Reacties voor: KPN en Vodafone gaan iPhone verkopen in Nederland (update)

KPN en Vodafone hebben bekendgemaakt dat ze de iPhone officieel in Nederland gaan verkopen. Daarmee komt een einde aan de exclusiviteit van T-Mobile.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 147 reacties

  1. Zo! Goed nieuws 🙂

  2. Ben ik even blij dat ik nog geen 4 heb gehaald!

  3. Het zou tijd worden.. Misschien dat de prijzen wat scherper worden..

    Wel grappig dat dit vrijwel tegelijk in de lucht komt met het verlies van exclusiviteit van de iPhone van T-Mobile duitsland.. toeval?

  4. En waar blijft Voda?

  5. Goed nieuws, als ik over 2 jaartjes weer contractvrij ben, is de keuze te over.

  6. Zou Vodafone later vandaag met een soortgelijke mededeling komen?

  7. Goed nieuws.
    Prijs moet nu omlaag!!!!

  8. yes

    hoef niet naar t-mobile over te stappen

  9. Ik heb mijn 3gs met abonnement ook gekregen van KPN, wel fijn dat iedereen het nu kan krijgen!

  10. Forget it, wat ik lees op de FAQ pagina is dat ze een datalimiet in gedachten hebben. Waarom zou ik als ze dat doen van mijn ‘oude’ Vodafone, zonder datalimiet en zonder afronden naar hele minuten en naar boven overstappen? Ik haal wel een simlock vrije iPhone in het buitenland dan.

    T-Mobile hoeft alleen haar dekking te verbeteren om KPN met dat soort iPhone aanbiedinkjes van de markt te duwen.

  11. Hmmmz.. als ze nou de volgende versie OOK gaan verkopen dan ben ik helemaal happy.. Nu nog ff bij Tmobile voor 2 jaar lolz, maar mijn 2e abo loopt volgend jaar af en kan ik daar mooi mee KPNen..

  12. Wat een bijzonder slechte algemene voorwaarden; minuten afronden naar boven en geen onbeperkt internet. Na een bepaald aantal mb extra gaan betalen!!!! Leuk verhaal, iedereen keer je data verbruik in de gaten houden. Heb je een toestel waar je perfect op kan internetten, moet je rekening gaan houden met je verbruik. Wat een ellende!

  13. Laat mijn abo nou net eind van het jaar afgelopen zijn..

  14. Vodafone heeft inmiddels ook bekend gemaakt de iPhone te gaan verkopen.

  15. Zou dit ook betekenen dat je straks je huidige KPN/Hi/Telfort simkaart kan gebruiken in een iPhone 3GS/4 die je al in je bezit hebt? Of is dat wishful thinking?

  16. Wilde eigenlijk afgelopen weekend naar België gaan om er één te halen, ‘gelukkig’ geen tijd gehad! 🙂

    Wel benieuwd naar abonnementen die ze gaan aanbieden.. Zie dat ze het via alle KPN-merken (dus ook Hi en Telfort) gaan doen, dus redelijke kans op een paar voordelige abonnementen denk ik! 🙂

  17. @Ben van Erp: Zie update in artikel.

  18. Beterrrrrrrrr, nog geen iphone gehaald, maar met KPN lijkt me wel wat.

  19. de iphone abo’s van vodafone en kpn krijgen wel een datalimiet.. waarom? Ik heb geen last van datalimiet bij t-mobile….

  20. Kunnen we ze dan ook simlovrij kopen in de stores?

  21. @ Patrick

    Nou ‘jou Vodafone’ geeft jou bij jou eerstvolgende verlenging ook gewoon een datalimiet hoor, sinds kort is er een nieuw tariefplan.

  22. Betekent dat dan ook dat er via iTunes carrier settings beschikbaar komen voor vodafone en kpn. Zodat degene die m al uit het buitenland hebben met vodafone en/of kpn straks geen last meer hebben voor de doorschakelen actief berichten en dergelijke?

  23. Eindelijk!!! Heb ik dekking en ben van T-Not-Mobile af.

  24. Prima zaak, aan de arrogantie bij T-Mobile moet immers snel een einde komen. Zo verlengde ik onlangs mijn i-300 contract en moest ruim een week wachten op via e-mail (!) toezenden van de stukken. Ruim een week nadat ik het contract terugstuurde bleek het intern nog niet verwerkt. Pas na verwerking gaan de 6-8 weken wachttijd in voor een nieuwe iPhone. De reactie van de helpdeskmedewerkster? Die liet mij fijntjes weten dat T-Mobile de enige leverancier is in Nederland. Gelukkig is dat dus binnenkort over.

  25. Damn!

    Heb ik net vorige week mijn abonnement verlengt met een galaxy S en die vervolgens te verkopen en een 3GS te kopen…

    Als ik dit geweten had, was ik even blijven wachten… Jammer! Maar wel relax voor komend jaar 😉

  26. Komt er dan ook visual voicemail bij KPN en Vodafone?

  27. Ja daar zit ik dus ook op te wachten op Visual Voicemail bij voda of KPN.. toevallig was ik gisteren nog aan het overwegen om toch over te stappen naar T-Mobile aangezien mijn Vodafone abo is afgelopen maar denk dat ik nog even geduld heb…

  28. YES YES YES! Zit al paar maanden met een prepaid kaartje te wachten op dit nieuws! SUper

  29. is mobistar nu de enige exlusieve Iphone verdeler in een Europees land?
    Tijd dat dat ook verbroken wordt!

  30. Nice! De dekking van T-mobile valt echt wel wat te verbeteren naar mijn ervaring tot nu toe! Gewoon 2g is nog wel goed te doen maar ik heb zo vaak geen of slecht 3g bereik.
    Ik gebruik niet zo heel veel data dus als het een redelijk limiet is en de kosten ook redelijk zal ik waarschijnlijk na mijn abbo over 2 jaar overstappen op KPN.

  31. Hahaha, ben zo blij om dit te horen. In februari 2011 moet k verlengen bij kpn, dan kan k lekker overstappen van 3GS naar I4. Kpn heeft de beste netwerk qua verbinding en snelheid, dus voor mij mooi meegenomen. Ben allang aan het sparen voor de witte versie I4. Goed nieuws

  32. Heerlijk, al stapt half t-mobile over naar de andere netwerken, zullen ze zien dat t-mobile zo slecht nog niet is.

  33. Origineel geplaatst door KixAss
    Komt er dan ook visual voicemail bij KPN en Vodafone?

    Als dit niet zo is blijf ik mooi bij T-mobile

  34. Is allemaal leuk en aardig dat kpn het nu ook gaat verkopen maar ik ben 2 maanden terug overgestapt naar T-mobile en word hier eind okt. naar overgezet. Afgelopen week afgesloten geweest van intenetbundel omdat ik welgeteld 250mb data had gebruikt! Eerst rond de 200mb een waarschuwings sms gehad van “u heeft momenteel 80% van uw data-abonnement verbruikt”.

