Reacties voor: KPN en Hi maken iPhone-prijzen bekend

KPN en Hi hebben prijzen bekendgemaakt voor de iPhone 4.
Lees het complete artikel → KPN en Hi maken iPhone-prijzen bekend
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 119 reacties

  1. Dat zijn nog best aardige prijzen. Aangezien t-mobile zijn prijzen ook omhoog heeft gedaan zal het me niks verbazen als hier weer prijsafspraken zijn gemaakt onderling.

  2. Duur!! + stomme voorwaarden, ik ben benieuwd wat ze aanbieden aan mij terwijl ik klantwaarde F heb bij kpn. Anders wordt het vodafone voor mij!

  3. Hmm.. Volgens het principe van marktwerking zouden meer concurrenten tot lagere prijzen leiden.. Ik zie hier het tegenovergestelde gebeuren! Verklaring?!?

    Zouden er dan toch prijsafspraken onderling zijn gemaakt? Misschien een zaak voor de NMa?

  4. Dus je betaald meer per maand voor minder belminutenen eendatabundel?

  5. Vind het echt abonnementen van niks. €32,50 voor 125 minuten en 500MB dataverkeer vind ik niet echt gunstig in vergelijking met T-Mobile.
    Ben benieuwd met welke bundels Vodafone komt.

  6. Ik vind de prijzen redelijk meevallen. Je krijgt een brok meer belminuten en smsjes per maand. Toestel is eenmalig en daar betaal ik ook graag voor om m’n abbo laag te houden.

    Tevens voor 5 euro per maand dubbele data 🙂

  7. Zie ik nou goed dat alle abo’s, behalve die van T-Mobile òf 150 minuten òf 150 SMS-jes hebben en dat het bij T-Mobile èn 150 minuten èn 150 SMS-jes is? Is nogal een verschilletje….

  8. Voor 1 jarige abbo’s is Hi anders fors duurder dan Voda, vooral de toestelprijs. KPN lijkt (momenteel) geen 1jarige abbo’s aan te bieden.
    Ik blijf bij Voda!

  9. Sorry dat ik het zeg als het wat offensief klinkt, maar ik hoop dat T-Mobile zwaar gaat lijden door hun acties, beetje meuk duurder lopen maken terwijl ze, zover ik heb begrepen, niet echt goed presteren. En dan ook nog een prijzen omhoog, opzeg termijn ingekort, et cetera. Moeten ze dit doen vanwege een of andere regel of zijn ze echt de kluts kwijt?

  10. @Hionimi: Schijnt dat Apple zelf ook meer is gaan vragen voor de iPhone vanwege hogere productiekosten. Waarschijnlijk is het voor T-Mobile dan niet meer gunstig om hem voor €170 aan te bieden.

  11. Hmm kan de NMA hier echt wat aan doen?

  12. Sjonge jonge wat een prijzen…
    En het vreemdste vind ik nog wel dat ze nu ineens van één op andere dag een downloadsnelheid kunnen garanderen van 3,6 mb/s…

  13. @Remco:

    De prijzen van Vodafone staan ook al op deze site… maar je moet dan even iets verder kijken in de post’s.

    Ik heb vorige week mijn iPhone 4 gekregen van xlvoordeel.nl 350 belminuten of smsjes.. 46 euro per maand en eenmalige kosten van 159 euro. Dus even duur als van KPN alleen meer belminuten/smsjes. en 1GB datalimiet

  14. Ik betaal nu 23 euro per maand voor 250 minuten of 500 smsjes en onbeperkt internet. Als ik dan nu een 2-jarig abbonement afsluit i-250 dan betaal ik per maand 22 euro meer + 160 euro eenmalig is 688 euro, kortom een dagje naar belgie is goedkoper:S

  15. Ik hoop dat iedereen naar KPN gaat, dan blijf ik lekker goedkoop bij tmobile en doet het netwerk het weer

  16. Origineel geplaatst door Remco
    Vind het echt abonnementen van niks. €32,50 voor 125 minuten en 500MB dataverkeer vind ik niet echt gunstig in vergelijking met T-Mobile.Ben benieuwd met welke bundels Vodafone komt.

    Vodafone heeft zijn bundels enkele dagen geleden al bekend gemaakt.

  17. Wat een onzin! Heb je een smartphone krijg je er een datalimiet bij….. Haha dat was in 1995 zo toch? Ik zeg landelijk wifi netwerk aanleggen en in de belasting verrekenen!

