Reacties voor: KPN kondigt nieuwe zakelijke abonnementen aan

De nieuwe BedrijfsBundel-abonnementen van KPN zijn vanaf 1 december beschikbaar. Er zijn in totaal drie abonnementen: BedrijfsBundel, BedrijfsBundel Web en BedrijfsBundel XL.
Lees het complete artikel → KPN kondigt nieuwe zakelijke abonnementen aan
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. Dat ze die prijzen durven vragen zeg….

  2. Dat ze die limieten durven te stellen..

  3. KPN is de meest waardeloze aanbieder van telecom diensten in Nederland. Ondanks dat ze een prima netwerk aanbieden. De service is zo ontzettend slecht met verschillende afdelingen die langs elkaar heen werken dat je beter af bent met een aanbieder met iets mindere ontvangst maar die wel goede service biedt

  4. Snelheid 1/0,1? 😐

  5. Grappig in Hong kong krijg je voor 38 euro: Onbeperkt internet op 14.4mbit, 3000 belminuten, 300 videobel minuten, 300 MMS en onbeperkt smsen. KPN moet kapot. Liever gister dan vandaag.

  6. Nog grappiger, in Hong Kong werkt normaal internet niet eens. Ooit afgevraagd waarom Chinezen geen facebook hebben?
    Dus lekker onbeperkt op internet kijken hoe goed je eigen land wel niet is. Leuk.

  7. Blij dat er in Belgiē MobileVikings is. Heeft lang geduurd maar 2GB 2000 sms 40 belminuten voor 15 euro is netjes. Krijgen we wel maar 1/0.1 voor en niet eems volledige dekking, maar ze werken eraan.

  8. Origineel geplaatst door Ruben
    Grappig in Hong kong krijg je voor 38 euro: Onbeperkt internet op 14.4mbit, 3000 belminuten, 300 videobel minuten, 300 MMS en onbeperkt smsen. KPN moet kapot. Liever gister dan vandaag.

    Maak je geen zorgen, daar werken ze zelf het hardst aan, mijn 150,00 euro per maand (2x iPhone en 2x iPad ) zijn ze in ieder geval al kwijt, en voorgoed!

  9. Mobile Vikings Belgium werkt ook gewoon via het netwerk van KPN Belgium!!!

  10. En KPN zet weer de trend, eens kijken hoelang het duurt
    voor dat de rest van de telco`s volgen.

  11. Die 0,1 upload is natuurlijk om Viop bellen te blokkeren, met die snelheid kun je niet Voipen, toch blijft er voor mij maar 1 netwerk en dat is KPN, meeste NL ers hebben een fout abo omdat ze alleen naar goedkoop kijken en verdere kosten niet meetellen, bij Tmobile zitten toch vooral laagopgeleiden en lage inkomens!!!

  12. @Laurens: Ik heb geen idee waar je je info vandaan heb, maar in Hong Kong hebben ze wel degelijk goed internet. Mensen in HK hebben ook gewoon FB. Dat jij niemand uit HK met FB hebt betekent niet dat niemand het gebruikt.

  13. @Laurens: ik ben toevallig van Hong Kongse afkomst. Zij hebben 3G ontvangst 50 meter onder de grond in de metro, facebook overal en internetsnelheid waar je u tegen zegt mits je dezelfde prijs betaalt als je in nederland betaalt, OV dat op de seconde op tijd rijdt, in tegenstelling tot Nederland. Mijn zwager heeft daar al 50GB verstookt en niemand die wat erover zegt. Nederland is een grote afzetterij.

  14. Vanaf nu betaal ik helemaal nergens meer voor

  15. Nog een half jaar en dan ben ik daar weg. Heb in ca. 15 jaar nog nooit een ander gehad, maar ik begin een beetje te walgen van die arrogante prijzen van KPN.

