Reacties voor: KPN lijkt zich klaar te maken voor verkoop van iPhone 3GS

De aanwijzingen worden sterker dat KPN de iPhone 3GS ook in Nederland gaat verkopen. Bij KPN is een aparte webpagina geopend, waar instructies worden gegeven over het gebruik van de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 89 reacties

  1. T for Telecom bied hem zelfs al een tijd aan icm KPN (of vodafone).. Hebben dat daar ding Simlockvrij liggen… (UK versie met NL taal, garantie schijnt via hunzelf te gaan)

    Hebben de zwarte 16 GS liggen (los 790euro) en kunnen hem aan elk abo koppelen…

    Dus echt nieuw is het nieuws niet…

  2. Kan je er vanuit gaan dat onbeperkt ook onbeperkt is of krijg je dan dat gezeur zoals vodafone dat ze aan je lijntje gaan trekken..

    Ben benieuwd wat voor leuke prijzen er komen als dit doorkomt. Ben wel van plan om over te stappen naar een ander.

  3. O was dit maar waar. Niet dat ik KPN wil, maar ik wil graag kunnen kiezen en zou graag zien dat T-Mob niet de enige blijft die de iPhone verkoopt

  4. Daar gaan ze weer. Eerst zien, dan geloven. KPN flikte mij dit trucje ook, ze zouden me toen terugbellen zodra de iPhone er was. Dat was in juni dit jaar, toen nooit meer wat gehoord..

    Eerst zien, dan geloven…

  5. Dat zou heel mooi zijn!!

  6. Zodra m’n abonnement is afgelopen en er een andere provider is (iedere andere) die de opvolger van de huidige iPhone aanbiedt ben ik weg bij T-Mobile. Slechte 3G dekking in Nederland en een ramp met sms-en in het buitenland (Azië)!

  7. Ik ben opzich best tevreden met T-Mobile. Daarbij komt ook nog eens dat het netwerk stabieler is dan KPN of Vodafone als ik de nieuwsberichten van afgelopen weken mag geloven.

  8. Hellaluja… Ik hoop dat vodafone en KPN volgend jaar helemaal klaar zijn. Dan hoef ik misschien de nieuwe versie van de iphone (als die komt anders de 3gs) niet bij t-mobile te bestellen.

  9. Dat zou mooi zijn. En tijd worden. Sommige buurlanden zijn allang zover. Komt er misschien ook een einde aan de te hoge prijzen van Tmobile als gevolg van hun monopoly.
    Ben erg benieuwd hoe lang dit nog gaat duren.

  10. Inmiddels is meer bekend over de situatie. Het zou gaan om een partij van honderden iPhones die KPN in het buitenland heeft aangekocht.

    Zijn dat die Mobistar toestellen die laatst in Belgie zijn kwijtgeraakt???

  11. Wel duur, zeg.

  12. Leuk, maar een product afnemen bij KPN zal ik niet meer doen. Wat een slechte club is dat zeg.

  13. Zo ja stap ik direct over van netwerk als dat kan.

  14. Nja ik heb in belgie een 8GB iPhone 3G gehaald voor 392,50 euro en had dat i.c.m. een Hi simkaart maar het internet kreeg ik maar niet aan de gang.

    Ik ben overgestapt op vodafone en daar werkt alles perfect 😀

  15. Inmiddels is meer bekend over de situatie. Het zou gaan om een partij van honderden iPhones die KPN in het buitenland heeft aangekocht.

    Haha geniaal!

    Wat ik niet snap is waarom mensen zo graag naar KPN willen? Hun internet (wat je VAAK gebruikt op de iPhone) is om te janken. Traag traag traag, tenzij je meer dan 10 euro per maand wilt betalen.
    Nee, ik blijf lekker bij Vodafone, snel internet, en goede dekking, en een beter abonnement 😉

  16. Ik heb helemaal niets te klagen buiten dat 3G hier en daar wel eens weg valt bij t-mobile.
    Maar dit was niet anders als met mij kpn abbo waar je af en toe hele uren geen 3G bereik had.

    Vindt dat T-mobile een redelijk tot goed produkt levert.

  17. Hopelijk blijft iphone bij T-Mobile. Soms geen 3G dekking, maar verder een super provider. Gewoon de snelste internet heb je bij T-mobile. Hopelijk wordt iphone nooit verkocht via vodafone, dat is pas slecht.

