Reacties voor: Kruidvat verkoopt iPad 2 voor stuntprijs van 399 euro

Kruidvat verkoopt de iPad 2 voor een stuntprijs van 399 euro. De 16GB iPad 2 met Wi-Fi is 80 euro goedkoper dan in de gewone winkels.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Let op met deze aankopen. Wat vaak gebeurt is dat dit soort grote winkels party’en uit het buiten land op/inkopen die daardoor veel lager zijn dan nederland, maar dat houd ook in, dat de garantie niet altijd van zelf sprekend is.

  2. Kruidvat?
    Dat is de laatste die je verwacht met zo’n actie!

  3. Dat van de MediaMarkt klopt niet, bij de actievoorwaarden staat: Apple iPad uitgezonderd. Ook bale

  4. Hahaha dat hebben jullie heel netjes verwoord. ‘die raden we alleen aan als je veel geduld hebt’ de blokker verkoopt ook zulke tablets met Android 2.1 en 2.3. Ik mag ze steeds testen (familie heeft blokker filiaal) wat een drama apparaten zijn dat, ook al kosten ze maar €79 of €149 ti’s weggegooid geld!

    Goede actie van Kruidvat hoop dat ze er een hele boel verkopen.

  5. Momenteel; ” Voorraad >10 ”

    Maar goed, wie hier heeft nou nog niet een iPad? 😮
    En 80euro verschil is nog te overzien..

  6. Goed teken dat de Ipad 3 er aan gaat komen eind maart:)
    Deze actie van de Kruidvat is trouwens al 8 dagen online, beetje laat artikel 😉 Ken mensen in mijn omgeving die hem besteld hebben voor 405 euro, mooie aanbieding! Toch weer 60 euro bespaard t.o.v. een Mediamarkt bijvoorbeeld

  7. Staat een fout in het artikel, de Ipad is niet met 19% korting bij de MM

  8. Vandaag mijn ipad verkocht voor 375. Vorig jaar ook zo gedaan. Na de aankondigen van de volgende ipad in feb keldert de prijs. Ik doe wel ff zonder en koop straks een mooi fonkel nieuwe.

  9. Origineel geplaatst door Sander
    Vandaag mijn ipad verkocht voor 375. Vorig jaar ook zo gedaan. Na de aankondigen van de volgende ipad in feb keldert de prijs. Ik doe wel ff zonder en koop straks een mooi fonkel nieuwe.

    Ook gedaan, als je beetje logisch nadenkt ligt vrijdag 23 maart de Ipad 3 in de winkel….

  10. Er is sowieso niks met 19% korting bij de MM… Mooie actie wel van Kruidvat!

  11. En naast dat de iPad bij de MediaMarkt niet met 19% korting is, biedt de MediaMarkt sowieso al geen 19% korting. Zij betalen de BTW. Dat komt neer op een korting van ±16%:

    Artikel is 1190 euro:
    1190 * (100/119) = 1000 euro
    (190/1190)*100% = 15,97%

    Leuke marketingstunt van MediaMarkt dus.

    Desalniettemin, iPad en iPhones zijn uitgesloten. Geldt wel voor Mac’s.

  12. Origineel geplaatst door mr brightside
    Staat een fout in het artikel, de Ipad is niet met 19% korting bij de MM

    Staat een fout in je reactie. In het artikel staat: bij de Media Markt zijn allerlei tablets met 19% te koop, maar de iPad kun je niet bestellen.

    @Gautam: De actie is wel wat ingewikkelder dan jouw uitleg, al klopt het dat de korting uiteindelijk op 16% uitkomt. Jij zegt: Media Markt betaalt de BTW, maar dat klopt niet. Correct geformuleerd: Media Markt verlaagt de prijzen zodanig dat de prijs overeenkomt met wat je normaal zonder BTW zou betalen. Zo heb ik een Mac mini van 503 euro gekocht (normaal 599 euro). Als je bij de informatiebalie een BTW-bon vraagt, zul je zien dat je uiteindelijk 423 euro excl. BTW betaalt (plus 80 euro BTW). Dus er wordt nog gewoon BTW gerekend over al je aankopen en Media Markt draagt die BTW gewoon af aan de Belastingdienst. Volgens mij is het ook niet wettelijk toegestaan om spullen aan consumenten te verkopen zonder BTW te rekenen.
    Maar goed, het is wat off-topic om hier de details van zo’n kortingsactie door te rekenen. Ik heb de tekst wat aangepast.

  13. Qua garantie kun je je ipad zelfs beter niet in een Apple store kopen. De Nederlandse wet biedt de kopers, pnder voorwaarden, minimaal 2 jaar garantie. Apple, zoals bekend en al vaker in het nieuws geweest, biedt die garantie niet. Zij houden het op 1 jaar en gaan dan moeilijk doen, en laten je bijbetalen voor meer garantie (plus extra service).

    En service, welke service heb je nou nodig tegenwoordig? Voor vragen heb je google, maar wat valt er nou te vragen over een ipad?