  16. Word een beetje moe van deze gang van zaken. Eerst visje voor de neus houden, lekker maken en snel weer wegtrekken. Zo bijzonder om te zien: allemaal lege telecom winkels en het personeel staat uit zijn neus te eten. Er wordt straks geen abonnement meer afgesloten. Simpel (.nl)

  17. Oef ben ik even blij dat ik 2 weken terug nog een normaal zakelijk abonnement bij kpn heb kunnen afsluiten! 40 euro voor 1gb 7,2mb/s en eerste half jaar voor de helft prijs

  18. Succes KPN! Ik sla weer over! Net als de laatste jaren. Jullie zijn echt gek!

  19. Er niemand die u verplicht om een KPN zakelijke abonnement af te sluiten.
    KPN is er binnenkort alleen voor een door KPN gekozen eliteclub.

  20. Lachwekkend, vooral die datasnelheden.
    Neem daarbij het “vakkundige” personeel in de winkel dat niet eens het verschil tussen een 4 en 4s weet…
    Ze zien mij daar nooit als klant !!

  21. Zo zo dat voor een bedrijf die bij introductie ,aple’s 3 g toestellen : zei uit de mond van scheepsbouwer , ach die smart iPhone is een niche markt . Ga zo door ik voorspel dan dat de KPN een bedrijf wordt voor z’n eigen niche markt . Met hun klets praatjes over verdien modellen . Het blijft de oude PTT mentaliteit , makkelijk zaken doen met de staat op de achtergrond , voor als het fout gaat . Schande schande . Ideaal Vd zakelijke klant die niet zakelijk is .

  22. En dan ben ik weer blij dat ik bij T-Mobile zakelijk zit.

  23. Balen. Beste netwerk, slechtste…

  24. Zijn ze helemaal gek geworden, bij KPN , maar let op mijn woorden de rest gaat ook volgen.
    kunnen beter in de uk een abbo afsluiten, heelaas gaat da niet.
    The One Plan.
    2,000 minutes
    5,000 texts
    5,000 Three-to-Three minutes
    All-you-can-eat data
    £37 per month.
    check http://www.three.co.uk

  25. Goedkoopste simonly is 2x zo duur als huidige ben abbo! Heb nu 250min/sms 1GB data 1,8/0,6 voor €13 PM!!!!

  26. In Hongkong gelden er andere regels dan in China, er is geen internetcensuur dus Facebook en Google is gewoon beschikbaar hoor 🙂 Daarnaast krijg je inderdaad goedkoop internet voor 7-14 Mbps.

    @Stef519: Mag ik vragen waar jij je info vandaan haalt? Ik zie 250 mins/sms + 500 MB data 2/0,3 voor €15 pm! Zie

  27. Wat een maffia-praktijken. Opdoeken met die handel. Waar haalt KPN het lef vandaan!?

  28. ONGEF*****LOOFLIJK

    Dit moet een grap zijn? 22 november grap of zo? iPc uitvinding?

  29. Dit is niet normaal meer…

  30. Origineel geplaatst door Ruben
    Grappig in Hong kong krijg je voor 38 euro: Onbeperkt internet op 14.4mbit, 3000 belminuten, 300 videobel minuten, 300 MMS en onbeperkt smsen. KPN moet kapot. Liever gister dan vandaag.

    Goeie tekst zeg. Ik vind de prijzen ook hoog, maar om nou te zeggen dat bedrijven kapot moeten alleen maar omdat jij het niet met ze eens bent… Treurig.

  31. Prijzen zijn nog vergelijkbaar met de huidige.

    ECHTER belachelijk bij 1000min dat je maar 500mb krijgt.
    Je betaald over de 100 euro in de maand met een I-Bedrijfsbundel.

    Liggen ze bij KPN zo erg wakker over het toenemende data verbruik, door daarop te korten? Ik zelf zit tussen de 500 en 800mb.. maandelijks gaat er ook nog eens een GB over Wifi.

    Afhankelijk wat andere providers gaan doen wordt het wellicht een overstap naar Vodafone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.