  18. Origineel geplaatst door Tom
    Hopelijk blijft iphone bij T-Mobile. Soms geen dekking, maar verder een super provider. Gewoon de snelste internet heb je bij T-mobile. Hopelijk wordt iphone nooit verkocht via vodafone, dat is pas slecht.

    Ben ik het niet mee eens. Vodafone mobiel internet kan een max snelheid hebben van 3.6 Mbit/s.
    Verder heb ik nog nooit meegemaakt dat het vodafone bereik van m’n vriendin haar vorige mobiel wegviel in de trein. Bij m’n iPhone is dit contitnu als ik naar m’n schoonouders ga. Vooral tussen Zwolle en Harderwijk is dit erg goed te merken.

  19. Ik wil met KPN net als Vodafone niks te maken hebben op grond van ervaringen van mensen in mijn omgeving. Ik ben eigenlijk best tevreden met T-mobile, alleen de dekking is soms wat minder.

  20. Heel leuk, maar welke internetsnelheid? en fair use?
    Vriend van mij heeft ook onbeperkt KPN internet, maar die heeft een FUP van 150mb per maand, daarna wordt de snelheid afgeknepen tot max 30kb/s…
    moet zeggen dat wanneer je 3G hebt bij tmobile de snelheid ook goed is (meestal zo’n 200 – 240KB/s.
    Tmobile valt me dus nog alles mee 🙂

  21. Bij KPN moet je toch ook betalen voor alle streaming media dus als je bijvoorbeeld een youtube filmpje kijkt?

    Maar zou wel leuk zijn als er andere providers komen zo dat iedereen een vrije keuze heeft.

  22. “tamelijk nutteloos apparaat”??

    En dat voor een topman van een telefoontjes bedrijf. Lekker handig, eigen schuld dikke bult, haha! 😛

  23. Origineel geplaatst door Maarten
    Heel leuk, maar welke internetsnelheid? en fair use?Vriend van mij heeft ook onbeperkt KPN internet, maar die heeft een FUP van 150mb per maand, daarna wordt de snelheid afgeknepen tot max 30kb/s…moet zeggen dat wanneer je 3G hebt bij tmobile de snelheid ook goed is (meestal zo’n 200 — 240KB/s.Tmobile valt me dus nog alles mee

    Precies ….. ALS je 3G verbinding hebt. Duizenden Tmobbers hebben gewoon GEEN 3G ….. dus valt alles tegen bij Tmob. Ik heb bijvoorbeeld in en om mijn huis geen 3G en is data verkeer niet te doen, dankjewel Tmob en welkom KPN.

  24. hoe meer aanbieders, hoe beter voor de consument!

  25. Klopt, dit zijn de startpagina’s die je bereikt wanneer je je iPhone 3G o.a. bij t for telecom aanschaft.

    KPN heeft namelijk een speciale dealerovereenkomst met t for telecom bereikt over het verkopen van de iPhone 3G, als enige, naast KPN Primafoon, Hi, kpn.com en hi.nl.

    Meer hierover binnenkort…

  26. internet bij kpn = bagger.

  27. Deze pagina is nog maar heel kort online, zie de iPhone afbeelding modified on datum: http://img.skitch.com/20091203-eg3k8r7ts9mjgp9krhmfiwff6r.jpg

  28. “…..Het zou gaan om een partij van honderden iPhones die KPN in het buitenland heeft aangekocht. …..”

    Niet toevallig Rusland?

  29. T-mobile is wel de enige provider die niks knijpt als je veel data gebruikt.

  30. Origineel geplaatst door Niels
    Klopt, dit zijn de startpagina’s die je bereikt wanneer je je iPhone 3G o.a. bij t for telecom aanschaft.

    En toch zijn er vanavond al 3 mensen (twee bij ons en eentje op het forum van Tweakers) die beweren dat ze hun abonnement hebben verlengd en daar een iPhone bij hebben gekregen. KPN/Hi verkoopt ze dus ook zelf, concludeer ik dan daaruit.

    Tik… tik… tik… de KPN-woordvoerster is trouwens nog steeds op zoek naar antwoorden. Als je de iPhone opeens gaat verkopen, moet je toch snappen dat je een hoop publiciteit op de hals haalt, denk ik dan?

