Reacties voor: KPN vernieuwt abonnementen voor tablets

KPN heeft vandaag nieuwe abonnementen voor tablets aangekondigd. De abonnementen hebben een basisbedrag van 10 euro per maand.
Lees het complete artikel → KPN vernieuwt abonnementen voor tablets
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Dit is een mooie aanbieding eindelijk worden ze wakker bij KPN

  2. Kunnen jullie de volgende zin beter uitleggen;
    ” Bij een tweejarig abonnement betaal je de eerste 9 maanden niets voor de bundel (maar natuurlijk wel het basisbedrag van 10 euro per maand).”

    moet je nou die eerste 9 maanden wel wat betalen of niet?

  3. Nog steeds duur. Ik gebruik nu hotspot via mijn telefoon. Ik gebruik dan ongeveer 1,5 – 2 gb internet alleen via mijn iPad (laatst bijgehouden). Dit zou betekenen dat ik 30 euro in de maand kwijt ben.

    Ik heb nu een abo van Vodafone met 10gb internet op m’n telefoon en de zelfde snelheid. Voor deze 30 euro gebruik ik graag mijn hotspot!

  4. @Gonny van der Zwaag:

    Gonny het was geen verwijt. Ik wou puur wat meer uitleg omdat het zo vaag klonk. bedankt voor je uitleg. Idd KPN probeert het weer mooi in te pakken.

    dat basis bedrag is ook een beetje raar. Als je niet zit te wachten op de 5gb cloudopslag. en me ipad zou ik ook op afstand kunnen wissen via de diensten van Apple. dus om alleen van de hotspots gebruik te kunnen maken zou ik 10 euro moeten betalen. Dat moet gewoon standaard zijn in begrepen. het blijven boefjes.

    No thanks ik pas

  5. Origineel geplaatst door AppleFreaks
    Dit is een mooie aanbieding eindelijk worden ze wakker bij KPN

    Grappenmaker

  6. Als je thuis internet van KPN hebt of je hebt een mobiel abonnement van KPN dan hoef je nooit die €10 te betalen en betaal je dus alleen je databundel. Dat wil zeggen dat je voor €10 per maand 500 MB hebt!

  7. @misterrr: Je betaalt alle maanden het basisbedrag van 10 euro per maand (maar dat bevat nog geen data). Daar bovenop betaal je de databundel en die is de eerste 9 maanden gratis. Dus neem je de 5000MB-bundel, dan betaal je negen maanden €10 en de resterende maanden €10+35.
    Kan het ook niet helpen dat KPN het zo raar opsplitst. Zeg dan gewoon dat je abonnement 45 euro kost…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.