  18. Prijzen tegenvallen… heel erg duur.

  19. Naar aanleiding van de titel dacht ik even dat ik een wedstrijd had gemist. Ik had graag een iPhone-prijs willen winnen… 😉

  20. De dekking van T-mobile mag dan niet gunstig zijn maar met de abo prijs gaan ze het echt winnen. Geen datalimiet, 150 bel min en 150 sms. En betalen per seconde. Had echt meer verwacht van concurentie.

  21. Beste prijzen zijn nog steeds die van ivoordeel als je naar belminuten, sms en totaalprijs kijkt. Goedkoper als direct bij Vodafone ;-P

  22. Ik vind de prijzen redelijk logisch. De providers willen allemaal zo laag mogelijk zitten om veel te verkopen, en ik denk dat ze dan ook allemaal ongeveer zo laag mogelijk zitten. Waarom de prijzen dan ineens omhoog? Heeft Foxconn niet pas geleden aangekondigd dat de prijzen van de onderdelen omhoog zouden gaan? Ik denk dat Apple meer voor het toestel vraagt.

  23. Wel jammer van dat datalimiet, ik gebruik 4 tot 8 gig per maand… Als je over je datalimiet zit, gaat je snelheid omlaag, of moet je dan dokken?

  24. Data via microgolven verzenden staat dus na 20 jaar nog steeds in de kinderschoenen want data via de kabel is zonder limiet en sneller. Ik wacht op de iPhone met 28MBit/s of ik koop gewoonweg een iPhone, iPad en een computer met 32nm Intel Atom processor zoals een nieuwe MacBook. De nieuwe MacBook Air 13.3 inch’ 50Wh batterij gaat 8 uur mee bij gebruik van opera turbo mode en backlight op de laagste stand. Ongeveer 5.5 W. Dus zonder scherm 4.5 W. De volgende versie zal ongeveer 30 tot 40% minder stroom verbruiken dus 5.5/1.4 = 4 W dat is goed genoeg voor mij. 3 W zonder scherm.

  25. Als je al bij KPN zit krijg je toch niet in 1 keer zo’n datalimiet toch? Geldt dus niet voor bestaande klanten?

  26. Origineel geplaatst door Jan Aart
    Hmm.. Volgens het principe van marktwerking zouden meer concurrenten tot lagere prijzen leiden.. Ik zie hier het tegenovergestelde gebeuren! Verklaring?!?Zouden er dan toch prijsafspraken onderling zijn gemaakt? Misschien een zaak voor de NMa?

    Niks NMa gelijk Neelie naar laten kijken stelletje boeven!

  27. Origineel geplaatst door Hionimi
    Sorry dat ik het zeg als het wat offensief klinkt, maar ik hoop dat T-Mobile zwaar gaat lijden door hun acties, beetje meuk duurder lopen maken terwijl ze, zover ik heb begrepen, niet echt goed presteren.

    “Zover ik heb begrepen”..
    Jij heb dus geen ervaring met T-Mobile maar wilt wel dat ze zwaar moeten lijden?? Ga eens ergens anders poepen!!

  28. NMa, stroop de mouwen op: en doe hier wat aan!!!

    Wellicht dat het nieuwe kabinet er ook wat aan kan doen!

  29. Misschien kunnen de prijzen wel niet lager en als ze alle drie zo laag mogelijk zitten hebben ze ongeveer dezelfde prijs.

    Maar wat heeft Neelie hier mee te maken?

  30. Ik wordt niet goed van die prijzen. Ik wil zó graag een iPhone, maar waarom zijn ze zo !@#$ duur!

  31. Na het lezen van de reacties vraag ik me af wat de snelheid is van tmobile mobiel internet? En hebben die ook een datalimiet? De website van tmobile geeft geen opheldering.

  32. T is wel erg duur geworden…

    Gelukkig had ik m in een gunstigere tijd..(anderhalf week terug :P)

    Vet oneerlijk voor diegenen die er graag eentje wilden..

  33. Echt lame hoe de prijzen juist omhoog zijn gegaan. En dan met zo veel!

    Misschien zal ik toch mijn iPhone 4 na 2 jaar als iPod gebruiken en gewoon overstappen op Samsung of HTC voor mijn smartphone.

  34. Origineel geplaatst door Ben
    Origineel geplaatst door Hionimi Sorry dat ik het zeg als het wat offensief klinkt, maar ik hoop dat T-Mobile zwaar gaat lijden door hun acties, beetje meuk duurder lopen maken terwijl ze, zover ik heb begrepen, niet echt goed presteren.

