Reacties voor: KPN verlaagt datatarieven in buitenland met ruim 30%

KPN gaat in Nederland de tarieven voor data-roaming sterk verlagen: klanten betalen straks 3,95 tot 7,95 euro per MB dataverkeer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Nog steeds heel erg duur! 1MB zit je zo aan en dan daarvoor 7,95 betalen? Doe maar niet 🙂

  2. Idd, nog steeds hele belachelijke prijzen! Wat is 1 MB tegenwoordig? Als je om de paar dagen je e-mail ophaalt op vakantie zit je al over de 1 MB… het lijkt me een goed idee als ze vaste databundels voor de vakantie aan gaan bieden en dan uiteraard geen 1MB, maar minimaal 250MB ofzo.

  3. Als ze inderdaad eens ‘normale’ tarieven zouden gaan hanteren dan zullen mensen er misschien wel eens gebruik van gaan maken. Op deze manier zorg ik er in ieder geval voor dat in het buitenland niet ge-internet wordt op mijn laptop/iPhone!

  4. als iemand twee weken op vakantie gaat en elke dag 20 pagina’s bekijkt kost dat €7,95.

    Ik weet niet hoe ze bij KPN dan rekenen, maar elke veertien dagen 20 pagina’s openen, en dan onder 1mb uitkomen? Dan zou een pagina 3,6 kb moeten zijn. Ter vergelijking, een complete blanco pagina met alleen een DTD er in is al 4kb. Zelfs al bekijk je 20 pagina’s per dag, dan zit je nogsteeds over 1 mb heen…

    Van mij mag de EU alle telecomproviders eens flink gaan aanpakken, want het is echt belachelijk dat je zoveel moet betalen als je de grens over gaat. Dat je bij mobiel gebruik nog eens het dubbele betaalt als bij laptop gebruik is helemaal belachelijk, want het gaat gewoon om hetzelfde type data. Sterker nog, mensen zullen met hun laptop waarschijnlijk een stuk meer data verbruiken als met hun mobiel, dus daar verdienen ze ook een stuk meer op.

  5. Helemaal mee eens.
    De nitwit die dit uitrekent komt zelf zeker nooit verder dan Vlieland, waar de laatste telefooncel staat..
    Dat Neelie ze daar eens goed Hi gaat maken in Den Haag…

  6. als dit de tarieven zijn; dan wordt het niet kpn sluit je aan, maar kpn sluit je af!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.