Reacties voor: Krijgt de volgende iPhone een 4-inch scherm van Toshiba?

Geruchten doen de ronde dat Toshiba de volgende generatie iPhone zal voorzien van een eigen gemaakt 4" inch scherm. We leggen uit waarom dat gerucht niet erg waarschijnlijk is.
Bart Breij -

Reacties: 36 reacties

  1. Ik zeg Nee.. Zoals 9to5mac al meld Apple gaat niet opnieuw een nieuwe resolutie invoeren en helemaal opnieuw een app database opbouwen voor de nieuwe iPhone. Dit gezeik hadden ze al met de iPad en is nog steeds niet goed opgelost.

    Snap ook nog steeds niet waarom iPhone4 Apps niet native op de iPad2 zichtbaar zijn in 960×640.

    Dit Toshiba scherm is overigens wel heel erg mooi maar ben bang dat het voor een mooi toestel van de concurrent is.

  2. …en weer een hectische periode voor de hoesjesmakende industrie XD

    Ik denk dat ik maar vast een bedrijfje ga opstarten met iPhone 4 schermen 😛

  3. Ik juich deze ontwikkeling van harte toe!

  4. Als de nieuwe iPhone een 4” scherm krijgt ga ik hem meteen kopen. Behalve als het er zo uit ziet als de slechte photoshop van de afbeelding bij dit artikel.

  5. Ik vind het anders behoorlijk lelijk op deze mock-up, dus ik hoop het niet, ik vind een randje aan de zijkant toch echt wel mooier…

  6. Niet de iPhone 4S, niet de iPhone 5′ maar de iPhone 4inch

  7. Het kan ook gewoon zo zijn dat Toshiba gewoon met Apple wil concurreren. En een betere scherm maakt dan retina.

    Ik zie zelf liever geen groter iphone. Ik vind de galaxy s al lelijk en de galaxy S twee is ook al weer een koelkast.

  8. Haha, ziet er voor geen meter uit, zo’n bolle iphone XD

    Meer inch scherm is niet gek voor een volgende iphone, maar laat het scherm zelf wel gwn z’n normale vorm houden. Ik vindt zoals de iphone 4 eruit ziet perfect.

  9. iPhone 4 is perfekt. Die hou ik nog wel een tijdje verwacht ik. Voldoet aan alle eisen.

  10. Dat denk ik niet waarom zou Apple een onderdeel van een ander bedrijf gebruiken..?

  11. @Rick:

    Waar denk je dat de huidige scherm, camera, gps chip, gsm/3g chip, ram, geheugen vandaan komen?? Allemaal van LG, Samsung, Broadcom etc…

  12. Een 4″ scherm past gewoon niet. De randen aan de zijkanten horen erbij.

  13. Aangezien mn 3Gs out dated is, kan ik niet wachten!!!
    Batterij gaat te snel leeg, lage resolutie, te weinig geheugen… Pffff kan niet wachten tot ik de nieuwe eindelijk kan uit pakken!

    Hopelijk komt er snel duidelijkheid, want het is al bijna juni!

  14. @Pascal: Ik zit met precies hetzelfde hoop dat er zo snel mogelijk iets vertelt word of een preview gegeven word. Ik ga nu toch wel merken dat de 3Gs oud word, maar toch zou ik hem niet ruilen voor een van de concurrenten.

  15. 3,7 inch kan nog wel, maar afmeting van iPhone 4 moet zelfde blijven dat is het beste.

  16. Nou ik hoop toch echt wel op een wat groter scherm ze blijven nogal achter daarmee en het moet makkelijk kunnen met dezelfde buiten maten!!!
    Ik kan niet wachten op echt nieuws ben heel benieuwd hoe de nieuwe eruit gaat zien en stiekem hoop ik toch op die foto met die druppelvorm vanaf de zijkant ik vond hem echt prachtig op die manier!!!

  17. Ziet er niet uit.. Het scherm helemaal tot de rand

  18. Ik hoop van niet.. Want zoals op het plaatje ziet het er echt niet uit!

  19. haha, wat dacht je van een 3gs waarvan de voorkant 1 groot scherm is 😀 en dan die home-button ook in het touchscreen zetten 🙂 zou wel leuk zijn

  20. @pascal ik ben blij met mn 3gs.. muziek erop en video’s ernaar stream.. alleen de batterij is jammer

  21. Ben blij dat ik overstap van iphone 3G naar samsung galaxy s2. Wereld van verschil!! Alsof ik nu pas echt een smartphone in mn handen heb. Goddelijk!

  22. Origineel geplaatst door Axel
    Ben blij dat ik overstap van iphone 3G naar samsung galaxy s2. Wereld van verschil!! Alsof ik nu pas echt een smartphone in mn handen heb. Goddelijk!

    Doe mij maar een biertje. Of heb je die niet in je koelkast liggen?

  23. @Axel: .. lol een telefoon uit 2008 met een telefoon uit 2011 vergelijken…………..-.- hou je mond maar xD

  24. @Axel: Bij mij net het omgekeerde. Ben ik blij dat ik van mijn Samsung Galaxy S(1) en van Android af ben en een iPhone 3GS heb. Veel leukere, betere, mooiere app’s/games.

  25. @Ramonsterrr: Precies, lelijk ding zo.

  26. Gaat het niet worden. Rijmt niet met de UIScreen scale factoren ..

  27. One drop on the floor and that 4inch screen is dead , a phone needs a small distance between the side and screen , plus the look above is ugly 🙁 maybe the screen would be good on an ipod touch though

  28. Een tikje groter zou niet erg zijn, wel fijn lijkt me maar moet niet ten nadelen zijn van de prestaties

  29. 4″ 1280×720 is een droomscherm, zÊÊr geschikt voor het afspelen van HD video. Het zal het enige scherm op deze aarde zijn die 720p video 1:1 kan weergeven, zonder scaling/overscan. Geen enkel ander scherm, tv of monitor is namelijk precies 1280×720. 😉

  30. Apple is een “design” bedrijf. Het 4 inch scherm kun je niet proppen in de iPhone 4 zonder aanpassingen te doen aan de totale grootte van de iPhone 4. Uit estethisch oogpunt is dit niet verantwoord…..en bovenal gewoon lelijk. Het 4 inch scherm zoals boven afgebeeld gaat er dus nooit komen tenzij het algehele formaat van de iPhone wordt aangepast. En een randje blijf ik mooi vinden (maar dat is persoonlijk).

  31. Waarom doet iedereen zo krampachtig wanneer er van de huidige schermresolutie wordt afgeweken? Alsof Apple daar geen handige ‘There’s an app/superslimme oplossing’ for that onthullen. Beetje vertrouwen jongens!

  32. Wat nibs zegt klopt! Er moet een ruimte tussen het scherm en de zijkant overblijven om schokken te absorberen, en het is idd lelijk.

  33. De iPhone word niet gebouwd met in het achterhoofd de gedachte dat het sneller kapot zou kunnen gaan. De iPhone 4 is veel fragieler dan de 3G(s). Kan allemaal best.

  34. Als ze werkelijk een 4 inch scherm uitbrengengen met die resolutie is het game over voor andere bedrijven.
    Natuurlijk maken ze de iphone hiervoor groter zodat die randen heeft en zoals gewoonlijk zal iedereen het kopen ook al zei die van te voren dat die he niet wou of lelijk vond. *Iphone 4 design*

  35. Haal dan gelijk alle zwarte randen weg, ook boven en onder… Zo ziet ie er echt niet uit… Bahhh…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.