Reacties voor: KPN Hi gaat vanaf 5 juli microsim leveren voor iPhone 4 en iPad

Hi gaat vanaf 5 juli de microsim leveren aan klanten met een iPad of iPhone 4. Dat blijkt uit informatie op het intranet van KPN-dochter Hi.

Reacties: 51 reacties

  1. naja eerst geen iphone willen verkopen maar nu wel mee willen liften op de mark?:S

  2. Hmm, misschien iPhone release 5 Juli..?

  3. wat een giller zeg , als je eens wist wat voor een moeite mij het gisteren gekost heeft om er 1 toegestuurd te krijgen………….

    er wer gewoon beweerd dat ze niet bestonden !

  4. 2. Is de micro-SIM technisch anders dan het huidige type SIM kaart?
    Nee, huidige SIM- en micro-(U)SIM kaart zijn technisch 100% identiek, verschil zit alleen in het formaat.

    Ik las hier enige tijd geleden toch iets anders…? Of is de simkaart van Hi anders dan de microsim waarover jullie laatst schreven?

  5. Origineel geplaatst door patrick
    wat een giller zeg , als je eens wist wat voor een moeite mij het gisteren gekost heeft om er 1 toegestuurd te krijgen………….er wer gewoon beweerd dat ze niet bestonden !

    Gratis of voor niets?
    Mijn abo loopt nog 3 weken door en heb nu een pre paid kaartje omdat ik weiger om 20 euro neer te leggen voor een nieuwe sim.

  6. En wat gaat dat kosten?

  7. Kan het ook met een prepaid simkaart?

  8. wanneer kondigen ze nou toch eens aan dat Hi die iphone 4 gaat leveren. Ik wil zo graag bij T-mobile weg. Maar ik wil ook niet tot oktober wachten op vodafone (die waarschijnlijk een duurder abbo heeft) 🙁

  9. k hoop dat ze ook Abo iphone4 doen, want kheb namelijk een hi abo met iphone 3G

  10. Nu nog wachten op een vodafone microkaart.

  11. Ik heb vandaag mijn KPN sim laten omzetten naar een Microsim. Werkt als een tierelier in mijn Iphone 3GS.

    Kosten waren 21 euro voor het omzetten maar of dit ook de prijs wordt is mij niet bekend. Ik heb het nu laten doen via een bevriende KPN relatie die de Microsimkaarten al had.

  12. Dat is in ieder geval een goed bericht, dat KPN naast T-mobile nu met de micro-sim komt. Op de site van KPN staat ook een vooraankondiging van een speciaal sim-only abonnement voor iPhone-gebruikers. Ben benieuwd.
    Nu vodafone nog. Volgens een helpdeskmedewerker was zijn verwachting dat vodafone half/eind juli met een micr-sim zou komen.
    Dus rond 25 juli als naar verwachting mijn bestelde UK-iPhone binnen is, heb ik de keuze mijn T-mobile abonnement door te laten lopen of b.v. sim-only KPN of Vodafone ANWB-aanbieding.

  13. De Hi simkaart past -volgens hun bericht- in de iPHone/iPad en is identiek aan een ‘gewone’ simkaart. Dan wil ik dus geen Hi micro simkaart hebben omdat de iPhone 4 volgens opgave van apple anders gebruik maakt van de micro simkaart, je mist dus de extra’s. Daarnaast vind ik het wel erg ‘goedkoop’ van KPN om geen iPhone te verkopen maar wel een simkaart die daar in past.

  14. Wie weet waarom er nog geen duo micro-simkaartjes zijn?

  15. T-mobile heeft duo-micro-sim. Eergisteren gehaald in de T-mobile shop. Kosten € 10,-

  16. Origineel geplaatst door dries6951
    De Hi simkaart past -volgens hun bericht- in de iPHone/iPad en is identiek aan een ‘gewone’ simkaart. Dan wil ik dus geen Hi micro simkaart hebben omdat de iPhone 4 volgens opgave van apple anders gebruik maakt van de micro simkaart, je mist dus de extra’s. Daarnaast vind ik het wel erg ‘goedkoop’ van KPN om geen iPhone te verkopen maar wel een simkaart die daar in past.