    Ik zou er dus zeker goed over nadenken voordat je een kpn abbo afsluit icm met een iphone, want een iphone gebruikt gewoon voor bijna elke app data…

    Wanneer KPN tegen die tijd met speciale iphone abbo’s komt met ruimere databundels heb ik niks gezegd 🙂

  35. Wanneer KPN tegen die tijd met speciale iphone abbo’s komt met ruimere databundels heb ik niks gezegd

    dan hoop ik dat je niks heb gezegd

  36. Dit is echt balen. Ik zit nu al drie maanden bij tmobile met mn iphone en de 3g dekking is over het algemeen slecht. Gelukkig heb ik een 1jarig contract.
    Daarnaast hebben vodafone en kpn beide een hogere dldsnelheid, dus ben benieuwd wanneer tmobile zn snelheid gaat verhogen.

  37. Nu T-mobile geen alleenrecht meer heeft, gaat apple of de providers de iphone nu ook simlockvrij verkopen hier in NL….?? zou wel zo fijn zijn!

    of moet ik nog steeds naar belgie toe waar die nog steeds slecht te verkrijgen is??????

  38. Origineel geplaatst door Nico
    Is allemaal leuk en aardig dat kpn het nu ook gaat verkopen maar ik ben 2 maanden terug overgestapt naar T-mobile en word hier eind okt. naar overgezet. Afgelopen week afgesloten geweest van intenetbundel omdat ik welgeteld 250mb data had gebruikt! Eerst rond de 200mb een waarschuwings sms gehad van “u heeft momenteel 80% van uw data-abonnement verbruikt”. Ik zou er dus zeker goed over nadenken voordat je een kpn abbo afsluit icm met een iphone, want een iphone gebruikt gewoon voor bijna elke app data… Wanneer KPN tegen die tijd met speciale iphone abbo’s komt met ruimere databundels heb ik niks gezegd

    Volgens de site komt kpn met een 1gb datalimiet.

  39. Bullshit! Als klant blijft hou je de oude voorwaarden! Als je klant wordt, dan krijg je te maken met die nieuwe voorwaarden.

    Origineel geplaatst door Gerardus89
    @ PatrickNou ‘jou Vodafone’ geeft jou bij jou eerstvolgende verlenging ook gewoon een datalimiet hoor, sinds kort is er een nieuw tariefplan.

  40. beter!
    hoef ik mijn iphone 4 niet uit belgie te halen!

  41. Origineel geplaatst door Patrick
    Forget it, . . . . . .T-Mobile hoeft alleen haar dekking te verbeteren om KPN met dat soort iPhone aanbiedinkjes van de markt te duwen.

    Dat probeert t-mob al ruim twee jaar tevergeefs !

  42. Interresant, deze ontwikkelingen. Ben erg benieuwd naar de prijzen. Ik heb zo’n vermoeden dat KPN en Vodafone wel wat duurder uit gaan vallen dan T-Mobile.

    En ik ben benieuwd of KPN en Vodafone zo populair blijven onder de lezers, nadat ze er achter komen dat er zelfs dorpjes in Nederland zijn waar zij geen (3G) dekking hebben. 😉

  43. Ik denk eerder aan een hele slimme manier om de voorraad weg te werken voor de komst van de iPhone 5 (begin 2011). Zal mij nl. erg benieuwen of KPN/Voda dat model ook gaan verkopen.
    Overigens; reken jezelf niet al te snel rijk… neem ook even de data limieten bij KPN/Voda mee in je business case 😉

  44. ik heb een zakelijk abbo en dan geldt het limiet nog niet gelukkig@Gerardus89:

  45. Wil dit nou zeggen dat we in Nederland ook simlock vrije Iphones (3GS en 4) kunnen kopen bij bijvoorbeeld belcompany of the phonehouse ?

  46. Heb zelf weer 2 jaar bujgetekend helaas zonder iphone (maar voordat die goed en wel leverbaar is zijn we alweer dik in jan/feb) maar zit nog 2 jaar op het oude plan zonder limiet (wel met fup maar heb in de afgelopen 4 jaar nooit een brief of cap gezien/merkt)

    Benieuwd hoe dit gaat lopen.

  47. Ja gaan jullie allemaal maar naar vodafone en KPN dan kunnen de mensen bij t-mobile ook weer gewoon internetten zonder die file-crap. (Is nog steeds niet opgelost in Rotterdam op sommige momenten vol 3G bereik, geen internet..)

  48. @HCHybrid:

    Er komt begin 2011 geen iPhone 5. Apple blijft gewoon bij zijn eigen release schema want er is helemaal geen noodzaak om de iPhone 5 nu al te lanceren. Ondanks de zogenaamde antenne en glas problemen blijven mensen toch wel iPhones kopen. Wat betreft de problemen; hoge bomen vangen veel wind.

  49. Origineel geplaatst door Patrick
    Bullshit! Als klant blijft hou je de oude voorwaarden! Als je klant wordt, dan krijg je te maken met die nieuwe voorwaarden.Origineel geplaatst door Gerardus89@ PatrickNou ‘jou Vodafone’ geeft jou bij jou eerstvolgende verlenging ook gewoon een datalimiet hoor, sinds kort is er een nieuw tariefplan.

    Als jij een nieuwe contract aangaat heb je geen onbeperkt internet meer hoor, wat ik heb begrepen gaan alle contracten die zijn ingegaan na (weet de datum ff niet meer) in met datalimiet.
    Dus leuk dat Vodafone het nu eindelijk gaat doen maar wel met datalimiet.

  50. Klinkt leuk, maar T-mobile blijft abonnementen aanbieden zonder datalimiet. De andere providers hebben allemaal wel datalimiet. Ik ben bang dat ik daarom toch bij T-mobile moet blijven.

    Nou moet ik wel zeggen dat ik helemaal niet ontevreden ben met T-mobile. In Rotterdam is het bereik altijd perfect en daar ben ik het meest. Buiten Rotterdam is het wel een stuk minder. De enige reden om over te stappen zou het bereik buiten Rotterdam zijn, maar als ik dat tegenover datalimiet zet, heb ik toch liever wat minder bereik buiten Rotterdam.

