Reacties voor: Krastest: iPhone 5C alvast op de pijnbank

Is de iPhone 5C krasbestendig? Dat moet blijken uit een krastest van de iPhone 5C met sleutels en muntgeld. Ook heeft de Taiwanese site Apple Daily de afmetingen gecheckt.
Lees het complete artikel → Krastest: iPhone 5C alvast op de pijnbank
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Coating dat is plastic wat wordt gebruikt als bescherming na anodisatie!

  2. Gefilmd met een baksteen volgens mij..sjonge jongen..moet het allemaal nog maar zien die hele 5c

  3. Nog minder dan 3 weken!!! Kan niet wachten!!

  4. Onderste foto
    iPhone 5S met groen allimum .
    Zou fantastisch zijn

  5. Fake.. Normaal gesproken staat er onder de tekst iPhone op de achterkant nog een stukje tekst. Nergens te bekennen nu..

  6. Origineel geplaatst door crazylegs
    Fake.. Normaal gesproken staat er onder de tekst iPhone op de achterkant nog een stukje tekst. Nergens te bekennen nu..

    Idd. Volgens mij is de tekst ook helemaal niet iPhone. Er mist volgens mij een letter.

  7. @Mickel: In het filmpje is duidelijk te zien dat er iPhone opstaat 1:12-1:31 ik weet niet wanneer precies. Wat betreft die tekst zal hij denk ik weggelaten worden om het design nog meer tot zijn recht te komen. Ik moet eerlijk zeggen die zonder de tekst spreekt mij meer aan dan de mogelijke andere met tekst. Stoorde ook niet zo op de alu iPhone maar hier vind ik van wel.
    Mijn mening 😛

  8. Valt me op dat het altijd hele slechte kwaliteit filmpjes en foto’s zijn. Daarnaast zie je vrijwel altijd alleen maar een achterkant. Nu dan een voorkant, waarbij ik sterk m’n twijfels heb. En tenslotte, als het inderdaad zo zou zijn dat dit een nieuw toestel is, wat “uitgelekt” is, dan zou er al veel meer van bekend zijn qua specs. Kijk maar naar iFixit, die halen het toestel uit elkaar, een half uur na release… Het heeft voor mij een te hoog “kijk mij eens” gehalte qua berichten en qua telefoon meer een cover voor de iPhone 5 of 4s die vanuit vertekenende hoek gefilmt is.

    Nee, net als velen hier, ik moet het allemaal nog zien.

  9. Er is toch wel iemand die een 3D printer in het hoofd houd lijkt me? Iedereen kan “achterkantjes” ontwerpen met zn ding thuis. Geloof er nog bar weinig van maarja ik kan er natuurlijk naast zitten hoor en zal de eerste zijn die verbaasd reageert als het wel allemaal waar is.

  10. Dit vind ik toch wel het meest belachelijke artikel ooit. Waarschijnlijk is dit gewoon nep. Alsof men nu kan kijken of de 5C die nog niet uit is goed bestendig is tegen krassen. Zeker als je dit gaat proberen op een neppe achterkant. Dat is hetzelfde als dat ik zou willen weten of mijn auto krasvestendig is, en dit op mijn koelkast ga testen.

  11. Als het toch plastic moet kunnen we net zo goed allemaal aan de samsung androids, hoewel die heeft zo goed als iedereen al natuurlijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.