Reacties voor: KPN introduceert Spotify-bundel voor mobiele abonnees

KPN heeft vandaag een nieuwe mobiele bundel geïntroduceerd, waarbij je ook een Spotify Premium-abonnement krijgt. Hi en MTV Mobile, dochterondernemingen van KPN, introduceerden eerder soortgelijke abonnementen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Als spotify een wat betere app voor de iphone uit brengt zal ik er is over na denken om een premium account aan te maken, vind de app nu te logt en rommelig, en te weinig functies, de ipad app daarintegen is erg goed.

  2. iPhone app heeft bijna alle functionaliteit die de iPad app ook heeft. Weet niet hoe snel je phone is, maar die van mij is echt niet log (iPhone 4). Heb je wel ge-upate naar de laatste versie?

  3. KPN heeft de race verloren. Duizenden klanten zijn overgestapt naar Vodafone en T-Mobile. De acties van KPN zijn rijkelijk te laat, de winsten zijn voor hun concurrenten.

  4. (Red.) Verwijderd: ongefundeerd.

  5. (Red.) Verwijderd: niet meer relevant.

  6. Na veel ellende met Spotify op de laptop ben ik overgestapt op Grooveshark. Draait als een tierelier en op de iPhone zonder abonnement onbeperkt muziek streamen. Een echte aanrader!

  7. @Aries: Indd, grooveshark is alles wat je nodig hebt, plus gratis.
    Kan ook muziek op achtergrond afspelen terwijl je iets anders doet, gewoon homobutton indrukken en alleen wanneer je hem weer wilt openen, niet via de WebApp van grooveshark op je homescreen openen, maar gewoon op safari klikken anders zal die die pagina opnieuw laden.

    Onbepertk muziek, onbeperkte muzieklijsten aanmaken. Elk liedje is te vinden erop

  8. Mooie deal dit. Dezelfde prijs betalen voor je Spotify abonnement, maar er toch 500 MB extra bij krijgen per maand.

    Heb het zojuist omgezet.

    @Pim Brussee: KPN heeft de race in mijn ogen nog niet verloren. Het netwerk is van dusdanige kwaliteit dat ik de hogere kosten graag op de koop toe neem, want ik ben tenminste wel bereikbaar.

    Ik heb mijn iPad uitgerust met een TMO simkaartje en alhoewel de ping lager is, haal ik nergens de snelheden die ik met KPN haal op exacte dezelfde plek.

    Vergeet niet dat het netwerk van KPN ook wordt o.a. gebruikt door Simyo, YouFone, MTV Mobile en Hi. Daar krijgt KPN ook genoeg geld van binnen.

  9. Deezer / Grooveshark zijn inderdaad veel beter dan de logge applicatie van Spotify 🙂

  10. Ik heb net geprobeerd via de KPN-site die Spotify Premium 500 Mb bundel te activeren, maar dat lukte niet. gebeld met de klantenservice KPN kreeg ik te horen dat bij een “normaal” mobiel abonnement KPN de service niet aan de praat krijgt en dat het dus ook niet meer te koop is. Ze blijven het proberen en zullen de aanbieding van de website halen. Benieuwd of het ooit nog terugkomt.

  11. Houdt me liever bij deezers en radio IO. Perfecte stream en kwaliteit.

    Overigens praat Spotify over 13 miljoen en iets meer en niet over 18 miljoen maar die gegevens komen denk ik van de sponsor van het stuk.

    Trouwes 500 mb p / mnd is niet veel, even rekenen:

    uitgaande van de gemiddelde quality 160kbps neemt 1 nummer gemiddeld 4 mb (3,30 min) weg. dus ca 125 songs per maand = ca 6,8 uur muziek. een lachertje lijkt mij.

    Zal meer de promotie zijn om weer KPN abo’s te verkopen, lieft met grote data bundel om zoveel mogelijk te verdienen.

  12. @Schep: Ik heb ook al een spotify premium abbo. Hoe heb je m omgezet dan?

  13. Origineel geplaatst door Dezorian
    iPhone app heeft bijna alle functionaliteit die de iPad app ook heeft. Weet niet hoe snel je phone is, maar die van mij is echt niet log (iPhone 4). Heb je wel ge-upate naar de laatste versie?

    heb een iphone 4s. met logt bedoel ik niet perse traag, maar alles is zo groot en vind de app gewoon lelijk vormgegeven. doet me een beetje denken aan een android app 😛

    Ik heb zelf een kpn abbo, waar ik 50 euro per maand voor betaal icm met een 4s en 2 gigh internet tegoed. Ideaal, Had voorheen vodafone, maar de dekking is bij kpn vele malen beter.

    Btw thnx voor de reacties hier boven, kende deezer nog niet, deezer is wat spotify moet zijn, wat een vette app :). Zelfs de nieuwste nederlandse hiphop vind hij. nice!

  14. @Jasper: Als eerste je premium abonnement cancellen bij Spotify zelf, dan wordt ie nadat je huidige abonnement afloopt (bij mij toevallig morgen) omgezet in Spotify Free.
    Daarna de bundel aanzetten bij KPN, dan krijg je na een uur of 2-3 een code per SMS. Deze kun je via de website van KPN activeren en daarna koppelen aan je huidige Spotify Free account.

    Hij werkt bij mij dus nog niet via KPN, maar dat activeer ik morgen. Ik heb het met een Alles-in-een glasvezel pakket bij mijn ouders ook zo geregeld, dat werkte perfect.

    Je verliest dus geen playlists e.d.

  15. Spotify is iedere maand opzegbaar. Geldt dat ook voor deze combi via KPN?

  16. @René Nieuwenhuis: Yep.
    Gewoon via Mijn KPN is het elke maand aan- en uit te zetten. Hij staat onder de voordeelopties.

  17. WAt heb je aan 500mb als je muziek streamt? Als je een dag lang muziek luistert dan ben je er overheen dan heb je nog de restant de maand nog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.