Reacties voor: KPN en Vodafone vergroten EU roamingbundels en passen tarieven aan

Vodafone en KPN hebben nieuwe roamingtarieven aangekondigd binnen de EU vooruitlopend op nieuwe, verplichte Europese regelgeving. Vanaf 30 april zijn deze veranderingen van kracht.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. De verhoging van Vodafone is echt een lachertje, KPN doet dit veel beter. Meer MB voor hetzelfde geld, die ook nog eens langer dan een dag geldig zijn bij 200 en 500MB.

  2. Pff vodafone slaat hier flink de plank mis. Wat stelt 15mb verhoging nu voor? Kunnen we nu 15 foto’s ipv 10 sturen? Wauw!

  3. ‘Dan betaal je de nationale tarieven plus een toeslag’. Ja, duh, dan zijn het dus niet de nationale tarieven, maar betaal je nog steeds een fikse toeslag…
    De bedragen in de tabel, zijn dat de buitenland toeslagen bovenop je bundelkosten? Of de netto verbruikskosten?

  4. Zozo, van 35 naar 50… Werkelijk achterhaald. Dat is bij deze “voordeelbundel” alsnog bijna 7x zo duur als mijn gewone bundel.

  5. Roodbord witte letters = Graaiers !!!

  6. Ik heb een t-mobiele abonnement sim-only en heb standaard 200 min bellen/sms’en binnen en buitenland erin verwerkt. Alleen nog wachten wat ze met internet gaan doen na april.

  7. Eerlijk gezegd zit ik niet te wachten op gelijke tarieven, maar dan buiten de abonnements bundel. Ik betaal liever wat extra in het buitenland, maar dan wel vanuit mijn gewone maandbundel! Voor mij zou dat veel voordeliger zijn.

  8. Doe mij maar een bundel voor heel EU en partners, dan mag van mij binnen die bundel best wat hoger worden afgerekend voor buitenland. Voor mij veel voordeliger dan gelijk tarief, maar apart afrekenen van mijn maandbundel.

  9. Ik snap niet wat mensen zich druk maken. Één van de eerste dingen die ik doe zodra ik ergens geland ben, is een lokale simkaart aanschaffen. Dan ben je vaak voor 10€ klaar. Probleem opgelost.

  10. Heel mooi Vodafone! Geweldig wat jullie doen, ben er ontzettend blij mee (NOT)

    Ben al zolang klant bij jullie en dan dit??

    Schiet niet op met zo’n klein buitenland bundeltje… Is toch niets extra’s??

  11. Bij kpn is eigenlijk wel veel beter. Bij maand bundel is 100 mb extra als je vegelijkt met de rest.

  12. Origineel geplaatst door kbm_
    Ik snap niet wat mensen zich druk maken. Één van de eerste dingen die ik doe zodra ik ergens geland ben, is een lokale simkaart aanschaffen. Dan ben je vaak voor 10€ klaar. Probleem opgelost.

    Er zijn ook mensen die graag bereikbaar blijven op het eigen telnr.

  13. Origineel geplaatst door kbm_
    Ik snap niet wat mensen zich druk maken. Één van de eerste dingen die ik doe zodra ik ergens geland ben, is een lokale simkaart aanschaffen. Dan ben je vaak voor 10€ klaar. Probleem opgelost.

    Ik zet internet gewoon uit en gebruik geen WiFi niks, alleen bel of sms om bereikbaar te zijn indien nodig.

    Even geen contact met familie en vrienden, even rust genieten van de vanantie en als je terug ben al die foto’s en alles laten zien pas.

  14. Als ik in het buitenland ben, gebruik ik alleen wifi, heb geen extra bundel nodig ongeacht provider, alleen bij kpn krijg je meer voor je geld qua bundel.

  15. Nog meer reden om straks over te stappen naar KPN als m’n abonnement afloopt.

  16. Wat een geklaag allemaal. Je hoeft geen bundels af te nemen. Het is toch incidenteel gebruik! Mensen die veel in het buitenland zitten hebben veel meer opties om het goed te regelen. Ik heb bij Vodafone elke maand 1 GB voor het buitenland. Kost wat meer, maar dan krijg je ook meer. En anders haal je een lokale sim en stop je die in een mifi. Heb je nergens last van en kun je meerdere apparaten gebruiken.

  17. Eén van de redenen waarom ik geen Vodafone meer heb is dat ik sinds een paar jaar een baan heb waarvoor ik een paar keer per jaar een weekje in een EU-buitenland ben. Dan is de buitenlandbundel van KPN toch interessanter.

    Origineel geplaatst door Kees
    ‘Dan betaal je de nationale tarieven plus een toeslag’. Ja, duh, dan zijn het dus niet de nationale tarieven, maar betaal je nog steeds een fikse toeslag…
    De bedragen in de tabel, zijn dat de buitenland toeslagen bovenop je bundelkosten? Of de netto verbruikskosten?

    Op de site van KPN staat het wat uitgebreider. Als je een nationale bundel hebt, betaal je alleen de toeslag, totdat je bundel op is.

    Eigenlijk is het een herstructurering van de tarieven, want die toeslagen kunnen ze straks in 2017 met één vinkje uitzetten.

  18. @Mark: dat kun je in Spanje echt vergeten want dan moet je een NIEUWE nummer hebben voor buitenlandse ingezetenen anders geen sim

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.