Reacties voor: KPN start test met bellen via 4G

KPN test op het moment VoLTE, waarmee je kunt bellen over het 4G-netwerk. De 4G-belfunctie lijkt alleen niet op de iPhone te werken.
Lees het complete artikel → KPN start test met bellen via 4G
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ziggo heeft het al.

  2. Begrijpelijk. Iedereen die ik via FaceTime(-audio) kan bellen ga ik ook echt niet meer via de oude lijn bellen. Maar wie geen iPhone heeft is dit zeker een vooruitgang!

    KPN, als jullie testers nodig hebben, je weet me nu te vinden. 🙂

  3. Ik zie elke keer weer mensen die niet snappen wat WiFi calling inhoudt. Het gaat dus NIET om bellen via een app met je vaste nummer, zoals Ziggo nu al aanbiedt, maar het gaat om bellen met de ingebouwde telefoonfunctie van je iPhone, naar elk willekeurig 06-nummer, vanaf je eigen 06-nummer, waarbij je gebruikmaakt van WiFi. Deze functie moet worden geactiveerd door je mobiele provider. Tot nu toe is geen een provider in Nederland die dit toestaat.

  4. Elk willekeurig nummer moet dat natuurlijk zijn, in plaats van 06-nummer.

  5. Bellen via 4G kan ik alleen maar toejuichen, want dan heb je eindelijk weer toegang tot internet tijdens een telefoongesprek. Vaak wil ik even iets opzoeken tijdens een gesprek.

  6. @Martijn: Ik wist niet wat via 4G/WIFI bellen was, nu wel. Maar; gaat dat den ten kosten van je minuten bundel of van je data/WiFi?

  7. Klopt marijn heb ik ook last van. Toejuichen dit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.