    Volgens mij heeft een micro-sim standaard meer mogelijkheden. Je mist dus niets. In de UK en DE biedt b.v. Vodafone aparte data-abonnementen aan voor de iPad met een micro-sim. M.a.w. deze micro-sim van KPN is zowel bruikbaar op de iPad als de iPhone 4. Mocht ik het verkeerd zien, dan komen er ongetwijfeld reacties.

  17. Origineel geplaatst door seagull
    T-mobile heeft duo-micro-sim. Eergistern gehaald in de T-mobile shop. Kosten € 10,-

    Ok dat is cool. Nou nog een Mifi vinden waar een Micro-sim erin kan.

  18. hoe zit dat als ik ook sim kaart in me auto heb. dan gaat dat niet meer? hoogwaarscijnlijk word het knipgedoe testen op een prepaid daarna me abbo knippen.

  19. Prima aktie, eindelijk meer concurrentie

  20. Je maakt m.i. gebruik van de internet “altijd online” toevoeging op je abo. Volgens de voorwarden mag dat alleen in een telefoon en dus niet in de iPad. Ook voor de iPhone geldt dat vele apps niet gebruikt mogen worden omdat de voorwaarden bepaalde functies van gebruik uitsluiten.
    Het lijkt er dus op dat KPN hiermee hun eigen voorwaarden oprekt in het voordeel van de gebruiker.

  21. Origineel geplaatst door dries6951
    De Hi simkaart past -volgens hun bericht- in de iPHone/iPad en is identiek aan een ‘gewone’ simkaart. Dan wil ik dus geen Hi micro simkaart hebben omdat de iPhone 4 volgens opgave van apple anders gebruik maakt van de micro simkaart, je mist dus de extra’s. Daarnaast vind ik het wel erg ‘goedkoop’ van KPN om geen iPhone te verkopen maar wel een simkaart die daar in past.

    Waarschijnlijk gaan ze die verkopen omdat er meer telefoons uit zullen komen met micro sim.

  22. Is de iPhone 4 simlockvrij? Anders heb ik ook niks aan die sim Card

    Wie heeft antwoord

  23. @Gonny – Wanneer komt Vodafone eigenlijk met de micro-sim?

  24. Snap het bericht niet helemaal,ook KPN levert hem in de KPN winkels of Business Centers op bestelling.

  25. Heb vandaag nog tegen de avond gebeld naar HI voordat dit bericht verscheen. Kreeg een Pipo van Hi aan de telefoon die melde dat zij nog GEEN micro sim zouden hebben en het zou nog niet bekend zijn of deze nog zouden komen….

  26. Denk je dat hi ook iPads gaat aanbieden in combinatie met 3g abo. 5 juli? Denk datcee ipad dan uit gaat komen?

    En owjah die pipo’s van hi, ben ze ook vaak genoeg tegengekomen!!

  27. Origineel geplaatst door Ray
    Origineel geplaatst door patrickwat een giller zeg , als je eens wist wat voor een moeite mij het gisteren gekost heeft om er 1 toegestuurd te krijgen………….er werd gewoon beweerd dat ze niet bestonden !Gratis of voor niets? Mijn abo loopt nog 3 weken door en heb nu een pre paid kaartje omdat ik weiger om 20 euro neer te leggen voor een nieuwe sim.

    geen idee eigenlijk , is niets over gezegd

  28. hehe eindelijk dan kan ik mooi n abbo van hi nemen en n witte iphone in de uk gaan halen 😀 finally!

  29. 🙂 ik heb gewoon mijn 2e duo kaart verknipt en in mijn iphone4 geinstalleerd 🙂 werkt als een trein.

    Volgens mij heeft een micro sim in een iphone echt geen meerwaarde in iedergeval voor mij niet 🙂

  30. “Nee, huidige SIM- en micro-(U)SIM kaart zijn technisch 100% identiek, verschil zit alleen in het formaat.”

