Reacties voor: KPN Play dit najaar beschikbaar: Netflix-concurrent met live-tv en iOS-app

KPN gaat dit najaar Play introduceren: een Netflix-achtige dienst met live televisiezenders, die je kunt kijken via iPhone, iPad, Android en Chromecast.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. KPN heeft via interactieve TV ook al VOD mogelijkheden in samenwerking met oa Film1 en Videoland, inclusief series. Lijkt erop dat het grootste verschil met de nieuwe dienst is dat de bestaande mogelijkheden vooral voor de eigen settopbox zijn, en maar mondjesmaat via de app toegankelijk.

  2. Kansloze initiatief waar over een jaar weer de stekker wordt uitgetrokken. Netflix en HBO onderscheiden zich door de eigen series. Vooral Netflix verhoogt het aanbod de laatste tijd met nieuwe Netflix Originals series, die ook nog van top kwaliteit zijn, scoren erg hoog op IMDB!

  3. De kracht van Netflix is oa dat ze op elk platform aanwezig (willen) zijn. Dus een opmerking als:
    “KPN heeft geen plannen om Play ook op laptops en desktops beschikbaar te stellen.”
    Is een FAIL

  4. Ik zie voorlopig nog geen icoontje op mijn Apple TV.

  5. Het betekent waarschijnlijk niet dat je je abonnement op Netflix de deur uit kunt doen, want sommige films en series worden exclusief verkocht aan bepaalde partijen.

    Dat betekent het wel, Popcorn Time heeft het wél allemaal.
    Ik begrijp niet dat iedereen met oogkleppen op in de zelfde vijver loopt te vissen. Ze doen het allemaal voor het geld en niet voor de klant.
    Hebben we wéér een abonnement erbij. Met nog meer beperkingen kwa apparaten.
    Als het niet werkt op XBMC/Kodi of desnoods op m’n Apple TV, dan neem ik het niet.

  6. …Popcorn Time heeft het wél allemaal…

    Ja, jatten kunnen we allemaal. Maar als we het ook echt allemaal gaan doen, valt er straks op Popcorn Time ook weinig nieuws meer te kijken.

  7. Origineel geplaatst door karel-willem
    …Popcorn Time heeft het wél allemaal…
    Ja, jatten kunnen we allemaal. Maar als we het ook echt allemaal gaan doen, valt er straks op Popcorn Time ook weinig nieuws meer te kijken.

    Als ze met een legale popcorn zouden komen zou ik met plezier 30 euro per maand betalen anders. …,,,.

  8. Ze blijven het proberen maar ze kunnen nooit maar dan ook nooit tegen de grote jongens op boxen

  9. Volgens mij juist wel een interessant initiatief omdat hier ook het livetv-aanbod inzit en maandelijks opzegbaar is. Tv kijken moet net als Spotify worden. En daar heeft de jonge generatie zeker wel oren naar. Weg met dure interactieve tv abonnementen. Een 10€ tv abonnement met live tv, films en series wordt het nieuwe tv kijken.

  10. Sinds ziggo met UPC is gefuseerd heeft ziggo ook MyPrime (soort netflix) werkt best goed. Maar netflix abbo de deur uit doen ? Nee! Dat niet

  11. Ik kijk Game of Thrones, Walking dead, Vikings, House of Cards, Homeland…..welk abonnement moet ik nemen? Het wordt tijd dat tv shows op iTUnes in NL wordt uitgerold. Die hebben alle series.

  12. Take my words back..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.