Reacties voor: Nu ook buitenshuis voetbal kijken met vernieuwde televisie-app van KPN

Tv-kijken met de app van KPN gaat nu een stuk beter, in ieder geval op de iPhone. De iPhone versie van de KPN iTV Online-app heet nu KPN Interactieve TV en heeft een verbeterd uiterlijk met nieuwe functies.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Maar opnames bekijken in de app is nog steeds niet mogelijk :S ….

  2. En geen ondersteuning voor Airplay 🙁

  3. Zelf hoop ik dat er ook een native applicatie voor de ATV 4 gemaakt wordt door KPN. AirPlay kan natuurlijk gebruikt worden, maar dat vind ik niet ideaal. Wat zou het toch mooi zijn als alles via de ATV gekeken kan worden.

  4. Kpn blijft nog steeds een rampen provider, niks werkt van ze op normale wijze.

  5. Blijft me verbazen dat KPN hun premium klanten van XS4ALL geen toegang geeft tot deze functies.

  6. Het bekijken van een voetbalwedstrijd in het buitenland hoort ook nog steeds niet tot de mogelijkheden. Leve #Foxsports en #Kpn

  7. @Ronald: zeker wel! Alleen niet voor HD zenders, dus normale zenders opnemen

  8. Inmiddels ook beschikbaar voor iPad

  9. Origineel geplaatst door Mike
    En geen ondersteuning voor Airplay 🙁

    Hûh? Bij mij werkt dat gewoon nog hoor 😮 Zou ook wel héél raar zijn geweest, ‘t is net in de vorige versie weer ge(her)introduceerd!

    Voor de iPhone zelf vind ik ‘t overigens absoluut geen onverdeelde verbetering, met TV beelden is landschapweergave veel logischer dan portret. Ook voor de gids trouwens, die is nu op de iPhone zo goed als nutteloos. 😢 En de omschakeling van portret naar landscape waar het wèl kan is superknullig, niet door simpelweg je iPhone te kantelen maar door op een zelfverbergend (scherm)knopje te tikken 😖

    Ga denk ik maar ‘s kijken of ik de oude versie nog in iTunes heb, en zo terugkan 😕

    Hoewel – ik ben ik wel benieuwd of de HD zenders die nu wèl via de app te bekijken zijn ook ècht HD zijn… het beeld lijkt zowaar scherper op ‘t grote scherm!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.