Reacties voor: KPN ondersteunt eSIM voor grootzakelijke gebruikers, binnenkort ook particulier

KPN heeft voor een deel van haar klanten de eSIM vrijgegeven. Abonnees van een Grootzakelijk-abonnement kunnen de elektronische simkaart aanvragen. Daarmee kan je de kaart combineren met je eigen persoonlijke fysieke simkaart.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Omslachtig zie totaal geen voordeel hiervan

  2. Origineel geplaatst door Danny
    Omslachtig zie totaal geen voordeel hiervan

    Ik wel, voor de apple watch

  3. @Danny: ik heb het via VF en het bevalt me uitstekend om nog maar 1 toestel op zak te hebben.

  4. Gaan ze tot de laatste druppel uitmelken…

  5. Kom maar op met Apple Watch ondersteuning. Dan koop ik gelijk een 4G model.

  6. @Gout: nou ik ook

  7. @Harold: heb een cartier… heb niks met appel watch

  8. @Harold: Voor de Apple Watch zie ik er vrij weinig toegevoegde waarde voor, dat 1ne belletje kan je echt wel eens een keer missen.

    Voor mensen die graag 1 telefoon willen werk en privé, kan je zo mooi combineren.
    Of als je eens op vakantie ben in buitenland, lokale Sim van land als je buiten de eu erin en je eigendom kan aan blijven
    Even instellen dat data en bellen uiteraard via buitenlandse Sim gaan, scheelt je weer simkaartje eruit halen en mogelijkheid tot kwijt raken.

  9. @Dennis: het gaat op de Apple Watch niet alleen over bellen hè? Ook berichten en andere apps blijven dan werken zonder mobiel. Dat is toch super cool. 🙂

  10. Betekent dit dat de 4G Apple Watch straks eindelijk ook in NL kan gaan werken? Lijkt mij heerlijk om straks af en toe de iPhone thuis te kunnen laten. Wel nog gebeld/bericht kunnen worden maar niet de afleiding van al het andere op je telefoon.

  11. Origineel geplaatst door Danny
    Omslachtig zie totaal geen voordeel hiervan

    Zolang je 1 nummer hebt heeft het geen meerwaarden.
    Maar als je 2 telefoonnummers hebt (in mijn geval een zakelijk en een privé nummer) dan is het ideaal. 1 telefoon op zak en bereikbaar zijn op beide nummers of op het nummer waarop ik bereikbaar zou willen zijn.

  12. (Red.) Link naar nieuwe pagina voor consumenten toegevoegd.

  13. “Straks kun je je smartwatch gebruiken zonder smartphone in de buurt”

    Hoopgevend….
    Apple Watch + 4G, zal het dan eindelijk gebeuren in NL

  14. Ik heb een zakelijke e-Sim (tmobile) en een privé nano simkaart.
    Ideaal om nog maar 1 telefoon op zak te hebben.

    Enige nadeel is dat als ik wordt gebeld op mijn Esim het internet niet meer werkt tijdens het telefoongesprek.

  15. Ik heb een Sim van mijn werkgever met Tele2. Door het toetsen van *123 kan ik wisselen tussen zakelijk en privé. In de zakelijke stand geeft ie mijn zakelijke nummer weer bij de ontvanger en ben ik bereikbaar op mijn zakelijke nummer (ook verkort intern) en 06 nummer. In de privestand geeft ie mijn 06 nummer weer bij de ontvanger en ben ik zakelijk niet bereikbaar. Voor mij ideaal en maakt de esim overbodig. Het bereik met Tele2 is uitstekend.

  16. Met 1 toestel, 1 nr en 1 provider… wat zijn de voordelen van een eSIM over een reguliere sim-kaart?

  17. @Ed: Dat whatsapp of telegram of iets kan je ook echt wel eens missen, veder volledige navigatie ofzo draait niet op je watch heb je phone voor nodig.
    Het zelfde geld voor Spotify of iets, dus veel schiet je er niet mee op.

  18. Beste mensen de bedoeling van e Sim is omgekeerd aan de watch. Bij e sim gaat t om twee nrs in 1 toestel , en op je Apple Watch wil je toch eigenlijk hetzelfde nr als op je iPhone, anders ben je nog steeds niet bereikbaar voor dezelfde mensen , tenzij ze je 2 e nr weten natuurlijk. Los daarvan ik wil ook geen apart abonnement voor mijn watch is ook twee keer betalen

  19. Origineel geplaatst door Ed
    Ik heb een Sim van mijn werkgever met Tele2. Door het toetsen van *123 kan ik wisselen tussen zakelijk en privé. In de zakelijke stand geeft ie mijn zakelijke nummer weer bij de ontvanger en ben ik bereikbaar op mijn zakelijke nummer (ook verkort intern) en 06 nummer. In de privestand geeft ie mijn 06 nummer weer bij de ontvanger en ben ik zakelijk niet bereikbaar. Voor mij ideaal en maakt de esim overbodig. Het bereik met Tele2 is uitstekend.

    Maar dan ben je dus privé niet bereikbaar als je zakelijk wel bereikbaar bent?

  20. @Indie De Groot: jawel, bij zakelijk ben ik op zowel mijn 06 nummer als mijn zakelijke nummer bereikbaar. Het is één Sim die ik van mijn werk heb gekregen. 06 gebruik ik uitsluitend privé.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.