Reacties voor: KPN nog steeds in gesprek met Apple?

Volgens KPN-woordvoerder Bram Oudshoorn is het nog helemaal niet zeker dat T-Mobile de exclusieve aanbieder in Nederland zal zijn. Er zijn nog steeds gesprekken gaande tussen Apple en KPN, aldus Oudshoorn.
Lees het complete artikel โ†’ KPN nog steeds in gesprek met Apple?
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 46 reacties

  1. Dus waarschijnlijk komt de 3G nog niet 11 juli in Belgiรซ en Nederland, LOOL

  2. @ Rein,

    eerst goed lezen en dan pas commentaar geven.

  3. Het lijkt me heel onwaarschijnlijk dat de iPhone nu niet op 11 Juli in Nederland zal zijn.
    (Aangezien Steve Jobs zelf letterlijk heeft gezegd dat het wel zo is)

  4. De Dure manier is om de T-Mobile abbo te nemen en daarna gelijk afkopen .
    maar dat is dan ook niet goedkoop , maar je zit niet vast aan T-Mobile :).

  5. Dat is het probleem juist.

    roddels worden klakkeloos aangenomen
    wat er op de keynote voorbij komt word in twijfel getrokken.

  6. Hopelijk gaat KPN de iPhone ook aanbieden. Wie wil er nou naar T-mobile :S

  7. euhhh.. letterlijk zijn hij; ” …in most countries…” dwz kan dus ook later. Echter Apple.nl zegt 11 juli, dus dat zal wel kloppen… ik ga in de rij liggen.

  8. Letterlijk stond er bij het lijstje waar de 3G iPhone in te koop zou zijn op 11 juli ook nederland………………………………………………………………………………………………….

  9. Was er niet een KPN topman die zich laatst erg negatief over de iPhone uit liet?

  10. Pfff…KPN? Dat is me toch een schijt-bedrijf.. Ik hoop niet dat die stakkers de nieuwe iPhone krijgen. Ik heb bij beide een contract gehad, maar KPN dat zijn me toch een uitzuigers. En de garantie op toestellen stelt niets voor. Laat staan hun super dure tarieven. Geef mij maar T-Mobile, jong, ontwikkeld bedrijf dat weet van aanpakken als het gaat om klant tevredenheid!

  11. Ik heb nu KPN, Zeker niet blij mee.
    T-Mobile, ook niet blij mee.

    Goed geregelt, dat is vragen om jailbreaks he.

  12. T-mobile lijkt me geen probleem. Ben al va 1999 bij BEN wat later t-mobile is geworden. Moet zeggen heb er nooit problemen mee gehad dus ik snap al die poeha over t-mobile niet. 0f ben ik de enige tevrede klant?

  13. Ben al jaren een zeer tevreden T-Mobile klant. Nooit problemen mee gehad, tenminste… Toen ik verhuisde naar een nieuwbouwwijk bleek het signaal binnenshuis zeer slecht. T-Mobile vertelde dat er een nieuwe mast geplaatst zou worden, en tot die tijd kregen mijn vriendin en ik 50% korting op onze abonnementen + beide een waardebon om in te wisselen in een T-Mobile-winkel.
    Tevens doen ze nooit moeilijk over het dataverkeer bij het web’n’walk abbo, terwijl ik een grootverbruiker ben!
    Van mij mag hij lekker bij T-Mobile uitkomen, ik mag per 1 januari mijn abbo verlengen.

  14. Nou dan heb je geluk gehad… ik kon mijn abonnement niet opzeggen wegens slecht ontvangst. Ik heb dus twee jaar lang T-Mobile betaalt EN KPN. Daarom wil ik nooit meer T-Mobile omdat ze verschrikkelijk slecht zijn.

  15. Heb geen ervaring met T-Mobile .. ook niet met bijv. Vodafone .. wie heeft er goede ervaringen met T-Mobile (als in: stabiel en snel UMTS/HSDPA netwerk) om hopelijk max gebruik te kunnen maken van de iPhone 3G ?

