Reacties voor: KPN: geruchten beperkte iPhone-exclusiviteit zijn onjuist

KPN heeft vandaag een interne memo op het interne prikbord geplaatst waarin het hardnekkige gerucht over de beperkte exclusiviteit van T-Mobile wordt ontkracht.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 34 reacties

  1. Een beetje duidelijkheid, fijn :). Tnx 🙂

  2. hehe dan is dat duidelijk.. kan me ook niet voorstellen dat T-Mobile een deal sluit voor 3 maanden.

  3. Tss l….ssss die kpn, ze probeerde alleen maar de klanten aan zich te laten plakken.

    Eigenlijk moeten we nu langs de primafoon winkels en keihard uitlachen. 😛
    Zal in elk geval nog wel een langeeeee tijd duren voordat hun hem mogen verkopen.

  4. no shit Sherlock!

  5. kpn sluit je aan…

  6. @piet
    ze mogen niet… T-mobile heeft exclusiviteit voor enkele jaren…

  7. Ik heb net met vodafon gebelt,
    zij zeggen het volgende:
    “Er is niks over bekend maar we sluiten niet uit dat kpn en/of vodafone in de toekomst ook met de iphone gaat werken. Of dit over 3 maanden is, is nog niet duidelijk.”

    alstublieft mijn bijdrage voor vandaag

  8. Dat antwoord mag je op zn minst wel verwachten ja.

    Als ze gaan zeggen: “Nee in de toekomst gaan we niets met de iPhone doen” dan zijn ze bij voorbaad al hun klanten al kwijt.

    Dus ” niet uit sluiten” kan pas over een jaar zijn, maar ook 10 jaar.

  9. toch vreemd, aangezien je in de EU toch zit vrije handel van goederen. Wat belemmerd een telefoon verkoper om een simlock vrije iphone in Belgie te halen en deze samen met een KPN abbo verkopen? Gezien de provisies die KPN geeft op abonnementen kan er dus ook nog een fiks gedeelte van de iphone prijs af…

  10. Tja, ik vindt het alleen vreemd dat al deze gemixde berichten naar buiten komen… bedoel het zou mij niks verbazen als die drie maanden exclusiviteit waar zijn..

    Iphoneclub kunnen jullie ook duidelijkheid krijgen bij vodafone??

  11. Niet dat we blij moeten zijn met het feit dat de geruchten niet kloppen, maar wel prettig dat er duidelijkheid is.

  12. koop ‘m gewoon simlock vrij.. heb ‘m al gereserveerd bij iphoneservicepoint.nl voor 590 euries. Sim only erin van paar centen per maand, en gelukkig mijn vertrouwde KPN;)

  13. hmm wat een nieuws allemaal… Ik wil gewoon bij KPN blijven. en het liefst een legale iPhone… Ik denk nog steeds aan Belgie, mijn voorkeur gaat daar naar uit… Alleen las ik over een country lock!? Wanneer je die verwijdert (wat mogelijk is, ga ik vanuit) is je iPhone dan nog wel legaal? Kan ik nog wel gewoon updaten etc,…

  14. Dit bericht zegt mij juist dat de geruchten van beperkte iPhone-exclusiviteit juist zijn. KPN is nog in onderhandeling met Apple, waarom zouden ze dat zijn als T-Mobile écht exclusieve rechten heeft?

  15. @ Gert-Jan dat doet iphoneservicepoint toch ook;)

  16. @profile

    Ja, maar kun je dan gewoon updaten etc, zonder problemen? Of moet je je phone steeds weer hacken.. want dat laatste zie ik niet zitten 🙂

    Waarom doe je zelf niet een ritje belgie dan? 🙂

  17. @Eppo:
    Ik denk dat er niemand is die iemand verbied om ge-importeerde iPhone 3G’s aan te bieden met een KPN abonnement. (of welk abonnement dan ook)
    Maar KPN heeft nu gemeld dat ze voorlopig zelf geen iPhone met bijbehorend abonnement zullen gaan aanbieden.

    @Thomas:

    Ik heb net met vodafon gebelt…
    “Er is niks over bekend maar we sluiten niet uit dat kpn en/of vodafone in de toekomst ook met de iphone gaat werken….”

    Aardig dat iemand van Vodafone ook voor KPN kan spreken. Maar opzich een correct antwoord, niets is op voorhand uit te sluiten.