  31. Origineel geplaatst door PlaceR
    T for Telecom bied hem zelfs al een tijd aan icm KPN (of vodafone).. Hebben dat daar ding Simlockvrij liggen… (UK versie met NL taal, garantie schijnt via hunzelf te gaan)Hebben de zwarte 16 GS liggen (los 790euro) en kunnen hem aan elk abo koppelen…Dus echt nieuw is het nieuws niet…

    Mm, raar. Hier bij mij zeggen ze dat ze als T for Telecom de iPhone niet mogen verkopen, en ook niet importeren..

  32. hmm zit al jaren bij Hi kpn en eigenlijk nooit problemen mee gehad. Echter sinds ik ben verhuist, en me ouders nog steeds op het vorige adres wonen, heb ik in mijn ouderlijk huis totaal geen bereik meer, echt vaag 😛
    Ik heb ooit, moet zegen dat dat jaren terug is, een proef sim gehad van T-mobile, en had nergens bereik. Tja dat blijft toch hangen he…
    Wat het data gebruik bij kpn…3G is idd wat aan de trage kant, al heb ik geen ervaringen met de snelheid van T-Mobile 🙂 Streaming zoals youtube is trouwens gratis hoor, dat is sinds vorig jaar ofso al….(bij kpn dan tenminste) ze hanteren wel, net zoals T0mobile dat volgens mij ook doet zo’n fair use policy van 10x meer dan het gemiddelde…dan wordt er een maand afgeknepen ofso..

    Mja ik wil echt eerst met mensen hier in de omgeving praten over het bereik van T-mobile. Als dat gewoon goed is, neem ik de volgende iPhone straks misschien wel gewoon met T-mobile abbo ofzo…. tenminste snelle 3G 😀

  33. Nu 1 jaar een iPhone via T-Mobile, naast een Kpn abonnement, en een besparing van ruim €100,– per maand. Inmiddels 2 bedrijfsabonnementen bij KPN opgezegt, en een tweede iPhone via T-Mobile erbij. De communicatie kosten zijn nu zo’n € 180,– per maand lager dan bij KPN, ofwel € 2.160,– per jaar besparing. Daarbij is de service van T-Mobile meer dan uitstekend in vergelijking met KPN.

  34. Hmm er staat dat de iPhone is geactiveerd door KPN, dan gaat het echt niet om simlock-vrije iphones die in het buitenland zijn gekocht! Deze kan t-mobile namelijk niet activeren, omdat dat niet hoeft!

  35. Het schijnt dat er bij Vodafone meer dan 5.000 toestellen op voorraad liggen…

  36. Nou dan weten we ook weer waar die 4.000 telefoontoestellen zijn gebleven.
    https://www.iculture.nl/48904/langere-wachttijden-door-diefstal-van-4-000-iphones-in-belgie/

    Blijkbaar zijn ze vanuit Belgie naar Rusland gegaan en weer terug gekomen naar Nederland.

  37. Origineel geplaatst door jzn
    Inmiddels is meer bekend over de situatie. Het zou gaan om een partij van honderden iPhones die KPN in het buitenland heeft aangekocht.

    hehe was ook het eerste wat door mijn hoofd schoot.

  38. Ik heb m’n iPhone bij Vodafone … Dat is pas genieten!! 3,6 Mbit, goed bereik en bijna overal 3G. Daar kan T-mobile nog niet aan tippen. Daar valt om de haveklap je verbinding weg… KPN is nog beter qua bereik … Alleen zijn daar de data abbo’s ruk …

  39. Heb vanavond ook met KPN/Hi gebeld. Gemeld dat ik een iPhone heb en graag hun iPhone abonnement wil afsluiten. Goed gesprek gehad, maar uit alles bleek dat de persoon aan de andere kant van de lijn wel dingen wist, maar niks mocht zeggen. Binnenkort zal dus wel meer info naar buiten komen.

  40. Duss s s sss s.

    T-mobile prepaid met jailbreak in bezit, perfecte ontvangst. KPN zakelijk met Italian origineel lock in bezit, ook perfect. Dus, beide providers zijn erg goed. Voor ons, iPhone fans alleen maar beter. Meer aanbieders betekent meer concurrentie (prijs) Dus niet zeiken met vergelijken van € 10,00 abbo’s. Hoe meer hoe beter. T-mobile is in Nederland zeer scherp bezig. (zie Europa) KPN kan alleen maar bewijzen met prijs, kwaliteit is bekend.