  14. @Alex: Ik ken juist heel wat mensen die hun Apple-spullen juist wel bij “pc-boeren” zoals Media Markt kopen, omdat ze daar niet moeilijk doen over 2 jaar garantie. Ook bij Apple-producten.

  15. Gisteren Mac Mini gekocht bij de Media Markt. Ipv 599 nu 503 euro. Scheelt wel 🙂

  16. @Sander: Jaja. Goed gedaan Sander

  17. Vrijdag een iPad besteld bij kruidvat, gister netjes afgeleverd. Prima aktie, die iPad 3 kan me voorlopig gestolen worden.

  18. Origineel geplaatst door Sander
    Vandaag mijn ipad verkocht voor 375. Vorig jaar ook zo gedaan. Na de aankondigen van de volgende ipad in feb keldert de prijs. Ik doe wel ff zonder en koop straks een mooi fonkel nieuwe.

    Ik kan niet zonder, maar verkoop die iPad toch wel voor 375 euro, OOK als de iPad 3 er al is.
    Genoeg mensen op Marktplaats die er de ballen verstand van hebben, gelukkig!

  19. @Gonny van der Zwaag: Volgens het Nederlands recht heb je recht op garantie welke geregeld moet worden door de partij waarmee je een overeenkomst hebt (in deze de kruidvat). Kruidvat kan in het geval van consumentenkoop niet van deze regels afwijken. Mocht er dus iets mis zijn met het product zijn ze wettelijk verplicht garantie te verlenen.

    http://wetten.overheid.nl/BWBR0005290/Boek7/geldigheidsdatum_29-01-2012

  20. @Gonny van der Zwaag: Gonny, klopt niet, Apple geeft in NL geen garantie op een in de USA gekocht product. Palm deed dat wel. Koop je een iPhone of iPad in New York, zal je naar de VS moeten om garantie te claimen.

  21. Mag een slotje op 🙂
    Kijk net op de site bij het Kruitvat.
    UITVERKOCHT

  22. Ik heb er ook met een schuin oog naar deze aanbieding gekeken. Maar zo vlak voor de lancering van de Ipad 3 wacht ik toch nog maar even. Ik ga er van uit dat de Ipad 3 16g ook weer 479 euro gaat kosten. Voor die 80 euro verschil wacht ik wel op het nieuwe model.

  23. Heb er gisteren toch nog eentje kunnen bestellen voor 399,- iPad lancering in USA betekend niet dat hij direct hier te koop is. Absurde prijzen van geimporteerde modellen uit de USA en wellicht pas in Juni beschikbaar. kan ik toch nog 4-5 maanden met een iPad2 aan de gang. Prima deal lijkt me zo.

  24. Mooi de tablet oorlog is dus begonnen, goed voor de consumenten.

  25. Origineel geplaatst door Patrick
    Heb er gisteren toch nog eentje kunnen bestellen voor 399,- iPad lancering in USA betekend niet dat hij direct hier te koop is. Absurde prijzen van geimporteerde modellen uit de USA en wellicht pas in Juni beschikbaar. kan ik toch nog 4-5 maanden met een iPad2 aan de gang. Prima deal lijkt me zo.

    Alleen de 1ste Ipad had een uitgestelde release in Europa, de ipad 2 en iphone 4s niet meer, dus ik verwacht de ipad3 hooguit paar weekies na release in USA ook in europa

  26. Ik raad sowieso niemand die goedkope Android-tablets aan. Het zijn veelal verminkte producten met halfbakken functionaliteit, die de gebruiker zwaar tegenvallen waarna ze het hele Android-ecosysteem af gaan zeiken terwijl die tablets helemaal niet representatief zijn.

    Goedkoop is zeker duurkoop in dit geval.

  27. Weet je wat ik nu zo gek vind, hier vertellen ze altijd (jazeker mijn leveranciers) dat ze er geen stuiver aan verdienen. Kopen zij of ik ze dan verkeerd in…?

  28. @Joop: Zou je denken

  29. Heb trouwens gisteren de iPad2 van deze actie ontvangen. Product is volledig nieuw.. ECHTER! op de doos staat aan de zijkant in kleine letters : DEMO.
    ik denk dat het kruidvat intenties had om iPads te verkopen in de winkel en hiervan af gezien heeft? vervolgens de iPads in de verkoop?

    Verder PRIMA ding!

  30. Heb de aanbieding van Kruidvat gekocht. Kan alleen de store niet op,omdat de postcode niet geaccepteerd wordt, of doe ik dan iets verkeerd?

  31. Heb ook de aanbieding van Kruidvat gekocht. Kan alleen de store niet op,omdat de postcode niet geaccepteerd wordt, of doe ik dan iets verkeerd?

  32. David: Bij Apple krijg je gewoon garantie van Apple, ongeacht waar je het gekocht hebt. Graag geen onzin verspreiden a.u.b. Als je de genoemde Android-tablets koopt, kun je je wel gaan afvragen waar je ooit support gaat krijgen als het ding niet werkt. Kruidvat gaat je niet helpen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.