Reacties voor: KPN start in februari 2011 met LTE-test

KPN gaat in februari 2011 van start met een test van LTE.
Lees het complete artikel → KPN start in februari 2011 met LTE-test
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 10 reacties

  1. Interessant. Een LTE-iPhone is nog niet genoeg om overal in de VS te gebruiken (de uitrol gaat langzaam, en in 2011 zal slechts een minderheid van de VS dekking hebben) maar op termijn gaat LTE zowel CDMA als GSM vervangen: het is de gemeenschappelijke opvolger van beide (fallback modes voor GSM en CDMA zijn gedefineerd, voor als je buiten bereik gaat, bv), en dit alleen al geeft het betere kansen dan WiMax (dat het in Nederland nooit gaat redden).

  2. Kom maar op met die snelheden, ik vind het momenteel beroerd!

  3. Wat heeft dit met de Iphone te maken. Wordt hier nu al het nieuws wat met mobiele telefonie te maken heeft als nieuws artikel gepost bij gebrek aan beter?
    De CDMA versie zal nooit in europa uitkomen dus hier heeft de huidige Iphone gebruiker vooralsnog niks aan.

  4. Tuurlijk is dit relevant nieuws, LTE wordt de nieuwe standaard voor providers. Wees blij mensen met LTE wordt je iPhone straks nog veel interessanter 😉

  5. Ik hoop dat de iPhone 5 LTE zal krijgen, en ik denk dat de kans best groot is. Aangezien de ‘4G’ hype in de VS volop bezig is. Ik hoop wel dat Apple dan aangeeft dat geen van deze netwerken 4G is en dat LTE ook ‘pas’ 3.9G is. Pas als LTE-Advanced komt zitten ze op 4G.

  6. “Met de snelheid van LTE kun je speelfilms realtime streamen”, maar dit is nu al mogelijk met het 3G netwerk. Uitzending gemist of YouTube kun je gewoon in hoge resolutie realtime bekijken, dus niet echt een argument. Maar een hogere snelheid is altijd welkom natuurlijk, maakt het (mobiele) leven nog leuker! 😉

  7. De komst van LTE is zeer welkom al vind ik vol 3G ook al aardig snel. Hopelijk wordt het netwerk volgend jaar al aangelegd in heel Nederland!

  8. Lol dan zou ik op mijn iphone sneller internetten dan op mijn pc xD

    Dan krijgt tetheren ineens een hele andere functie ^^

  9. Ik heb de discussie over testen vs tests verwijderd. Het groene boekje zegt dat beide goed zijn. Plus: het is hier geen taalsite.
    Jaartal aangepast, ik moet helaas vandaag 30 uur werk in één dag proberen te proppen, dus bear with me please…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.