  41. strange people here , before there was a chance of another network it was how bad t-mobile is , and now because t-mobile have had a good week with vodafone and kpn having network problems its how bad they are , t-mobile does not offer the fastest internet , that is incorrect , vodafone offers the fastest network at present , the faster speeds are only offered to dongle users on t-mobile not the iphone , try streaming on tvu player a stream above 300kb and t-mobile cannot stream it where as vodafone can , same goes for internet radio , competion is always good for the iphone and apple are not happy with the t-mobile network in holland so having kpn and vodafone ( should they sell it ) is good business for apple all the negative points over netowork problems t-mobile have had are always aimed back to apple by t-mobile when its down to thier crappy network , same happened in the uk with o2 , now orange uk and vodafone uk have the iphone and its simlockfree in countries that have more than one operator , so no blacksnow ect needed which will be a plus point for us all , in the uk t-mobile uk were fined for overloading the o2 network simular to both kpn and vodafone had here , i have vodafone and on the day the network failed i got an sms from t-mobile offering internet for mobiles if i got a t-mobile contract , which makes me think there is something fishy going on in the pink network which has been loosing customers by the 1000,s over the last few months , i welcome the future simlockfree iphones if and when kpn and vodafone offer the phone
    one interesting fact is last year t-mobile uk sold the iphone 3g in the uk and its phones were supplied from the german t-mobile so kpn could be doing the same with its belgium contact

  42. Hihi:

    ‘KPN-topman Ad Scheepbouwer zou de iPhone graag in Nederland willen verkopen, maar heeft een bijzondere manier om zijn interesse te tonen. “Ik had er eentje maar ik vond het een behoorlijk nutteloos apparaat, om eerlijk te zijn”, zei Scheepbouwer tegen de Financial Times. Hij klaagde ook dat de batterij te snel leeg was en dat het touchscreen niet beviel. Scheepbouwer is niet onder de indruk van de iPhone-verkoop in Duitsland, waar KPN actief is met dochterbedrijf E-Plus. De 70.000 iPhones die T-Mobile heeft verkocht staan in geen verhouding met de 700.000 nieuwe klanten die E-Plus binnenhaalde in dezelfde periode.’

    (KPN-baas Ad Scheepbouwer vindt iPhone nutteloos
    woensdag, 6 februari 2008 (23:01) | Gonny van der Zwaag)

  43. Phoneshop.nl doet al paar jaar met KPN, vodafone enz

  44. @Emile: daar moest ik ook al aan denken. Goeie combi toch? “Waardeloze telefoon nu icm waardeloze provider, met oninteressante data abonnementen!”

  45. Origineel geplaatst door Peter
    @Emile: daar moest ik ook al aan denken. Goeie combi toch? “Waardeloze telefoon nu icm waardeloze provider, met oninteressante data abonnementen!”

    je haalt me de woorden uit me mond hahahahaa

    Verders heb ik ook t mob en ben er niet blij mee op school (hartje den haag) boven de tafel 3G onder de tafel “geen service” verders valt het onderweg can den haag naar rdam z’n 7 tot 10x weg waardoor navigatie eigenlijk ook nutteloos mijn vader heeft KPN echt overal bereik miss ietsjes langzamer maar wel stabieler

    als mijn abbo afgelopen is ga ik terug naar KPN/HI

  46. Heb me iPhone al met een Hi van KPN abbo xD gna gna gna…. en bevalt me PRIMA 😀

  47. Nils alsjeblieft ik moet nog een 1 1/2 lijden heb medelijden haha

  48. De meningen zijn duideljk nogal verschillend, lijkt mij ook logisch aangezien we niet allemaal hartje Amsterdam wonen (waar je zoiezo 3G van t-mobile mag verwachten) bij mijn huis in een straal van een kilometer of 10 geen 3g te bekennen en een maat met Vodafone altijd 3,5G staat er dan xD

    nooit meer t-mobile voor mij na dit klotecontract, om het nog maar zacht uit te drukken

  49. Origineel geplaatst door iDeveloper
    topman Ad Scheepbouwer maakte een cruciale fout door tegen de Financial Times te zeggen dat hij het een “tamelijk nutteloos apparaat” vond

    Als we de dingen dan gewoon bij de naam mogen noemen, valt op dat een ezel niet verstandiger balkt als hij kaal is.

  50. Dat de iphone ‘reeds gebruiksklaar is voor het KPN netwerk’ kan ook betekenen dat de APN instellingen en dergelijke al meteen werken. Als zij bijvoorbeeld de APN ‘internet’ open zetten hoef je niets te veranderen aan je simlockvrije iphone om op internet te komen.