  51. Origineel geplaatst door Ben van Erp
    @HCHybrid: Er komt begin 2011 geen iPhone 5. Apple blijft gewoon bij zijn eigen release schema want er is helemaal geen noodzaak om de iPhone 5 nu al te lanceren. Ondanks de zogenaamde antenne en glas problemen blijven mensen toch wel iPhones kopen. Wat betreft de problemen; hoge bomen vangen veel wind.

    Ik denk ook niet dat er begin volgend jaar een iPhone 5 op de markt zal komen. Heb mijn iPhone 4 overigens uit België gehaald een aantal weken geleden en werkt prima, geen last van death grip problemen.

    Ik had al een sim-only abbo bij Vodafone en deze laat ik gewoon lekker zo doorlopen.

    Ben overigens wel erg benieuwd naar de prijzen die beide providers gaan voeren.

    Voor wat betreft de datalimieten, deze zullen inderdaad alleen gaan gelden voor de nieuwe abbonees, aangezien hun een NIEUW contract aangaan.

  52. Origineel geplaatst door Ben van Erp
    @HCHybrid: Er komt begin 2011 geen iPhone 5. Apple blijft gewoon bij zijn eigen release schema want er is helemaal geen noodzaak om de iPhone 5 nu al te lanceren.

    Dan hebben wij kennelijk verschillende bronnen en komt er volgens jou zeker ook geen nieuwe iPad aan?
    Time will tell my friend… time will tell 😉

  53. T-mobile blijft abonnementen aanbieden zonder datalimiet.

    …in tegenstelling tot Vodafone en KPN.
    Tevens is T-Mobile de enige waar je nog per seconde betaald na de 1e minuut. 🙂
    Voor mij reden genoeg om te blijven.

  54. @HCHybrid:

    Nieuwe iPad komt er wel. Als er iets is waar je vergif op kan innemen is het wel het release schema van Apple.

    iPads begin van het jaar
    iPhones voor de zomervakantie
    iPods na de zomervakantie

    En we hoeven ook te speculeren over 1 van de nieuwe items in de iPad. Hier komt namelijk een camera in en daarmee gaat de iPad ook Facetime ondersteunen.

    Als jouw bronnen het hebben over een nieuwe iPhone 5 hebben ze het vermoedelijk over de iPhone die Apple via Verizon wil aanbieden. Verizon heeft een CDMA netwerk dus aan die iPhone heb je in Nederland niks.

    Nog een voorspelling als er een CDMA iPhone 5 komt dan zal deze er precies hetzelfde uitzien als de iPhone 4.

    Binnen 1 jaar he design van de iPhone veranderen is toegeven aan de antenne hoax in de media.

  55. Dat is wel echt ruk zeg. Ik heb net mijn iphone 4 binnen, met een vreselijk slecht bereik en mijn abbonement bij T-mobile met 2 jaar verlengd! Constant 1 streepje, soms gewoon niks, vooral thuis niet. Hiervoor had ik een 3G met al die problemen niet.
    Grr..

  56. @Ben van Erp: toegeven hebben ze al gedaan door kort na de antenne ‘hoax’ een vacature voor een antenne expert te plaatsen. Nu de work-around (hoesjes) ook nog eens problemen blijkt te geven (wel of geen hoax?) zou ik me zomaar kunnen voorstellen dat er een stunt wordt uitgehaald door te laten zien dat Apple snel dit soort problemen oplost. Maar eens hoor… blijft speculeren en zoals ik al zei… time will tell. Hoe dan ook, ik skip de 4 en wacht de 5 rustig af 🙂

  57. Origineel geplaatst door Mees
    Dat is wel echt ruk zeg. Ik heb net mijn iphone 4 binnen, met een vreselijk slecht bereik en mijn abbonement bij T-mobile met 2 jaar verlengd! Constant 1 streepje, soms gewoon niks, vooral thuis niet. Hiervoor had ik een 3G met al die problemen niet.
    Grr..

    En met vodafone heb je wel vol bereik? Of heb je dat nog niet getest?

  58. Dan hebben wij kennelijk verschillende bronnen en komt er volgens jou zeker ook geen nieuwe iPad aan?

    Geruchten zou ik nou niet echt ‘bronnen’ willen noemen.
    Net zoals een nieuwe iPad: lijkt me stug dat ze die nu al gaan releasen: ding verkoopt nog als een gek.

    Alle info tot nu toe is speculatie, tenzij je wekelijks bij Steve Jobs op de koffie komt…

  59. Origineel geplaatst door HCHybrid
    Dan hebben wij kennelijk verschillende bronnen

    Ik ben wel geïnteresseerd in je bronnen. Je hebt vriendjes in Cupertino? 🙂 Het lijkt mij ook dat Apple bij zijn vaste tijdsschema blijft. Ik heb geen bronnen, maar houd verschillende blogs in de gaten. Daar heb ik tot dusver nog niet gelezen dat er sprake zou zijn van een vervroegde release van de volgende iPhone.

    On topic: ik heb sinds twee weken T-mobile en heb geen echt oordeel over 3G omdat ik vrijwel altijd in een wifi-omgeving zit.
    Ik vind de prijs van T-mobile alleszins redelijk, zeker in vergelijking met het buitenland. Ik moet dan ook nog zien dat KPN of Vodafone het goedkoper kunnen leveren.

  60. @Rick:

    Had hetzelfde probleem. Sinds 7 september T-Mobile klant met de iPhone 4. Daarvoor 2 jaar een iPhone 3G gebruikt in combinatie met een Vodafone contract. Nooit problemen gehad en altijd bereikbaar. Een maand heb ik vooral thuis niets met de iPhone 4 kunnen doen. Het was niet meer dan een dure iPod Touch geworden. Deze week met T-Mobile overeen gekomen dat ik mijn contract kan ontbinden. Alle gemaakte kosten krijg ik terug.

  61. Origineel geplaatst door Rick
    Origineel geplaatst door MeesDat is wel echt ruk zeg. Ik heb net mijn iphone 4 binnen, met een vreselijk slecht bereik en mijn abbonement bij T-mobile met 2 jaar verlengd! Constant 1 streepje, soms gewoon niks, vooral thuis niet. Hiervoor had ik een 3G met al die problemen niet.Grr..En met vodafone heb je wel vol bereik? Of heb je dat nog niet getest?

    Ik kan het niet testen want mijn op mijn toestel zit een simlock dus ik kan er geen vodafonesim in doen. Toch?