  16. @ SneakerStyle

    Garantie op toestellen heeft KPN niet veel mee te maken, dat is maar net in welke winkel je het toestel gekocht hebt. En KPN, althans Hi heeft ook helemaal geen dure tarieven.

    Hoop echt dat kpn hem ook uit gaat geven, alleen de internet bundel van KPN kent een nadeel, er zit een downloadlimiet aan. Maar misschien wordt er net als bij T-Mobile tzt wel een speciaal iPhone abonnement aangemaakt.

  17. @razrx: Ik heb met mijn vorige 3g toestel nooit problemen ondervonden met het T-Mobile netwerk, dus nooit storingen/verlaagde snelheid e.d.
    Tevens heb ik nooit iets over mijn dataverbruik gehoord, terwijl ik van KPN/Vodafone gebruikers wel eens hoor dat die verzoeken krijgen hun dataverkeer omlaag te brengen of een duurdere bundel aan te schaffen. Dat is een van de redenen dat mijn zwager naar volle tevredenheid is overgestapt van Vodafone naar T-Mobile.
    Ach, elke provider heeft z’n voors en tegens, en je kunt wel eens pech hebben met de helpdesk e.d., maar ik ben erg tevreden.

  18. ik zit net als squash al vanaf 1999 bij Ben/T-Mobile, ze zijn niet duur, uitstekende service, alleen het bereik laat soms te wensen over (als ik in school ben bijv)..

    jammer dat ik nog ruim een jaar aan mijn contract vast zit.. ik heb geen idee hoe ik nu aan de nieuwe iPhone moet komen..

    zat te denken aan Belgie maar daar komt ie pas later in het jaar uit.. baal echt van die nieuwe manier van kopen dat je meteen contract moet afsluiten in de winkel, ook niet meer te koop online in de Apple store. Ik baal er zwaar van.

    De specs van de nieuwe iphone vallen me ook al beetje tegen dus de WWDC is best wel een teleurstelling voor mij.

  19. Zitten T-Mobile medewerkers nu ook al op iPhoneclub? ^^.
    maarja, ik heb nog steeds mijn 1ste iPhone dus ik wacht wel een weekje langer.

  20. @RBN X: Ik ben absoluut geen T-Mobilemedewerker, of bedoel je dat niet?
    Mensen met negatieve ervaringen zijn snel geneigd dat ergens te melden, en mensen met positieve ervaringen hoor je minder. Vandaar dat ik mijn positieven ervaringen met T-mobile met jullie deel.

  21. T-Mobile heb ik de grootste problemen mee gehad die ik ooit ben tegen gekomen met mobiel bellen. Ik had een nummer afgesloten bij T-Mobile via Pre-payed en schakelde drie jaar later over op een abonnement bij KPN. Het oversluiten van mijn nummer duurde tot de ergernis van zowel mij als KPN ruim een maand. T-Mobile weigerde iets te doen…
    Ik weet niet hoe die twee de ruzie hebben uitgevochten over mijn nummer maar ik denk dat ‘t via de OPTA uit eindelijk is gegaan.

    Ik ga me toch eens verdiepen in het stukje van de Nederlandse wetgeving dat zich buigt over koppel verkoop want volgensmij kan je hier in Nederland ook geen exclusieve deals sluiten met providers.

  22. Als ik het zo hoor is eigenlijk elke provider KUT behalve de provider waar je nu bij zit.

    Maar goed dat iemand de knopen hakt welke provider de beste voor de iphone is en dat is apple.
    Of je het daar mee eens bent is aan jullie natuurlijk. Apple zal heus wel gekeken hebben naar de kwali van de newterken en de dekking. En naar de beste deal natuurlijk. er moet ook geld verdiend worden.

  23. Die uitspraak van de KPN-woordvoerder lijkt mij meer een laatste wanhoopskreet om nog even te melden dat zij toch ook echt met Apple in gesprek waren (zijn). Ik gok dat ze nog heel lang aan het onderhandelen blijven en dat er uiteindelijk niets uitkomt.