    “Zover ik heb begrepen”..Jij heb dus geen ervaring met T-Mobile maar wilt wel dat ze zwaar moeten lijden?? Ga eens ergens anders poepen!!

    Ik heb wel (erg negatieve) ervaring met t-mob, en ik poep zwaar op ze 😉 en als het commentaar je niet bevalt kun je ook ergens anders kijken 😉

    On topic: De drie grote providers verhogen allemaal op een of andere manier hun abo’s, dit lijkt sterk op niet marktcomforme prijsafspraken.

  35. Jezus hee wat een prijzen..

    Ik heb 600 euro voor mijn 3GS betaald en heb een abbo voor 2 jaar van 13.50 per maand met 400 smsjes of belminuten.. en aangezien ik nooit bel heb ik dus gewoon 400 smsjes..

    Maar jezus deze prijzen zijn echt iets te duur! Moet je nagaan wat de volgende iPhone gat kosten! Over 10 jaar moeten we misschien wel 2000 euro bij betalen met een abbo van 50 euro per maand!?

  36. Origineel geplaatst door Peter Pastoor
    Als je al bij KPN zit krijg je toch niet in 1 keer zo’n datalimiet toch? Geldt dus niet voor bestaande klanten?

    Wel als je verlengd naar deze vorm krijg je ook dit limiet.

  37. is tmobile toch wel chiller, krijg je voor 30€ p/m 150 minuten EN 150 sms.. zelfde voor alle andere abonomenten.. volgens mij zijn dit wel prijsafspraken..

  38. Origineel geplaatst door Sander
    Ik wordt niet goed van die prijzen. Ik wil zó graag een iPhone, maar waarom zijn ze zo !@#$ duur!

    Sander, ik begrijp je punt maar een los toestel is anders bij de dealer/retailer ( nee niet marktplaats mensen) ook al rond de 650-700 euries zonder abbo. Neem je hier nog een simonly bij ( neem als voorbeeld telfort), vanwege voordeliger tarief en omdat ik bij telfort werk, dan zou je 14 euro ( goedkoopste met internet = 50 min + internet) x 12 + 10 euro aansluit kosten 138 bij betalen. Dan zit je nog rond de 800 euro.

    T-mobile heeft nou eenmaal bij de introductie van de iphone 4 minder gevraagd en zelf korting gegeven. ( iets met subsidies) De abbo’s die de telecom nu aanbieden zijn redelijk Fair te noemen. voor wat je betaald. Je krijgt er wel minuten/smsjes/databundel bij..en het hangt ervanaf wat JIJ nodig hebt om te bellen. Als je niet belt kun je net zo goed een ipod touch nemen.

    Ik vind de prijzen gunstig en fair. Het is wel een erg kwalitatief goed product en daar ben ik wel bereid om voor te betalen.

    Ontopic:

    Ik vind de prijzen van kpn erg goed. Ik had ze duurder verwacht maar voor wat ze aanbieden. Snel internet en een betrouwbaar netwerk. Smsjes kan je tegenwoordig gewoon whatsappen voor 0,79 eurocent 🙂 Dus vind het helemaal nog zo gek nog niet.

    Verder heb ik T-mobile en gebruik ik het omdat ik t-mobile Family gebruik omdat het zoveel voordeliger is om te bellen naar vrienden en fam in je lijst 🙂

  39. Origineel geplaatst door Ben
    Origineel geplaatst door HionimiSorry dat ik het zeg als het wat offensief klinkt, maar ik hoop dat T-Mobile zwaar gaat lijden door hun acties, beetje meuk duurder lopen maken terwijl ze, zover ik heb begrepen, niet echt goed presteren.“Zover ik heb begrepen”..
    Jij heb dus geen ervaring met T-Mobile maar wilt wel dat ze zwaar moeten lijden?? Ga eens ergens anders poepen!!

    Je kunt ook normaal reageren… Of is dat teveel gevraagd?

  40. Origineel geplaatst door Jim Kroon
    Ik vind de prijzen redelijk meevallen. Je krijgt een brok meer belminuten en smsjes per maand. Toestel is eenmalig en daar betaal ik ook graag voor om m’n abbo laag te houden.Tevens voor 5 euro per maand dubbele data

    Wat je zegt klopt niet helemaal over de brok meer belminuten…Bij T-Mobile krijg je voor de abo prijs minuten en sms…bij KPN/Hi alleen minuten of sms

  41. Ben wel benieuwd wat Telfort gaat doen. Zal wel niet veel afwijken van KPN en Hi maar wie weet.. Telfort is toch het “budget” merk van KPN.