  62. YESS. Wat een nieuws dit;D

  63. @HCHybrid:

    Door nu met een iPhone 5 te komen die de zogenaamde problemen oplost zorg je voor veel meer onrust onder de iPhone 4 gebruikers. Maar je hebt gelijk time will tell. Ik ga nu voor de iPhone 4 want ondanks mijn slechte T-Mobile experience blijft het een perfect toestel. Sla ik volgend jaar de iPhone 5 wel over en pak in in 2012 weer een nieuwe iPhone 6.

  64. nu maar wachten op de nieuwe ipcc instellingen van vodafone. kom ik eindelijk en vele met mij van die irritante pup-ups af!

  65. Beterrrr
    Eindelijk een beter netwerk.
    Ik had al Vodafone, maar dan wil ik wel verlengen met een IPHone 4 tegen die tijd. of als de 5 er is.

  66. @Martijn Engler:

    Alsof je ze zo kan halen in Belgie.. 🙂 Ik wacht al twee maanden… er zijn lange wachtlijsten.

  67. Origineel geplaatst door KixAss
    Komt er dan ook visual voicemail bij KPN en Vodafone?

    Goeie vraag.

  68. @Patrick:
    Datalimiet gaat ook gelden als je je huidige abonnement verlengt. Dat is sinds deze zomer de nieuwe policy.

  69. Vodafone: “Binnen enkele maanden”

    Gaaaaaaaaaaaaaap!

  70. Het staat nu ook officieel op de homepage van Vodafone.

  71. Eindelijk vodafone,ik heb nu al op gezegd bij t-mobile
    vodafone heeft een veel beter netwerk.

  72. nou ik heb nooit problemen met t-mobile. bevalt me eigenlijk beter dan Vodafone tot nu toe

  73. Origineel geplaatst door John:

    Ik denk ook niet dat er begin volgend jaar een iPhone 5 op de markt zal komen. Heb mijn iPhone 4 overigens uit België gehaald een aantal weken geleden en werkt prima, geen last van death grip problemen.

    Ik had al een sim-only abbo bij Vodafone en deze laat ik gewoon lekker zo doorlopen.

    Ben overigens wel erg benieuwd naar de prijzen die beide providers gaan voeren.

    Voor wat betreft de datalimieten, deze zullen inderdaad alleen gaan gelden voor de nieuwe abbonees, aangezien hun een NIEUW contract aangaan.

    Dit klopt, heb namelijk ook met abbo verlengt om juist de voorwaarden te behouden! Je gaat met verlenging ook niet perse een nieuw contract aan, daar kun je voor kiezen!

  74. En hoe zit het dan met Visual Voicemail? Want dat is wel rete handig 🙂

  75. Betekend dit dan ook dat als het zo ver is, er een officiële IPCC van Vodafone beschikbaar komt? Zodat we van die vervelende ‘doorschakeling actief’ melding af zijn.

  76. Komt er nu eindelijk een eind aan alle “geruchten” artikels over wanneer T-mob z’n exclusiviteit verliest. En alle klagers hebben nu een alternatief. Wat is dit toch een mooie dag. 😉

  77. heel fijn … hang net weer voor 2 jaar aan T-Mobile ……
    zou ook wel eens een provider willen MET ontvangst!

  78. Origineel geplaatst door HCHybrid
    Origineel geplaatst door Ben van Erp@HCHybrid: Er komt begin 2011 geen iPhone 5. Apple blijft gewoon bij zijn eigen release schema want er is helemaal geen noodzaak om de iPhone 5 nu al te lanceren.Dan hebben wij kennelijk verschillende bronnen en komt er volgens jou zeker ook geen nieuwe iPad aan?Time will tell my friend… time will tell

    Ach, bronnen, bronnen, elke keer lees je zoveel en zoveel met bronnen, en 9 van de 10 keer klopt er niks van. Waarom..waarom zou Apple nu opeens in januari of februari een iPhone 5 lanceren? Nergens voor nodig, de iPhone 4 verkoopt zeer goed en het probleem is helemaal niet zo groot, time will tell, blijf jij maar wachten tot januari..ik zie volgend jaar zomer wel weer.

  79. binnen enkele maanden… hm. met enig geluk dus tegen het einde van het jaar… tegen die tijd kan je bijna beter gaan wachten op de iphone 5.

  80. Mooi, concurrentie is altijd goed toch? Heb zelf een 2 jarig abbo bij T-Mobile en heb werkelijk nergens last van, prima dekking overal waar ik kom dus mij maakt het niet zoveel uit. Maar voor mensen die straks kunnen kiezen is het wel goed nieuws.

  81. Origineel geplaatst door Steven
    @Patrick:
    Datalimiet gaat ook gelden als je je huidige abonnement verlengt. Dat is sinds deze zomer de nieuwe policy.

    Echt niet, net verlengd met levenslange garantie onbeperkt limiet bij KPN 😉

  82. Als iedereen nou lekker overstapt, dan blijf ik gewoon bij T-mobile

  83. dat is mooi voor de marktwerking.. concurrentie betekend ook meestal dat de prijzen dalen.

    Ben alleen wel benieuwd naar de datalimiet bij kpn/vodafone
    Sneller is fijn.. maar dan ben je ook sneller door je data heen 🙂

  84. @Bones:

    Wel ff goed lezen…bij Patrick ging het om Vodafone…
    Het is fijn dat je ‘levenslange’ garantie hebt maar wat een onzin haha

  85. Origineel geplaatst door Tommy
    Interresant, deze ontwikkelingen. Ben erg benieuwd naar de prijzen. Ik heb zo’n vermoeden dat KPN en Vodafone wel wat duurder uit gaan vallen dan T-Mobile. En ik ben benieuwd of KPN en Vodafone zo populair blijven onder de lezers, nadat ze er achter komen dat er zelfs dorpjes in Nederland zijn waar zij geen (3G) dekking hebben.

    Dat valt met Vodafone wel mee, maar als ik zelfs in mijn huis in de stad Groningen niet eens bereik heb met T-Mobile maar wel met KPN dan is voor mij de keuze snel gemaakt.

