Reacties voor: KPN voert grotere databundels in, ook voor bestaande klanten

KPN gaat per 2 februari 2015 het mobiele aanbod vernieuwen. Basis, Vooral Internet en Zorgeloos zijn de namen van de nieuwe abonnementen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 20 reacties

  1. Ah, dat is mooi. Het ziet er dus naar uit dat ik dubbel zoveel data krijg. Ik heb nu een bundel van 250MB die via KPN Compleet verdubbeld is naar 500, maar het zou lekker zijn als dit dus naar 500MB -> 1GB zou gaan. Kan je nog eens gebruik maken van je Spottify onderweg in de trein…

  2. Toch zijn ze bij KPN slimmer. Een bundel met 300 minuten er tussen. Pakken ze slimmer aan dan T-Mobile!!

  3. Heeft iemand ook enig idee wanneer T-Mobile hiermee komt?

  4. Lijkt allemaal goed. Alleen zit ik te twijfelen tussen KPN en Tmobile. Tmobile heeft weer 120 belminuten in de EU en nog 4€ goedkoper per maand. En als ik en EU wil bellen komt er nog kosten erbij met KPN.

  5. Geweldig en fijn, ook voor bestaande klanten! 🙂

    Ik ben hartstikke blij hierom!

  6. Al mijn Nederlandse vrienden aan het opscheppen dat ze gratis Spotify hebben op hun abbonement. WOW die betalen dus minimaal 37,5€ PER MAAND voor een gsm abbo.. HALLO.
    Nederland heeft België dubbel en dik ingehaald qua prijzen zeg. Met die 10€ die ik apart betaal voor Spotify heb ik wel een gelijkaardig abbonement in België dat een pak goedkoper is én waarmee ik elke maand 250MB data mag verstoken in het buitenland.

  7. Origineel geplaatst door Bigbrothers2000
    Lijkt allemaal goed. Alleen zit ik te twijfelen tussen KPN en Tmobile. Tmobile heeft weer 120 belminuten in de EU en nog 4€ goedkoper per maand. En als ik en EU wil bellen komt er nog kosten erbij met KPN.

    ik heb zowel t-mobile als KPN, voorkeur gaat echt naar KPN uit ook al betaal ik hier iets meer voor. Het bereik is vele malen beter en de service naar de klant is ook erg hoog. Tenzij je natuurlijk vaak naar het buitenland in de EU gaat. Dan kan je waarschijnlijk om een hoop kosten te besparen voor t-mobile gaan.

  8. Goed bezig Kpn.. van 2 naar 5 gieg pm.. joepie

  9. Ook heel tevreden met KPN. Sinds vorig jaar overgestapt en geen seconde spijt. Goede dekking, vrijwel overal 4G en snel internet. En goede klantenservice bij vragen of problemen.

    Ik betaal er iets meer voor dan bv T-Mobile, maar ben er meer dan blij mee.

    Oja, omdat ik ook thuis internet heb van KPN, ben ik nog eens Compleet. Super die extra GBs!

  10. @Andre: Dat kan ook door afspeellijsten offline beschikbaar te maken.

  11. Ik ben van ziggo mobiel en ziggo alles in een overgestapt naar KPN mobiel en alles in een. KPN is echt super goed bezig!Maar zullen mijn 4gigs (Inc KPN compleet) nu ook worden verhoogd?

  12. Gaat dit ook voor de Hi-abonnementen gelden? Ik heb er namelijk gisteren een afgesloten 🙂

    Overigens was het niet zo dat roaming binnen de EU afgeschaft gaat worden dit jaar? Was dat niet waar mevrouw Kroes zich sterk voor heeft gemaakt voordat ze haar positie verliet? Dan zouden de zorgen van hoge kosten buiten Nederland maar binnen de EU over moeten zijn.

  13. @Limbo: Zit met dezelfde vraag. Heb ook Hi. Ben benieuwd?!

  14. Dit zegt webcare van kpn

    @…….: @KPN geldt dit ook voor #hi klanten? @Hi_Webcare @KPNwebcare

    @KPNwebcare: @……. Daar kan ik nog niks over zeggen. Die informatie heb ik niet voor je. Het is goed mogelijk dat Hi op korte termijn volgt.

  15. Geldt dit ook voor zakelijke abonnenmenten?
    Ik heb nu een limiet van 250mb en dat is toch wel erg krap…

  16. Ik heb alles hier, geen zorgen over dataverbruik, bellen ook onbeperkt voor weinig. En KPN netwerk… 😉

  17. @rutger: Snelheid is niet om over naar huis te schrijven…verder wel goedkoop

  18. Balen dit.. Ben net ingestapt met Zorgeloos Instap, maar zou nu liever Vooral Internet Standaard hebben. De KPN abo-switch regeltjes staan niet toe dat je lager dan het abo waarmee je ingestapt bent gaat..

  19. @Richard: Ja, met compleet worden alle bundels verdubbeld. Dus als je standaard hebt met 2GB, dat wordt 5GB en met compleet 10GB. Je hebt hier (als het goed is) ook een SMS van gekregen.

  20. Niet voor alle bestaande klanten !!
    Al 6 jaar klant maar kom voor deze actie niet in aanmerking.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.