  24. Kwaliteit van netwerk is bij KPN en Vodafone hoger als bij T-Mobile dus daar ben ik het niet mee eens.

    Overigens heb ik ook Vodafone gehad ook goede ervaring mee, T-Mobile staat me gewoon totaal niet aan.

  25. @ Martijn

    KPN, T-Mobile en de OPTA hebben zich druk bezig gehouden met jouw PRE-PAID nummer, ja vast!

    En in Nederland is deze koppelverkoop in deze zin wel toegestaan. Als er echter bevonden wordt dat het niet mag zal T-Mobile de 3G iPhone los gaan verkopen (voor een veel te hoog bedrag) en zijn ze van het probleem af.

  26. als apple de zakelijke klanten wil bereiken is het idd. wel slim als ze ook met kpn in zee gaan, aangezien veel bedrijven hun zakelijke abonnementen via kpn hebben lopen. aangezien ze op de nieuwe iphone ook mobileMe gaan gebruiken, zal het zeker interessant worden om ipv de zakelijk veel gebruikte blackberry naar de iphone over te stappen.

  27. Als KPN ook een graantje mee mag pikken, is het dan mogelijk om met een telfort abonnement een iPhone te nemen? Dit aangezien Telfort overgenomen is door KPN.

  28. denk het niet, aangezien het nog wel steeds telfort heet. zelfde met auto merken, volkswagen heeft weet ik veel hoeveel merken onder zich, maar ze worden nog onder hun oude naam uitgebracht. je moet het maar zien dat kpn de groot aandeelhouder is van telfort.

  29. Benny
    Ga eens praten met de mensen in de T-Mobile winkel wat de mogelijkheden zijn als je een ander abonnement hebt … Heb ik ook net gedaan …

  30. Dat zegt de KPN alleen maar om nog even mensen bij zich te houdendie nu op het punt staan om over te stappen. Ik geloof zeker niet in een overeenkomst voor de iphone met de KPN.

  31. ELS: En in plaats van dat je hier even neerzet wat de mogelijkheden zijn laat je iedereen apart naar de T-mobile shop gaan… Als je iets wil melden, meldt dan iets

  32. Wat heb je aan een iPhone als je slecht bereik hebt met T-mobile… In mijn huis in hartje AMSTERDAM kunnen vrienden met T-mobile niet eens bellen! En jammer genoeg hoor ik het vaker… Vrees dat ik niet ga overstappen van Vodafone naar T-mobile…. Ik hoop dat KPN ook de iPhone gaat verkopen ๐Ÿ™‚

  33. Ik had vanmiddag de vodafone klantenservice aan de lijn die mij toch echt verzekerde van de komst van de iPhone bij hun!

  34. Voor iedereen die zegt dat hij zoiezo in Nederland zal uitkomen omdat het op de keynote gezegd werd: Er stond ook op dat hij op 11 juli in Belgiรซ zou komen… niet dus, dat lijkt me dus een verkeerd argument;) Maar er zijn dus blijkbaar ook andere bewijzen dat hij naar NL zal komen:)

  35. het zo mooi zijn als er nog een provider in nederland aanbied dan onstaat concurentie en dat is weer gunstiger voor ons tog:P

  36. Ik snap zowieso niet de exclusiviteit van de Iphone bij maar een provider… mag dat wel in nederland?

  37. @RBN X

    Jep..And im full of joy!!

  38. Els: wat hebben ze je verteld dan ?

    Ik las net een reactie in het 3G iPhone topic op tweakers:

    “Ik vermoed trouwens dat T-Mobile met een speciaal iPhone3G abonnement gaat komen. Hierin zit dan denk ik ondersteuning voor Visual Voicemail, HSDPA 3.6 Mbps (met FUP), ondersteuning voor locatiebepaling via het netwerk (A-GPS) en toegang tot de T-Mobile Hotspots. Als je hem met een standaard abonnement en zo’n web&walk databundeltje van een tientje neemt, haal je bij lange er niet uit wat er in zit en zal hij vast duurder worden.

