Reacties voor: KPN-woordvoerder ontkent dat KPN de iPhone gaat verkopen (update)

Een woordvoerder van KPN ontkent tegenover Telecompaper dat KPN de iPhone in Nederland gaat verkopen. T-Mobile heeft het alleenrecht in Nederland en daar is geen verandering in gekomen, meent de KPN-woordvoerder.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Ik vraag me af hoe dat met het alleerecht zit, want ik zag in reclamefolders van o.a. Belcompany dat de iPhone ook met Vodafone abonnement word verkocht!?!

  2. Welles….nietes…. Niets is zeker tot het tegendeel bewezen is, dat blijkt maar weer. Zou wel goed zijn voor de concurentie als KPN en Vodafone ook de Iphone gaan verkopen. Hopelijk wordt het contract voor de introductie van de 4G opengebroken. En wanneer dat is horen we misschien morgen 😉

  3. Dat zou wel balen zijn als dit bericht waar is!
    Maar we blijven stiekem maar hopen dat KPN straks wel gaat verkopen.

  4. En nu de iTablet aka iPad nog naar het rijk det fabelen verwijzen…morgen wordt alleen een nieuwe MacOS gepresenteerd.

  5. Zal KPN dan de Tablet van Apple gaan aanbieden in combinatie met een abonnement??? Voor bijvoorbeeld de 3G verbinding…

  6. Bij t for telecom verkopen ze al tijden iphones met KPN of Vodafone.
    De 16gb gs is daar nu met een vf35 internet voor 99 mee te nemen. Dus weinig verhelderend nieuws toch?

  7. Wordt er een beetje gestoord van, die geruchten rond KPN en andere providers. Tot er een keer een écht betrouwbare bron het gaat bevestigen geloof ik helemaal niets meer.

  8. Wist je dat de kans hoe klein het ook is dat er morgen helemaal geen Table komt?

  9. @Wheppoe: Nou, dat lijkt me niet eens zo gek: Apple heeft met T-Mobile misschien alleen de iPhone 3G en 3GS afgesproken en niet automatisch ook een deal voor andere apparaten.

  10. Ik hoop het toch maar.. Officieel dealerschap is de enige garantie dat je bij de release bij een provider een iPhone abonnement kan afsluiten. En dat is precies wat ik wil.
    Ik wacht tot juli en dan hoop ik echt dat ik bij KPN of Vodafone terecht kan. Heeft Apple echt niet in de gaten dat T-Mobile de brakste provider in Nederland is?????

  11. heel erg jammer natuurlijk,
    sinds een tijdje heb ik ook echt zin om een iphone te gaan halen alleen is t-mobile in mijn regio niet echt een goeie keus.
    het is wachten op kpn, maar op kpn zit ik ook niet echt te wachten,
    maar één voordeel als er één schaap over de dam is volgen er meer.. op naar Vodafone..!!

  12. @ASFS:
    T-Mobile voldoet aan de wettelijke eisen wat dekkingsgraad betreft dus kan Apple ze weinig maken. Contract is contract.

    Ik heb zelf weinig problemen met TM, zit er nu ruim 9 jaar. Maar ik snap niet dat Apple een exclusiviteitscontract heeft afgesloten, dat kost je klanten hoewel ze die iPhones toch wel verkocht krijgen.

  13. Volgens mijn wel ingelichte bron heeft TM een contract met hun verkoopkanalen (BC, TPH etc.) van 3 jaar voor de iPhone dus dat betekend dit jaar nog sowieso 😉

  14. Origineel geplaatst door Kareltje
    @ASFS:
    Maar ik snap niet dat Apple een exclusiviteitscontract heeft afgesloten, dat kost je klanten hoewel ze die iPhones toch wel verkocht krijgen.

    Hoho, in het begin waren er helemaal niet zoveel toestellen beschikbaar en waren er voor de operator wel veel opstartkosten en dus risico.
    De telecomprovider moet het apparaat voorfinancieren en de nodige investeringen doen in zijn 3G netwerk. Daar zitten ook iPhone specifieke dingen bij (bv. Visual Voicemail)
    KPN had er niet zoveel trek in (althans zo interpreteer ik de nogal arrogante/stompzinnige uitlating van Kpn-baas Scheepbouwer dat de iPhone een nutteloos apparaat is)
    Welnu, hij wordt op zijn wenken bediend want ik denk dat Apple het ook helemaal gehad heeft met deze bolknak.
    Inmiddels was T-mobile al partner in een hele hoop landen omdat Vodafone ook niet echt bij de les was en zo was het voor NL als provincie van de BRD snel bekeken.

  15. @Gonny

    Not true, T-Mobile heeft een contract voor 5 jaar, niet voor een hoeveelheid toestellen of nieuwe modellen.

  16. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Wheppoe: Nou, dat lijkt me niet eens zo gek: Apple heeft met T-Mobile misschien alleen de iPhone 3G en 3GS afgesproken en niet automatisch ook een deal voor andere apparaten.

    denk je? apple is redelijk trouw aan haar afnemers heb ik zo het idee. het zou me dan ook niet verbazen als T-mobile iig eerste keuze krijgt.

  17. Klopt helemaal, maar bekijk het eens anders, KPN is maar een hele kleine speler op de internationale markt!! Waarom zulen ze met een potentiële kleine provider in zee gaan.? T-Mobile is de enige met een transatlantische verbinding.

  18. BULDERLACH

    Wie houd wie voor de gek.

    Ik koop liever een sprookjes abonnement bij de Efteling.

  19. Wat een welles-nietes hier zeg. Ik dacht ik ga eens kijken maar zullen we het gewoon eens afwachten hoe het gaat met KPN? Ik zit al tijden bij T-Mobile met de iPhone, niets mis mee. Goede service toen toestel kapot ging, prima netwerk (niets minder dan KPN waar ik vroeger klant was) etc. etc. En uiteindelijk zal alles uiteindelijk altijd en overal te koop zijn denk ik dan.

  20. @ScoeS: Ik gaf alleen maar weer wat die KPN-woordvoerder heeft gezegd. Overigens was er op basis van een Telegraaf-artikel alweer geroezemoes dat KPN toch nog in gesprek zou zijn. Ik laat deze discussie voorlopig maar even voortmodderen en meld me wel weer als er iets officieels te melden is.

  21. een maat van mij is net bij kpn geweest en zij verkopen de iphone inderdaad niet. zij proberen wel te onderhandelen, omdat het contract met tmobile afloopt. of het kpn lukken zalm is niet zeker.

  22. Heb vandaag KPN abo. Verlengt en krijg een iPhone van KPN via 1200 opzeggingen geregeld. Helemaal geweldig KPN!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.