    Dan zijn ze dus niet identiek xD

  31. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @D — Klopt, de microsim is een derde generatie simkaart. De chip is anders. Wat mogelijk is, is dat de chips die ze op de huidige normale simkaarten zijn al van de nieuwere generatie zijn. Maar bij normale simkaarten die ik tot nu toe heb gezien is de chip qua oppervlak altijd wat groter. Volgens mij is het dus niet zo dat alleen het randje plastic dat er rondom zit, gewoon wat groter is.

    De chip is veel kleiner dan de contactpunten, en zit in het plastic van het kaartje. Normaliter is de chip zelf gewoon niet te zien.

  32. Je zou zeggen launch Iphone 4 op komst rond 5 juli dan…

  33. @ die mensen die een micro sim van KPN hebben, hebben jullie die al ontvangen???

    Zo ja heb je dit besteld via de klantenservice (1200) of via de primafoon???

  34. Om iedereen de moeite te besparen: bestellen kan nu nog NIET, maar pas vanaf 5 juli. KPN/HI personeel krijgt hierover nog instructies. Er konden nog geen bestellingen worden aangenomen, werd mij verteld…

  35. Ruik ik weer gebakken lucht van KPN ??

  36. Dus hij komt op 5 juli uit, cool.

  37. @Dave: Hoezo mee liften? Je kan het tegenover je klanten toch niet maken om die Micro SIM niet te leveren. Beetje rare opmerking.

  38. naja vind het gewoon beetje duf moet nu overstappen naar vodafone@Raoul:

  39. @hewieisdit – Nou, dat vind ik wel een heel krasse bewering. Ik zie geen verband tussen Hi-simkaarten en iPhone-lanceringen, dit is gewoon een simpele service aan de iPad- en iPhone-kopende klanten.

  40. Naast HI gaat ook KPN mobiel de Micro Sim leveren..(Ook vanaf 5 juli)

  41. Zal maandag even bellen.

  42. Origineel geplaatst door Dave
    naja eerst geen iphone willen verkopen maar nu wel mee willen liften op de mark?:S

    Nou ben anders dol blij, mijn 2G (met simkaart van Hi) kan dus binnenkort makkelijk vervangen worden door een simlockvrije iPhone 4 :)!

  43. Origineel geplaatst door Erwin
    wanneer kondigen ze nou toch eens aan dat Hi die iphone 4 gaat leveren. Ik wil zo graag bij T-mobile weg. Maar ik wil ook niet tot oktober wachten op vodafone (die waarschijnlijk een duurder abbo heeft)

    Je kan ook gewoon even een losse kopen in Belgie ofzo en dan zo’n sim kopen :S

  44. Micro SIM (3FF) van Hi net ontvangen , past een stuk beter dan mijn verknipte SIM en chip is kleiner (contact punten) dus geen kans op vals contact (als dat er al was) , adapter voor omtoveren naar “gewone” SIM zat er ook netjes bij !

  45. Hoi, woensdag 30 juni aangevraagd bij KPN en vrijdag 2 juli al in de brievenbus. Perfecte service van KPN.

  46. weten jullie of je dan eerst klant moet zijn? ik wil n abo daar bestellen maar kan ik die meteen met micro sim bestellen? gr

  47. Zojuist besteld! Kosten €17,50. Kon nog niet in het syteem van KPN/Hi worden ingevoerd, dus via omweg krijg ik hem binnen een week binnen. Kosten worden bij mijn eerstvolgende nota verrekend.

  48. Hebben Telfort en/ of Vodafone al een mico-sim?
    Bedankt!

  49. waarom verkopen ze niet zelf de iphone 4 bij hi.
    maar als je bij google iphon4 met hi abbo intypt krijg je wel andere site s waar ze hem aanbieden.

  50. @D – Klopt, de microsim is een derde generatie simkaart. De chip is anders. Wat mogelijk is, is dat de chips die ze op de huidige normale simkaarten zijn al van de nieuwere generatie zijn. Maar bij normale simkaarten die ik tot nu toe heb gezien is de chip qua oppervlak altijd wat groter. Volgens mij is het dus niet zo dat alleen het randje plastic dat er rondom zit, gewoon wat groter is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.