    Wat ik verder vind is dat het er allemaal wel erg amateuristisch aan toe gaat bij die operators. Als Klantenservice medewerkers dingen beweren, dan kan het toch niet zo zijn dat de woordvoerder van niets weet e.d.

  51. Je ziet maar weer dat mensen niet echt blij zijn met T-Mobile en liever KPN of Vodafone hebben. Ben toch echt benieuwd of T-Mobile hier eens een keer wat aan gaat doen.. want ik hoor genoeg klachten over het bereik van T-Mobile en ik denk dat als ze op deze toer doorgaan ze er niet veel overhouden na de 2-jarige contracten…

    On Topic: iedereen wist volgens mij sowieso al dat T-Mobile tot 2012 het alleenrecht heeft op de iPhone en dat de telefoon’s in dit geval uit het buitenland komen??

  52. Was deze ook al bekend? http://qelp.kpn.com/Apple/

  53. Wat moeten we met een 16GB geheugenkaartje bij een iPhone. Weet KPN nie dat je geen geheugenkaartje kwint kan in een iPhone? Of weet KPN dat de opvolger van de iPhone 3GS er wel een heeft?

  54. Heb nu ook een KPN hi abbo met me iPhone, en hoop dus ook dat ze dan de visuele voicemail in gaan voeren. Heeft me altijd handig geleken gezien het feit dat ik nogal wat voicemails krijg.

  55. goed nieuws als dit inderdaad waar is. scheelt me allicht een ritje belgië of italië. gaat het toch nog goed komen met onze kpn !?;)

  56. Nog te bestellen??

  57. Hoop dat vodafone ook een keer met zo’n aanbieding komt! Denk dat ik op klantwaardigheid toch nog wel kan scoren namelijk :p.
    Kan niet wachten tot t-mobile zn exclusiviteit verliest en anders neem maar een android naast mn 3G

  58. Behalve de prijs ben ik wel tevreden over T-Mobile. Soms een 3G-gat, maar een mens moet niet alles willen. Over het algemeen staat libksbovenin vol bereik en 3G aangegeven. Ik zal dan ook niet snel overstappen.

    Op mijn werk heb ik wel heel vaak dat gesprekken mislukken, “piep-piep, weg”. Maar dat zal eerder aan de omgeving liggen, ik zit namelijk tussen 55 tv’s, 10 computers en 8 monitors in… Dan mag ik niet de wereld verwachten, toch?

  59. @Melvin, waarom niet?

    als je overal meer dan een meter vanaf zit zou hij het gewoon moeten doen volgens mij

  60. God, wat zou ik blij zijn, eindelijk een “legale” iPhone met fatsoenlijke dekking, ipv dat slechte T-Mobile gezeik.

  61. Ik heb ook niks te klagen over T-Mobile hoor tot zover, alhoewel ik wel het idee heb dat Vodafone een betere 3G dekking heeft.
    Maar ik heb in mijn huis, in mijn stad, op mijn werk, altijd 3G en goed bereik met T-Mobile..Maar wil best Vodafone proberen, maar dan moeten zij niet 7 euro duurder worden per maand ofzo, anders heb ik niks te klagen met T-Mobile

  62. Ik ben wel erg benieuwd. Nu heb ik al een iPhone met m’n KPN abbo, maar ik ben benieuwd of er dan ook visual voicemail komt

  63. Het enige voordeel om nu t-mobile te hebben is Visual Voicemail en de (vind ik) scherp geprijsde i-abonnementen.

  64. Mag je inmiddels wel streaming video bekijken met een KPN ‘onbeperkt’ internet abonnement…

    Waarschijnlijk gaat iedere enthousiaste iPhone gebruiker zijn FUP ver te boven en kan dus een leuke verassing verwachten aan het einde van de maand.

  65. De pagina is nu verwijderd door KPN.

  66. http://www.kpn.com/iphone.htm is niet meer van toepassing.

    ik denk dat ze wakker zijn geworden in den haag 😉

  67. zojuist gebeld, vanaf volgende week zijn er toestelen beschikbaar, eerst voor beperkte doelgroep.
    Maar ze komen!

