Reacties voor: KPN Play stopt in juli met online tv-dienst en apps

KPN stopt in juli met de tv-dienst Play. Er is volgens de provider onvoldoende vraag naar de dienst. Voor de huidige abonnees stopt het vanzelf en ze hoeven in de maand juni niets meer te betalen.

Reacties: 9 reacties

  1. Jammer, de enige reden waarom ik het nog niet had is omdat er geen Apple tv / smarttv app was. Ik had geen zin om elke keer te moeten streamen via AirPlay…. denk dat de vraag er best is voor mensen met een glasvezel aansluiting, aangezien je alleen tv & internet kunt combineren op dit moment…
    Wij hebben geen coax in huis liggen (nieuwbouw)… dus de enige optie is om glasvezel en tv te combineren.

  2. Ben benieuwd of ze hier niet een jaar of twee te vroeg mee stoppen.. Ik zat me net te oriënteren voor een alternatief voor Ziggo. Ik kijk nog maar amper tv live dus via internet kijken wordt voor mij interessant als dat kosten scheelt

  3. @Edwin Klesman: Ik heb ook wel eens gekeken naar deze diensten, maar je bespaart er niet zoveel mee maandelijks.

  4. Ik had mijn KPN decoder de deur gewezen en was geheel over op mijn ATV 4K met de knippr app. Voordeel was dat de ATV de digitale hub werd voor TV, muziek en games. Toen knippr stopte heb ik de TV decoder van KPN weer besteld. En ondanks dat ik de NLZIET app heb getest (beta) kom ik toch tot de conclusie dat, in mijn geval, KPN internet + tv mij de beste deal levert. Ik merk dat het opnemen van programma’s toch handig is omdat wij niet alles binnen 7dagen terug kijken of gewoon domweg vergeten dat het programma is geweest. Tevens krijgen wij met KPN compleet nog een zooi met extra onbemand films en series zodat ik nu ook Videoland heb opgezegd. Als ik nu onder aan de streep kijk ben ik weer een paar eurootjes meer kwijt maar win ik aan content. Dit soort services zijn misschien toch wat te duur voor de content die zij bieden. Ik haak in ieder geval af en snap het besluit van KPN play.

  5. @Edwin Klesman: Bevalt Ziggo niet?

  6. Origineel geplaatst door Ed
    @Edwin Klesman: Bevalt Ziggo niet?

    Waarom zou het niet bevallen?
    Ik heb er ook over na zitten denken om alleen internet af te nemen ergens en dan zo’n TV online. Niet omdat het niet bevalt maar omdat ik gewoon niet voldoende TV kijk. Alleen bij alles moet je betalen (jaja, voor niets gaat de zon op).

    Over Ziggo ben ik zeker wel tevreden!

  7. Jammer dat bestaande partijen zoals KPN, Ziggo en T-Mobile hun interactieve tv apps niet los beschikbaar maken zonder internet of bellen. Eventueel voor wat meer dan €9,99. Het platform bestaat al.

  8. Met het verdwijnen van HBO destijds was het natuurlijk al een stuk minder aantrekkelijk geworden. Voor de prijs van een HBO abonnement (€15,-) kreeg je KPN Play er eigenlijk gratis bij. Toen HBO wegviel werd de prijs met €3 verlaagd en werd het toch een stuk minder interessant, daarmee werd een los internet abonnement met Play duurder dan een internet en tv abonnement.

  9. Kan iemand mij vertellen of hij/zij wel opgenomen hd tv kan terugkijken op de ipad? Ikzelf kan alleen de gewone zenders waarvan opgenomen terugkijken op de ipad, maar geen hd zenders..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.