  86. Origineel geplaatst door Bones
    Origineel geplaatst door Steven@Patrick:
    Datalimiet gaat ook gelden als je je huidige abonnement verlengt. Dat is sinds deze zomer de nieuwe policy.Echt niet, net verlengd met levenslange garantie onbeperkt limiet bij KPN

    Ja levenslang zolang je abbo loopt………….dus max. 2 jaar

  87. Origineel geplaatst door Patrick
    Bullshit! Als klant blijft hou je de oude voorwaarden! Als je klant wordt, dan krijg je te maken met die nieuwe voorwaarden.Origineel geplaatst door Gerardus89@ PatrickNou ‘jou Vodafone’ geeft jou bij jou eerstvolgende verlenging ook gewoon een datalimiet hoor, sinds kort is er een nieuw tariefplan.

    Algemene voorwaarden gelden niet op klant niveau, maar op contract niveau. Dus bij verlengen krijg je gewoon de nieuwe voorwaarden en dus een datalimiet!!

  88. Origineel geplaatst door Patrick
    Bullshit! Als klant blijft hou je de oude voorwaarden! Als je klant wordt, dan krijg je te maken met die nieuwe voorwaarden.Origineel geplaatst door Gerardus89@ PatrickNou ‘jou Vodafone’ geeft jou bij jou eerstvolgende verlenging ook gewoon een datalimiet hoor, sinds kort is er een nieuw tariefplan.

    als je je contract gewoon laat doorlopen, blijven de voorwaarden waarschijnlijk hetzelfde. Maar als je gaat verlengen met een toestel, krijg je vrijwel zeker nieuwe voorwaarden.

  89. Origineel geplaatst door Mees
    Dat is wel echt ruk zeg. Ik heb net mijn iphone 4 binnen, met een vreselijk slecht bereik en mijn abbonement bij T-mobile met 2 jaar verlengd! Constant 1 streepje, soms gewoon niks, vooral thuis niet. Hiervoor had ik een 3G met al die problemen niet.
    Grr..

    Klacht indienen. Heb ik ook gedaan. Ze hebben het postcodegebied bekeken en toegegeven dat het niet best is. Krijg nu 20% korting!

  90. Dan zal Telfort toch ook eindelijk met de micro Sim gaan komen….. Dus ook goed nieuws voor de Telfort abonnees die al een iPhone 4 hebben 😉

  91. Ik heb ook verlengd voor 2 jaar en voor mij gelden ook de oude voorwaarden.

  92. beste nieuws dit jaar doei t-mobile , een plus punt is vanaf iphone 5 alle toestels zijn als ander landen simlockvrij goed voor onz niet voor belgie

  93. @Patrick:
    Volkomen mee eens datalimiet zuigt

  94. YES 😀 . Ben superblij hiermee. 17 november kan ik mijn Hi-abonnement verlengen, iPhone 4 here I come!

  95. Eindelijk! So long, T-Mobile!

  96. hoorde laatst dat vodafone en kpn bellen via 3g (Skype) niet toe te staan en T-mobile wel… weet iemand wat hier waar van is?

  97. Origineel geplaatst door Wes
    Ik heb ook verlengd voor 2 jaar en voor mij gelden ook de oude voorwaarden.

    Maar je hebt denk ik wel een datalimiet..zou dat maar eens navragen als ik jou was..je verlengd dan wel, maar voorwaarden kunnen veranderd zijn.

  98. JIPPIE!! Hier wachtte ik al op!

  99. Vervelend, dat KPN nog geen informatie ter beschikking stelt. Ik heb twee weken een iPhone 4 aangevraagd bij T-Mobile. Ik kan de reservering wel annuleren, maar dan zit ik nog steeds vast aan mijn slome iPhone 3G. Annuleren en wachten of toch gewoon met T-Mobile doorgaan?

  100. Origineel geplaatst door Daejji
    Origineel geplaatst door WesIk heb ook verlengd voor 2 jaar en voor mij gelden ook de oude voorwaarden.Maar je hebt denk ik wel een datalimiet..zou dat maar eens navragen als ik jou was..je verlengd dan wel, maar voorwaarden kunnen veranderd zijn.

    Nope. Geld vanaf 6 september. En heb voor die datum verlengd (heb ik uiteraard na gevraagd)

    stond ook op ipc:

    De nieuwe regeling gaat vanaf 6 september in en geldt alleen voor nieuwe klanten en voor klanten die hun abonnement verlengen.

    Er had alleen moeten staan ”voor klanten die hun abonnement vanaf die datum verlengen”

  101. @Patrick:

    Onzin, bij een verlenging zijn ook bij jou de nieuwe voorwaarden van kracht. Daar heb je immers mee toegestemt bij het tekenen van je huidige contract…

    Lees de voorwaarden nog maar eens.

  102. Maar waar staat nu precies dat t-mobile zijn exclusieviteit kwijt is?

    Volgens mij kan je dan straks fijn een iPhone bij de KPN en Vodafone kopen met een veel te duur en asociaal abbonnement. Voor deel je bent van t-mobile af maar heb je dan ook de zelfde diensten die t-mobile levert bij de iPhone ?

    – Gratis navigon naviatie software
    – Gratis Voicemail
    – Onbeperkt internet
    – FaceTime over 3G (uit betrouwbaren bronnen nog voor de kerst in NL)
    – De hoogste haalbare internet verbinding van het net werk exclusief voor de iPhone

    Voor mij wel redenen om bij t-mobile te blijven.

    Als de andere providers exact het zelfde gaan bieden als t-mobile doet voor de iPhone en met elkaar in prijs gaan concurreren dan schieten we er als Hollanders pas echt wat mee op. Dan kan je bewust kiezen voor de beste of de goedkoopste zonder dat je inlevert op functies.

    Want bij zon dure telefoon wil je gewoon dat alles wat beloofd is ook optimaal werkt.
    Laat de telcos elkaar dan maar beconcurreren op prijs en kwaliteit voor exact de zelfde diensten.

  103. @Wes:

    Natuurlijk gelden die voorwaarden vanaf die datum…

    logisch dat als je voor die datum niet met die voorwaarden te maken hebt, ze zij n immers niet geldig!

    Vanaf die datum zijn die voorwaarden geldig voor nieuwe contracten.

    Een verlenging IS een nieuw contract…

  104. Origineel geplaatst door Mac
    Maar waar staat nu precies dat t-mobile zijn exclusieviteit kwijt is?Volgens mij kan je dan straks fijn een iPhone bij de KPN en Vodafone kopen met een veel te duur en asociaal abbonnement. Voor deel je bent van tMobile af maar heb je dan ook de zelfde diensten die tMobiel levert bij de iPhone ?- Gratis navigon naviatie software
    – Gratis Voicemail
    – Onbeperkt internet
    – FaceTime over 3G (uit betrouwbaren bronnen nog voor de kerst in NL)
    – De hoogste haalbare internet verbinding van het net werk exclusief voor de iPhoneVoor mij wel redenen om bij tMobile te blijven.