    Visual Voicemail en A-GPS zijn nu standaard niet beschikbaar bij T-Mobile. Maar ik vermoed dat Apple dat wel heeft meegenomen in de onderhandeling, evenals HSPDA 3.6 Mbps.”

    Dit zou best wel eens kunnen gebeuren.. het zou mooi zijn als ik dan gewoon mijn abo over kan zetten naar het iphone abo en nog een bedrag bijbetaal..

  39. Het is werkelijk zielig van KPN om, zelfs wanneer is aangekondigd door Apple dat de iPhone EXCLUSIEF naar T-Mobile gaat, te beweren nog in onderhandeling te zijn. Dat geeft weer eens aan wat voor een arrogant bedrijf het eigenlijk is. Het netwerk van KPN mag dan wat beter zijn dan dat van T-Mobile, de verschillen worden steeds kleiner (helemaal wanneer binnenkort het Orangenetwerk wordt toegevoegd) en de service is bij T-Mobile beter.

  40. Denken jullie dat de iPhone ook gekocht kan woren door het abonnement te omzeilen? op de een of andere manier..!! Ik weet dat je het contract direct moet afsluiten… Maar er moet toch een manier zijn? Ik heb namelijk echt geen zin om over te stappen..

  41. Lol ๐Ÿ™‚

    net 1 seconde geleden met vodafone gebeld. de medewerker aan de telefoon zei letterlijk:
    ‘wij gaan hem wel verkopen alleen niet in de nabije toekomst’ dus duurt nog wel even voordat vodafone dit prachtdingetje gaat verkopen.
    helaas want dan word het toch waarschijnlijk wel T-mobile, en daar was ik nou juist weggegaan ๐Ÿ™

    Btw: ik heb net abbo verlengd in maart voor 1 jaar, hoe kom ik daar in godsnaam vanaf kan t-mobile dat zo overnemen of moet ik eerst weer af gaan kopen ?

  42. ik heb in begin maart al me contract beeindigd bij telfort wat eind juni afloopt
    en had altijd perfect bereik overal in nederland en zag altijd kpn staan op me telefoon
    maar goed puur voor de 3G dus stopgezet al in mart en ik ben lekker 29 juni vrij om te gaan en staan waar ik wil en af te sluiten waar ik wil ๐Ÿ˜› ๐Ÿ™‚

    maar 1 ding wil ik zeker NIETTTT en dat is dat gare t-mobile netwerk
    jakkesss dramatischhhh alles en iedereen om me heen klaagt over dat gare onbereikbare netwerk zonde van je geld

    dus ik hoop en hoop op KPN eigenlijk

  43. Me too.. ik kan bij KPN vanaf 1 juli mijn contract verlengen bij KPN.. Zou erg leuk zijn maar ik zie het niet gebeuren… Liever sim only en iPhone los kopen voor 299$

  44. Volgens twee medewerkers van voda komt de iphone een maandje later dan bij tmobile te koop.

    Ben benieuwd

  45. Ik geloof er weinig van. Ik ga er nog steeds vanuit dat T-mobile als enige provider komt:

    De geruchten gingen altijd al over T-mobile. KPN doet nu een wanhopige poging te voorkomen dat mensen overstappen (te laat, moet je niet pas gaan onderhandelen op het laatste moment). Vodafone krijgt hem wel maar niet in de nabije toekomst –> hint dat ze de 4G iPhone krijgen over 3 jaar :p . Op zich ook niet zo gek, T-mobile (en het overgenomen Orange) zijn toch de innovatieve providers van Nederland, KPN en Vodafone hobbelen er een beetje achteraan. Overigens heb ik met alle 3 de aanbieders nooit enig probleem meegemaakt ๐Ÿ™‚

    Helaas kan ik mijn ‘oude’ iPhone niet meer voor een redelijke prijs kwijt, dus ik denk dat ik die maar blijf gebruiken ipv overstappen naar een nieuw abo. De 2.0 software heeft al veel verbeteringen voor dingen waar ik mij nu aan erger (deleten e-mails met name)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.