Reacties voor: ‘KPN introduceert nieuwe Dropbox-concurrent KPN Up in oktober’

KPN introduceert in oktober 2014 de nieuwe clouddienst KPN Up, waarmee je 25GB aan cloudopslag kunt gebruiken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Wáárom?!

  2. .. door €7,50 of €17,50 bij te betalen.

    Nu is het €10 en €20 tussen de drie abonnementen toch?

  3. Ahh, hier zijn de prijzen €7,50 en €17,50 te zien.

  4. Proest…..alsof ze een deuk in een pakje boter kunnen krijgen als cloud storage aanbieder……

  5. Ik begrijp werkelijk niet wat er in sommige hoofdjes van marketing afdelingen rondgaat. Is er nou écht iemand die daar denkt: ja, dit kon wel eens een doorslaand succes worden, hier zitten onze klanten al jaren op te wachten.

  6. Als het net zo goed werkt als KPN Online Backup……….
    *PROEST*..

  7. Gratis bij abonnementen met glas, dikke fail weer.

    Laten ze eens glas versnelt aanleggen.

  8. Leuk als je dit als extraatje krijgt zonder bij te betalen. Verder natuurlijk geen enkele toegevoegde waarde. Wat een eerdere poster al zei: wie verzint zoiets binnen KPN? Toch echt heel zonde om hier überhaupt in te investeren als er zoveel aanbieders zijn en de markt zo ongeveer wel verdeeld is. Geniaal als je hier vijf jaar geleden mee kwam. Nu de zoveelste aanbieder op een markt waar je bijna door de bomen het bos niet ziet. Geldt ook voor iCloud maar het grote verschil is dat alles zo naadloos aansluit op de hardware en software van Apple dat het wél toegevoegde waarde heeft.

  9. Veel mensen en bedrijven zien KPN synoniem aan Nederland en daarmee veilig voor data-opslag. Dit is de slogan voor veel diensten van KPN vooral die op de zakelijke markt zijn gericht. En zeg nu zelf eigenlijk is dat helemaal niet zo’n gekke gedachte. Dus KPN in Nederland of Dropbox in de Amazon cloud in Amerika. Ik denk dat de dienst het best aardig kan doen.

  10. Waarom makkelijk doen (lees:samenwerking zoeken met een bestaande club als dropbox/box) als het moeilijk kan (een eigen systeem optuigen). Met spotify hebben ze dat wel begrepen…. Waarom nu dan niet?

    Zonde van de moeite dit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.