    -Voor zover ik weet is voicemail altijd gratis geweest bij zo’n beetje elke providor.
    -Facetime over 3G bij tmobile gaat slecht werken, het 3G netwerk van T-mobile is belabbert, laat staan dat je er ook nog eens met facetime op kan komen…
    -Vodafone heeft een snellere internet verbinding dan tmobile, en bovendien wordt er genoemd dat KPN speciaal voor de iPhone een apparte internet netwerk open zet, die twee keer zo snel zal zijn als dat van Tmobile.

    En ja er zit een datalimiet op, maar hoe hoog deze voor deze abo’s zal zijn is niet bekend.. Geruchten gaan over een paar GB’s per maand.

    Voor mij zou het geen probleem zijn, ik verbruik niet zoveel data per maand…

    Dus alleen maar voordelen imo.

  105. Ik had begrepen dat de antenne-problemen enkel bij T-mobile voorkomen en niet bij bijvoorbeeld Vodafone? Zag een test op YouTube.

    Ik heb vreemd instabiel bereik via Vodafone hier op het platteland in mijn landhuis. Nouveau pauvre…

    Maar hoe zit het met de datalimieten? Is die van T-mobile beter gezien de vele actieve apps voor iPhone?

    Tot nu toe kan ik overigens enkel de 16Gb-versie op KPN vinden. Terwijl ik toch écht een 32Gb wil voor hardlopen en in de auto kan ik enkel via iPod/SD/iPhone/USB muziek luisteren.

  106. Ik belde net met KPN omdat ik wilde gaan overstappen naar Vodafone via zo’n website partner van hen, om zo de iPhone 4 te krijgen. Ik vertelde die gast daarbij dat ik het wel enorm zonde vond, ben al lang klant bij KPN en ben enorm tevreden.

    Vervolgens raadde hij mij aan om nog even (ongeveer een week) te wachten met overstappen. Hij vertelde dat KPN de iPhone 4 gaat aanbieden met een simlock, tegen vergelijkbare prijzen als T-Mobile en mét Visual Voicemail. Omdat ik dan zou gaan verlengen zou het voor mij nog voordeliger worden. Prijzen verwachtte hij binnen een week. Nou kan het een goed verkooppraatje zijn maar voor mij reden genoeg om nog even te wachten met overstappen..

  107. Origineel geplaatst door KillRoy1972
    @Wes: Natuurlijk gelden die voorwaarden vanaf die datum…logisch dat als je voor die datum niet met die voorwaarden te maken hebt, ze zij n immers niet geldig!Vanaf die datum zijn die voorwaarden geldig voor nieuwe contracten.Een verlenging IS een nieuw contract…

    Maar mijn verlenging is ingegaan voordat de nieuwe voorwaarden van kracht gingen, dus heb ik igg 2 jaar lang de oude voorwaarden. Staat ook in mn contract (gelukkig maar)

  108. Ben ik even blij, ik heb 2 maand geleden nog even snel een jaar abbo genomen bij KPN, ik hoop dat ze eind volgend jaar een goed samengestelde abbo hebben gemaakt anders verleng ik gewoon weer mijn T-Mobile abbo, ipv me KPN abbo, maar baal wel dat ze die data limiet opgesteld hebben.

  109. Vraag me af als ik niks verleng maar gewoon door laat lopen of er dan ook niet een datalimiet gelden.

  110. Origineel geplaatst door Maurice
    Wat een bijzonder slechte algemene voorwaarden; minuten afronden naar boven en geen onbeperkt internet. Na een bepaald aantal mb extra gaan betalen!!!! Leuk verhaal, iedereen keer je data verbruik in de gaten houden. Heb je een toestel waar je perfect op kan internetten, moet je rekening gaan houden met je verbruik. Wat een ellende!

    Precies!

    En dat is nou precies de reden dat ik wel T-mobile wil, en geen KPN of Vodafone. Heb voorheen regelmatig hogere telefoonrekeningen gehad ivm te veel internetverbuik. T-mobile doet daar gelukkig niet moeilijk over. Altijd onbeperkt internetten.

  111. Origineel geplaatst door puntmuts
    Zou dit ook betekenen dat je straks je huidige KPN/Hi/Telfort simkaart kan gebruiken in een iPhone 3GS/4 die je al in je bezit hebt? Of is dat wishful thinking?

    Dat kan toch al ?

  112. En dit is dus de reden dat ik mijn 2 jarig en nu afgelopen T-Mobile iPhone 3G abonnement nog niet verlengd heb. Kon al 2 maanden nu, maar geduld is altijd een schone zaak.

    Moest niet veel langer duren, want de Home knop is het nu ook aan het begeven, waar de lockbutton bovenop al begraven is.

  113. @Patrick: Bij je eerstvolgende contractverlenging heb je jammer genoeg ook geen ‘oud’ vodafone abonnement meer en zetten ze je om naar de nieuwe versie met datalimiet en afronding van minuten.

    Volgens mij is het dus niet mogelijk om je oude abonnement eeuwig te houden.

  114. @Mac:

    Ik denk dat KPN en Vodafone niet dezelfde diensten leveren anders hadden ze daar nu al mee gescandeerd.

  115. Ben net over op SO Bel SMS Web190 Vodafoon, maar met tranen in mijn ogen over de bereikbaarheid op mijn 3GS.
    Van KPN weet je alles daar duur is, vergelijk maar met andere Abo’s. Dus maak jezelf niet blij met een dooooode mus.

  116. Nu maar wachten op de witte iphone…

  117. Je kan als je wilt in de winkel (bij Hi! Utrecht iig) al reserveren. Ze verwachten nog vóór Sinterklaas te kunnen leveren. Dat is wat ik van een verkoper heb gehoord.

  118. Origineel geplaatst door HCHybrid
    Ik denk eerder aan een hele slimme manier om de voorraad weg te werken voor de komst van de iPhone 5 (begin 2011). Zal mij nl. erg benieuwen of KPN/Voda dat model ook gaan verkopen.
    Overigens; reken jezelf niet al te snel rijk… neem ook even de data limieten bij KPN/Voda mee in je business case

    Dat bedoel ik. Ik verwacht niet de ze de datalimieten laten vallen voor de iPhone-abo’s

    In dat opzicht ben ik niet ontevreden. Veel overstappers, t-mobilenetwerk minder belast en ik NOG vaker dan ik al had 3G. Dit is echt heel erg fijn!