  18. @ martin

    Dat komt omdat ik kpn hebt genoemd in het gesprek

  19. Volgens iPhonemedia.nl heeft T-Mobile de exclusiviteit voor 5 jaar!
    http://www.iphonemedia.nl/exclusief-op-iphonemedia-iphone-3g-deal-t-mobile-voor-5-jaar/384/

  20. Zoals velen het hadden verwacht. Ik vind het erg slecht dat helpdesk medewerkers op zo’n manier klanten proberen binnen te houden. Overigens zijn ook andere verhalen door de helpdesk verspreid, over dat de iPhone niet te gebruiken is als je geen andere Apple producten hebt, of dat de HTC telefoons veel beter zijn en gebruiksvriendelijker (en sneller… WM sneller? right..) en zelfs dat T-Mobile een slechte provider zou zijn. Dit heb ik op andere fora gezien en vind dit persoonlijk ontoelaatbaar.

  21. @ ironis

    Als medewerkers van diverse telefoon maatschapijen dat op diverse fora zetten.. dan zijn het een stel lafaards die bang zijn dat ze hun baan kwijt raken omdat alle mensen over gaan stappen naar de iphone.
    Daarin tegen is het wel vreemd dat mensen zich zo gaa gedragen om een telefoon. Bedoel gebeurde dat ook bij nokia 3310… nee volgens mij niet.

  22. dat hebben ze tegen mij ook gezegd toen ik belde om mijn abo daar op te zeggen…

  23. Het zal altijd een raadsel blijven over wat er wel en niet waar is..

  24. Toch grappig, ik keek vanochtend in de Metro (Rdam edit) Moet je voor de lol pagina 5 eens checken, iemand heeft daar een iphone in zn hand. Welke provider staat daar linksbovenin het schermpje van iphone? KPN

  25. Ach, dan heb ik exclusief vijf jaar lang geen iPhone via T-Mobile 🙂
    Jammer, ik had stilletjes gehoopt dat Apple niet zo vervelend zou zijn. Om het bedrijf met het beste netwerk bij de stedelijke gebieden voor vijf jaar uit te sluiten…

  26. @jonne

    Die iphone is geunlocked via de ziphone methode… zie het icoontje van het blog.

  27. ok dan, toch raar als ze een demo modelletje krijgen dat ze em unlocken en dan in de metro een grote foto zetten met KPN in het scherm. Boven de foto staat, ‘Exclusief voor Tmobile’ haha

  28. Wel humor toch? Het is trouwens ook geen 3g en hij heeft ook geen 2.0 software. . .

  29. Nog een mogelijkheid: KPN is wel degelijk bezig met een deal om over die maanden de iPhone aan te biedt, maar mag dat nog niet bekend maken. Off thé record weten er dan meer mensen van, en die gingen hun boekje te buiten door daar over te spreken.

  30. @ainiw

    lijkt me ook logischer, waarom zouden meerdere helpdeskmedewerkers dit anders afzonderlijk van elkaar dit zeggen, je zou zeggen dat ze dan zelf wat kunnen verkopen aan die klant, maar dat lijkt me ook sterk want het duurt dan toch nog 3 maanden. T-mobile mocht ook niks zeggen tot op het laatste moment. Het lijkt me dom van apple om dat ding exclusief te houden, er zijn voor veel nederlanders een aantal grote barrieres om de iPhone aan te schaffen. 3 maanden exclusiviteit lijkt me logischer. Ik denk zelf dat KPN en VF nog in onderhandeling zijn omdat ze er natuurlijk zelf het meeste op willen verdienen, en T-Mobile is als eerste omdat ze er waarschijnlijk het meeste op verdienen. Maar wie ben ik, ik wil gewoon dat ik met dat ding kan bellen via KPN (en snel dataverkeer hebben).

  31. Hahahaha wat een larie koek allemaal….tttssssst of Vodafone en KPN nou de beste zijn?? HOud toch op zeg….

    Reken nou eens gewoon eens netjes uit:
    Relax 150 min = €19.50
    PIT3g 2mb= €9.50
    150 sms = €10
    Is totaal €39 en je betaald maar €29.50. Lijkt mij niet een rare prijs. Laat ik het zo zeggen, KPN en VF kunnen dit niet aanbieden.

    Ik ben blij dat ik niet bij de rooie en groene zit..!! Nooit van mij leven

  32. @ GeNeRal
    tja sommige mensen kiezen voor de goedkoopste oplossing, sommige voor kwaliteit. uit ervaring kan je ik je zeggen dat je voor kwaliteit niet bij t-mobile moet zijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.