  68. Origineel geplaatst door Farl
    De pagina is nu verwijderd door KPN.

    Pff, waarom dat? Om alle geruchten uit de wereld te helpen? Ik heb ook abo bij KPN, mag over 3 maanden nieuwe telefoon uitzoeken. Ik wil eigenlijk overstappen naar T-mobile voor de Iphone. Maar als KPN ze nu ook verkoopt…;)

  69. “Prijzen van de iPhone zijn afhankelijk van de klantwaardering”! Wat een afschuwelijk systeem, ondoorzichtig, ook. Ik heb thuis en op mijn werk erg slecht bereik (gsm; nog geen eens 3G) van KPN/Hi/Telfort, dus ik zal er sowieso niet voor gaan. Vodafone, waar blijven jullie!

  70. als volgend jaar de nieuwe iphone uitkomt, word deze dan ook meteen geleverd door KPN ?

  71. mijn iphone werkt ook gewoon met mijn KPN (hi) kaartje hoor.

  72. Ik wil niet vervelend doen hoor. Maar ik heb bijna een jaargeleden mijn iPhone met KPN abonnement. Werkt perfect. Grijp alleen een beetje mis naar KPN support

  73. Al ruim een jaar in bezit van een iPhone 3g met KPN abonnement. Werkt als een tierelier. Internet goed en snel hoor. En natuurlijk overal bereikbaar! Zou mooi zijn als KPN de iPhone mag aanbieden.

  74. Zojuist KPN gesproken. De dame die ik aan de lijn had was stellig in het feit dat er geen Iphone’s bij KPN/Hi zijn of komen.

  75. Origineel geplaatst door Tom
    Hopelijk blijft iphone bij T-Mobile. Soms geen 3G dekking, maar verder een super provider. Gewoon de snelste internet heb je bij T-mobile. Hopelijk wordt iphone nooit verkocht via vodafone, dat is pas slecht.

    Wist niet dat T-mobile ook 1mbit internet had voor de telefoon?????

  76. toevallig heb ik een iphone 3G icm KPN en dat werkt prima! ik heb nu sinds kort ook een iphone 3gs met t-mobile maar die ga ik deze week simlockvrij laten maken want ik vind het helemaal nix…. kpn heeft een veeeeel grotere 3g dekking hier in het oosten vant land!
    en onbeperkt is onberkt bij kpn:P ik download hele films op mijn iphone en nog nooit iets van gehoort;)(of moeten betalen;))

    Origineel geplaatst door Tommy
    Mag je inmiddels wel streaming video bekijken met een KPN ‘onbeperkt’ internet abonnement… Waarschijnlijk gaat iedere enthousiaste iPhone gebruiker zijn FUP ver te boven en kan dus een leuke verassing verwachten aan het einde van de maand.

  77. KPN heeft inderdaad veel betere dekking. Thuis draadloos internet en onderweg 3G, maar die melding steeds als het weer wegvalt… Gek word je er van! En dan ondertussen reclame lopen maken dat het netwerk zo goed is. Regel het eerst fatsoenlijk! Buiten is het op de meeste plaatsen prima, zodra er een muur tussenstaat mag je blij zijn als je uberhaupt kunt bellen zonder dat je af en toe wegvalt!

  78. Heb vanaf de 1ste dag al een ge-unlockte Iphone, zowel de 3G als de 3Gs, met een simkaart van KPN en moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben. De dekking is voor mij ook veel beter als bijv. Tmobile. Moet zeggen dat als ik de simkaart Vodafone van mijn broertje in mijn Iphone doe, dat de internetsnelheid wel iets beter is, maar dat is te verwaarlozen.
    Als je de keuze hebt om binnekort bij KPN een ge-unlockte Iphone kan aanschaffen, ben je volgens mij gek als je daar geen gebruik van maakt.

  79. Ik hoop dat de iPhone snel bij KPN beschikbaar komt. Dat zou super zijn! Zit al jaren bij HI/KPN en bevalt me prima, overal goed bereik!

  80. T-Mobile is de beste aanbieder qua internet. KPN sluit je internet af bij 230 mb (noemt men onbeperkt online :P)
    vodafone verlaagt je snelheid naar een onmogelijk normale snelheid.

