Reacties voor: KPN start in 2012 met grootscheepse uitrol 4G-netwerk

KPN start in 2012 met de grootscheepse uitrol van 4G. Dat heeft de operator verteld aan analisten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 11 reacties

  1. About bloody time! In de states zijn al oppervlakken maatje Duitsland fatsoenlijk bedekt met de een of de andere 4G techniek en hier gaan ze ‘in 2012’ beginnen met de uitrol. Oftewel over 5 jaar (toevallig, wat komt dat mooi uit met de nieuwe frequentieveilingen voor providers) hebben we eindelijk een landelijk dekkend 4G-netwerk.

  2. “In Brussel lijkt voorlopig geen dekking te komen vanwege de strenge stralingsnormen.”

    En de rest straal maar kapot? :-s

  3. 4G is leuk als je hiervoor een laptop wil gebruiken voor internet enz. Voor een mobiel of ipad zie ik hier niet zoveel nut in. De 14 mbit die we nu hebben via 3g is snel zat. Misschien dat het bereik dan nu beter wordt. Al heb ik weinig problemen met vodafone.

  4. Laat maar even zitten. Dit wordt niet te betalen. Providers zullen deze investering verhalen op de early adaptors.

  5. Mobistar is ook bezig met het testen van hun 4G (al zouden ze beter eerst hun 3G netwerk uitbreiden want dat is nog vrij triest). Als 4G commercieel wordt dan gaan ze de download limieten toch ook moeten aanpassen. Want 1gb is niet veel.

  6. @Adnan: nee, er staat daar zoveel wattage aan signalen dat t Zaventemse vliegveld er hinder door ondervind. De (ik dacht BIPT) zet bij storingen zo je zooi uit.

  7. Kan KPN er misschien eerst voor zorgen dat ik niet mijn huis uit moet voordat ik kan bellen en de gemiste inkomende gesprekken doorkomen? Pfff…

  8. Waarom begint Base eerst niet met zijn 3G dekking uit terolle in plaats van te denken over 4G. Want de 3G die we bij Base hebben is verschrikkelijk …

  9. Origineel geplaatst door ikkieman
    About bloody time! In de states zijn al oppervlakken maatje Duitsland fatsoenlijk bedekt met de een of de andere 4G techniek en hier gaan ze ‘in 2012′ beginnen met de uitrol.

    Precies… En ze liepen daar natuurlijk ook ruim voor op het gebied van GSM… Oh nee, ze hadden/hebben daar – in tegenstelling tot 98% van de wereld CDMA…
    Gevalletje Wet van de remmende voorsprong?!
    Natuurlijk het had sneller gekunt… Dat wil ik ook. Maar hoeveel gaat het kosten? 😉

  10. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, kpn moet wel, zijn immers op sterven na dood… En overgenomen door slim de mexicaan. Hiep hiep hiep Huwai!

  11. @Dutch: Wat u betoogt klopt niet. In de VS heb je zowel GSM (AT&T) als CDMA (Verizon).
    Je hebt meer aanbieders, maar even de twee grootste genomen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.