  119. Ik ben al jaren klant bij Vodafone en ik ben echt heel blij dat ze de iPhone 4 gaan verkopen want die wil ik!!!!

  120. Origineel geplaatst door HCHybrid
    k denk eerder aan een hele slimme manier om de voorraad weg te werken voor de komst van de iPhone 5 (begin 2011). Zal mij nl. erg benieuwen of KPN/Voda dat model ook gaan verkopen.
    Overigens; reken jezelf niet al te snel rijk… neem ook even de data limieten bij KPN/Voda mee in je business case

    Ain’t gonna happen. Die ‘iPhone 5’ waar jij het over hebt is een gewone iPhone 4, maar dan geschikt voor het CDMA-netwerk, voor Verizon. Aangezien wij gewoon -net zoals de rest vd wereld- gebruik maken van GSM is die niet geschikt voor ons netwerk.

  121. Heb zelf niets te klagen bij Tmobile, maar wat concurentie kan nooit kwaad. Behalve dat zij in bosrijke omgevingen geen dekking hebbe.

    Ben straks wel benieuwd naar de voorwaarden en beperkingen van de anderen.

  122. Ik ben werkzaam @ Vodafone Consumer Sales.
    Bovenstaand bericht is bij mij dus ook al even bekend, momenteel wordt in de constructie met de phoneshop.nl en ivoordeel.nl alles aangeboden met een datalimiet van 1GB

    Met mijn gemiddelde verbruik van de afgelopen 3 maanden zou ik daar voldoende aan hebben. Echter komt het nog wel eens voor dat ik over die 1 GB heen ga, helemaal nu mijn wifi niet meer werkt op mijn 3G (afgelopen maand 3.5 GB Verbruikt)

    ik heb mijn Tmobile contract ook nog steeds niet verlengd omdat ik op de iPhone 4 bij VF wachtte, maar nu twijfel ik over wat ik ga doen…

    Overstappen of toch verlengen..

  123. He He.. .. . en niet meer dan dat.
    T-Mobile prepaid (word gebruikt op een simlock-vrije 3G) is gewoon oke. Nooit problemen.
    Qua werkgevers ”point of vieuw” wint KPN duidelijk. Maar ja, dat betekent als werknemer, Nokia of HTC. Dus deze deal is zo welkom.

    C-You later.
    Rob

  124. Heb ik weer, net besteld bij T-Mobile.
    Komt Hi waarvan ik net wilde overstappen met de actie.
    Ik kan al een toestel uitzoeken. Iemand bronnen wanneer de Iphones voor HI beschikbaar zijn ?

  125. Beter zo. Krijgen we eindelijk een duidelijke verdeling!

    KPN voor iedereen die ‘m via z’n werk vergoed krijgt en dus vasthangt aan deze provider. Gemiddelde zakelijke gebruiker maakt het geen klap uit om een beetje bij te betalen voor extra data.

    Vodafone voor de prosumer gebruiker die een beetje normaal datagebruik heeft, maar als ie dan online is wel perfect kwaliteit wil. Ooit wel eens geprobeerd naar Radio 1 te luisteren op T-Mobile zonder onderbrekingen? Forget it.

    Ene dan hebben we T-Mobile voor de absolute webkiddo’s die dolgelukkig worden van (theoretisch) onbeperkt internet, of het nou werkt of niet. Ooit wel eens op Amsterdam CS gestaan met 5 streepjes 3G en geen enkele mogelijkheid om te bellen? Dikke kans dat er een dertienjarige pukkelkop de volledige herhaling van Oh Oh Cherso staat te streamen.

    Kijk 1Gb is natuurlijk k*t. Vind ik zelf ook. Maar elke techneut weet dat de wireless bandbreedte nu eenmaal beperkt is binnen huidige technieken, dus daar moet je in sturen om iedereen een hoogwaardig product te kunnen blijven bieden. In dat opzicht perfect dat iedereen nu kan kiezen voor het product dat het meest bij je gebruik aansluit.

    Mijn ongenuanceerde two cents 😉

  126. Ik ben meer dan tevreden over T-Mobile… Vodafone en KPN vind ik 10x niks. Toppunten van arrogantie op de mobiele markt!

  127. Origineel geplaatst door Mees
    Dat is wel echt ruk zeg. Ik heb net mijn iphone 4 binnen, met een vreselijk slecht bereik en mijn abbonement bij T-mobile met 2 jaar verlengd! Constant 1 streepje, soms gewoon niks, vooral thuis niet. Hiervoor had ik een 3G met al die problemen niet.
    Grr..

    Je geeft zelf al aan dat het niet aan T-Mobile ligt maar aan je toestel!!! Maargoed dat wist je van te voren natuurlijk

  128. @Tim:had je beter naar thephonehouse kunnen gaan.
    32gig gewoon op voorraad en voor mijn oude aftandse 3g met 5 dooie pixellijnen nog 200 euro gekregen.

  129. Origineel geplaatst door Bashb
    Ik ben werkzaam @ Vodafone Consumer Sales.

    Je werkt bij de klantenservice? Dan lijkt het me erg stug dat je hierover geinformeerd bent. Bedoel het totaal niet neerbuigend, for the record 🙂

  130. Origineel geplaatst door HCHybrid
    Origineel geplaatst door Ben van Erp@HCHybrid: Er komt begin 2011 geen iPhone 5. Apple blijft gewoon bij zijn eigen release schema want er is helemaal geen noodzaak om de iPhone 5 nu al te lanceren.Dan hebben wij kennelijk verschillende bronnen en komt er volgens jou zeker ook geen nieuwe iPad aan?
    Time will tell my friend… time will tell

    bronnen, zozo jij klinkt interessant! Het is redelijk zeker dat er een iphone uitkomt begin 2011, alleen zal het enige nieuwe ervan CDMA zijn, voor Verizon. En op dat zelfde event zal hoogst waarschijnlijk een nieuwe iPad uitkomen, met o.a FaceTime etc.. Daar wacht ik netjes op 🙂 hij mag best eerder uit komen, maar met de kerst voor de deur is het beter het nog even achterwege te laten :p En volgende zomer zal er wel weer een iphone uitkomen, met op dat moment ziek mooie functies, hopelijk lekt er niet veel uit dit keer.. Il hou van de KeyNotes so 🙂 Ohja, overigens niet van mijn *bronnen* maar omdat het aardig bekend is 🙂 goodnight

  131. Iemand stelde een relevante vraag: of KPN naar verwachting Skype zal weren.
    Heeft iemand een idee daarover, aangezien ik hier veel gebruik van maak.