    nee t-mobile en iphone of een android toestel is het beste

  81. Na enkele malen (tevergeefs) geprobeerd te hebben via Hi klantenservice een verlenging van mijn abonnement met Iphone te regelen, werd ik gisteravond door Hi gebeld.
    Mijn abonnement kon verlengd worden en ik mocht gratis een telefoon uitzoeken.
    Na gemeld te hebben enkele dagen daarvoor met hun gebeld te hebben ivm de Iphone, werd ik in de wacht gezet.
    Na een minuutje kreeg ik dezelfde meid er weer voor.
    Ze kon me geen Iphone bieden, want dit was een slechte telefoon en die verkopen we niet.
    Na verteld te hebben dat ik al een dikke 2 jaar met de Iphone bellen op kpn netwerk en dat het voor mij de beste keus is, werd het verweer groter. ik citeer.
    “Wist u dat de Iphone niet meer verkocht mag worden?” En waarom niet was mijn vraag?
    “De iphone is gevaarlijk, hij kan exploderen. Ook loopt het toestel te vaak vast.”
    Is dat zo?
    “Ja, mijn collega (die ik op de achtergrond ook daadwerkelijk hoorde) heeft één gehad en die liep continu vast”
    T-mobile verkoopt de Iphone gewoon hoor en jullie hebben ze zelf vorige week ook nog verkocht! was mijn antwoord. Broodje aap!
    “Nee hoor geen broodje aap, de Iphone 3G wordt niet meer verkocht!”
    Klopt, er is een nieuwe de Iphone 3GS.
    Stil.
    “Ik vindt de Iphone een slecht toestel. Wij verkopen alleen maar goede telefoons, waaronder ook samsung.” Mevrouw, u probeert mij een telefoon aan te smeren die ik niet wil hebben. Ik verleng alleen als ik van u een Iphone krijg! Dit is de enige goed werkende telefoon die ik in al mijn mobiele jaren heb gehad, dus waarom zou ik willen wisselen?
    “Waarom vind u de Iphone zo goed dan?”
    De Iphone is de eerste telefoon die goed blijft werken na twee jaar, werkt super met toutchscreen, heeft Ipod functie met video, goed werkend internet, werkt intuïtief en heeft u wel eens van de app-store gehoord?
    “De iphone mag niet meer verkocht worden want het is een slechte telefoon met explosiegevaar”
    Mevrouw dit is echt een broodje aap verhaal. Ik ben actief op diverse fora, waaronder Macfreak en Iphoneclub. Ik weet waar ik over spreek, u niet. Waarom wilt u de Iphone de grond in boren?
    (weer hetzelfde liedje). Het ging van kwaad tot erger. De mevrouw wist me zelfs pissig te krijgen!

    Ik heb maar opgehangen. Wat moet je hier nou weer mee? Zijn er meer mensen met zo’n vreemde reactie van de klantenservice van Hi? Heb nog nooit zo’n slecht verkooppraatje gehoord!

    Groeten Alex

  82. wahaha wat een dom verhaal van dat wijf

    ik heb zelf gewoon elke keer bij hi/kpn als ik ze vraag over de iphone ze steeds een ander andwoordt hebben wordt er gek van jaa je moet 500 euro dan betalen dat betekend dus gewoon een normale prepaid iphone
    en dan beweren ze dat ze die nooit hebben gehad
    of ja ze hebben ze gehad 200 stuks en de ander 5 a 10 stuks
    kom op kom ff met een goed verhaal

  83. Ben al dik 10 jaar klant bij T-mobile (heette toen nog Ben) en ik ben dik tevreden over T-mobile, ook nu met m’n iPhone 3G, 3G verbinding op steeds meer plaatsen, zelfs tot midden in de polder. hoor van anderen met smartphone via KPN dat ze uit moeten kijken met het internetgebruik per maand, de FUP gaat maar tot 50Mb per maand, ga je erover, dan moet je vet bijbetalen!

  84. Heeft iemand opgemerkt dat ongeveer sinds het bekend is dat Apple een event heeft gepland er een snelkoppeling naar de iPhone op de (Amerikaanse) Apple homepage staat?

  85. Ik ben een van de klanten die heb binnenkort legaal via kpn opgestuurt krijg 31 december word hij verstuurd dus ik verwacht hem begin januari… na een gesprek van meer dan een half uur met de klantenservice e n meerde vragen en personen aan de lijn te hebben gehad werd mij de telefoon aangeboden.. ik ben erg benieuwd naar het netwerk of dat allemaal op deze telefoon al optimaal werkt.

    Vriendelijke Groeten
    Dylan

  86. Voor mijn iphone met KPN abbo
    hoef slecht €49,94 te betalen voor de telefoon met een 2 jarig Hi Online 28,95 abonnement 300 minuten ik moet wel eerlijk toegeven dat ik al gedurende lange tijd bij hi zit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.