemand met zo’n bril op in gesprek gaan. Je weet nooit wat er dan wordt opgenomen aan gesprekken, foto’s of video’s. Ik denk dat ik niet enige ben.

    In 1980 zou niemand eraan denken om meerdere actieve microfoons in zijn huis te plaatsen of naar overal een apparaat dat je locatie bijhoudt mee te nemen.

    Als iemand stiekem je gesprekken wil opnemen of foto’s of video’s maken, dan vindt die persoon heus wel een meer subtiele manier dan een apparaat dat je op het gezicht draagt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.