  132. KPN is ook niet alles.
    Ik heb een iPhone 3G en ben van t mobile overgestapt op sim only van KPN met extra snel internet. Om te beginnen was t mobile veel sneller. Met t mobile haalde ik altijd tussen de 1400 en 1800 kbps aan downloadsnelheid. Met KPN schommelt dat tussen de 600 en 900 kbps.
    Dan de datalimiet. Bij t mobile was er geen. Bij KPN heb je met extra snel internet momenteel 1275 MB. Ruim voldoende dacht ik. Na 6 dagen KPN kreeg ik echter al een smsje dat ik op 80% zat. De volgende dag weer een smsje dat ik de limiet overschreden heb en dat mijn snelheid tot de volgende maand verlaagd wordt. Nu haal ik 90 kbps. Waardeloos! En het klopt niet eens. Het zou me zeer verbazen als ik meer dan 100 MB data per week verbruik. Maar KPN zegt van wel, maar wil mijn precieze verbruik niet verklappen. “Dat kunnen we niet zien, dat kan alleen het hoofdkantoor” zegt de trouwens zeer onplezierige mevrouw van de klantenservice. Wordt vervolgd dus, want ik wil mijn verbruik weten, feiten. Volgende maand zet ik mijn tellertje op nul, dan kan ik het zelf precies bijhouden.
    Inmiddels heb ik heimwee naar t mobile. Daar heb je dit gezeik niet.

  133. T-mobile is echt 3 x ruk.
    Ik snap niet dat iemand t-mobile al heeft aangeklaagd want hun netwerk is echt schandalig slecht.

    Super blij met dit nieuws!!!

  134. Ik hoop dat je ook losse prepaid-microsimkaarten kan kopen bij KPN of Vodafone. Bij T-Mobile kan dit alleen met de iPad en op de iPhone 4 werken deze kaartjes niet helemaal lekker.

  135. Met de KPN wil ik nooit meer iets te maken hebben. Wat een slechte klantenservice. Wat een stelletje …

    Vodafone is the place to be.

  136. Origineel geplaatst door Kjell
    Ik hoop dat je ook losse prepaid-microsimkaarten kan kopen bij KPN of Vodafone. Bij T-Mobile kan dit alleen met de iPad en op de iPhone 4 werken deze kaartjes niet helemaal lekker.

    Dat kan. Deze zijn gratis bij VF.

    Duo Sim is niet mogelijk met micro-sim. Dat kan alleen met een set van 2 normale kaarten (12,-) die je zal moeten bijknippen (ben ik achter gekomen toen ik mijn iPad kocht)

  137. Origineel geplaatst door Erik
    Met de KPN wil ik nooit meer iets te maken hebben. Wat een slechte klantenservice. Wat een stelletje …

    Misschien wel, maar wat hebben ze een goed netwerk man.

    Vodafone is the place to be.

    Nah, na 3 weken wachten heb ik mijn Voda aanvraag maar geannuleerd, ze kunnen nieteens leveren.

  138. @manfred: Apart. Mijn vrouw en ik werken samen en hebben respectievelijk een 3g en 3gs met Voda en KPN en ik heb met Voda vaker en beter dekking dan mijn vrouw met KPN.

    We komen in het hele land met die telefoontjes in zowel steden als dorpjes en het verschil tussen Voda en KPN valt in onze ervaring zoveel gunstiger uit voor Voda dat haar KPN naar Voda geporteerd gaat worden.

  139. yes eindelijk de internet van t-mobile is van de jare 40

  140. Ik heb al een half jaar de 3gs via Hi, gewoon door te verlengen. Ideaal en altijd bereik. Onbeperkt internet, helemaal geen limiet.
    Mijn vriend is weg bij vodafone, zeer slechte klantenservice, fout na fout. Maar hij heeft met zijn iphone slecht bereik bij T-mobile. Hij is nauwelijks te verstaan aan de telefoon. Dat moeten ze echt verbeteren als ze niet veel klanten willen verliezen.
    Hi is echt een aanrader, netwerk van KPN en scherpere tarieven.

  141. Elke provider heeft zo zijn fouten. Ik denk niet dat het veel uit zou maken om KPN of vodafone te kiezen. Wel heeft vodafone een snellere internet verbinding en zal de dekking misschien nog iets beter zijn als KPN. Verder hoop ik wel dat vodafone ook scherpere prijzen zal hebben.

  142. Origineel geplaatst door Sjors van Uden
    Wel heeft vodafone een snellere internet verbinding en zal de dekking misschien nog iets beter zijn als KPN.

    Waar haal jij die informatie over de dekking vandaan ?
    Velen zeggen namelijk het omgekeerde.

  143. Origineel geplaatst door SnijdeA
    Origineel geplaatst door Sjors van UdenWel heeft vodafone een snellere internet verbinding en zal de dekking misschien nog iets beter zijn als KPN.Waar haal jij die informatie over de dekking vandaan ?
    Velen zeggen namelijk het omgekeerde.

    Dat heb ik uit ervaringen die hier neergezet zijn van mensen die zowel vodafone hebben getest en kpn.

  144. @Patrick:

    Hallo Patrick,

    helaas werkt dit niet zo, je verlengt je contract wel maar onder de nieuwe voorwaaren. Dus ook jij krijgt te maken met een datalimiet of fairusepolicy..
    Goed de kleine lettertjes lezen en via internet verdiepen in de voorwaarden. Succes

  145. Vanmiddag werden er al posters opgehangen van de iphone 4 @kpn leeuwarden
    meteen even onderzoek gedaan

    hun verwachten dat hij eind november in de winkels ligt

  146. ik heb een iphone 4 met een vodafone micro sim en deze werkt perfect , heb wel gesproken met een medewerker bij vodafone en komt een iphone abo met geen data limit , dus hetzelfde als t-mobile , alles hij kun niet zeggen is het prijs voor je iphone vodafone abo , eind oktober komt het prijzen bekent , apple heeft een regel voor iphone abo’s en dat is geen data limits , dus kpn moet ook geen data limit hebben , zo voor het eerst heb je nu keus voor een 2mb t-mobile of een 6mb vodafone abo en meestal belangrijk is bij vodafone en kpn zijn alle simlockvrij , alleen t-mobile blijft met het simlock op het iphone , maar bij belcompany enz kun je een simlockvrij toestel kopen met alle netwerken , dus goed nieuws voor onz slecht voor belgie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.