  42. We zijn er in ieder geval heel veel mee opgeschoten nu T-Mobile de exclusiviteit kwijt is geraakt.

    De abo’s bij Vodafone en KPN zijn duurder voor minder en T-Mobile heeft de prijzen van de toestellen verhoogd (waarschijnlijk omdat ze exclusiviteit kwijt zijn geraakt).

    Wat mij betreft had T-Mobile wel gewoon de enige verkoper mogen blijven.

    Waarom begint trouwens iedereen te klagen over prijsafspraken?? Dat heeft hier volgens mij niks mee te maken, aangezien de operator zelf bepaald hoeveel geld ze weggeven, in de vorm van korting, bij een nieuw abonnement.

  43. Wel heel duur, elke keer die hoge iphone kosten

  44. Bij T-Mobile betaal je voor een i-150 2 jarige abo (150 belminuten + 150 smsjes + onbeperkt internet + afrekenen per seconde) € 29,95 en € 229,00 voor een iPhone 4 16GB.

    Bij KPN betaal je voor een 2 jarige 150 abo (125 belminuten OF 250 smsjes + datalimiet 500mb + afrekenen per minuut) € 32,50 en € 239,95 voor een iPhone 4 16GB.

    Bij Vodafoon betaal je voor een 2 jarige abo (150 belminuten/smsjes + datalimiet 500mb + afrekenen per minuut) € 29,95 en € 199,00 voor een iPhone 4 16 GB.

    KPN is met de iPhone 4, de belminuten, en de abo duurder dan T-Mobile en Vodafoon.

    Vodafoon is € 30,00 goedkoper met de iPhone 4 dan T-Mobile maar er wordt per minuut afgerekend.

    Hoe je ook rekend, ondanks de prijsverhoging bij T-Mobile van de iPhone, blijft T-Mobile qua gebruik stukken goedkoper dan zijn concurrenten.

    Daarbij is het 3G probleem bij T-Mobile zo goed als opgelost.

    Oh ja… ik werk niet bij T-Mobile.

  45. Wat ik me dan weer afvraag is of Vodafone en KPN Visual Voicemail gaan leveren KPN Klantenservice kon me dat niet vertellen: “Natuurlijk heeft u Voicemail” was het antwoord

  46. Gewoon bij T-Mobile blijven. Goedkoper, geen data-limiet, sms apart, verleng termijn van 3 mnd ipv 2 mnd bij kpn, belminute per seconden ipv per minuut afronden bij kpn.

    Nou dit alles tegen dat T-Mobile iets minder 3G bereik heeft, zal ik zeker voor T-Mobile gaan.
    Het belangrijkste is dat er geen data-limiet is, als je met iPhone data-limiet hebt, kan je beter geen iPhone nemen, want je gaat er zo overheen.

  47. Tja, prijsstijging lijkt onlogisch, maar is het niet als je kijkt naar vraag en aanbod vanuit Apple gezien…
    Vraag vanuit 1 naar veel meer providers, dus zeer waarschijnlijk hogere vraag in totaliteit..
    Aanbod vanuit Apple is en blijft schaars, bij 1 provider moet je al een tijd wachten op je telefoon..
    Gevolg: hogere prijzen…

    De prijzen zullen dus pas ook weer dalen als de vraag daalt..

  48. Je geeft zelf al het antwoord! Veel mensen willen zoooo graag een Iphone, dus wat let apple en de telecom bedrijven om daar (mis)gebruik van te maken! Dat heet nu vraag en aanbod en slimme marketing

    Origineel geplaatst door Sander
    Ik wordt niet goed van die prijzen. Ik wil zó graag een iPhone, maar waarom zijn ze zo !@#$ duur!

  49. Wat ben ik toch blij met mijn 30 euro kostende iPhone4 (dank u wel ProAssist!) + Vodafone sim-only.
    Met de prijzen die nu gehanteerd worden had ik geen iPhone 4 gehaald.

  50. Hoezo geen prijsafspraken?

  51. Het zou mij echt heel erg verbazen als KPN en Vodafone ook maar 1 iPhone verkopen, wie kiest er nou vrijwillig voor een datalimiet, die 500 mb heb je echt niks aan dat gebruik ik op een dag.

  52. LET OP: binnenkort kan je iPhone ook los kopen in Nederland, zoals dat nu ook in Duitsland kan nadat T-Mobile exclusiviteit verloren heeft.

    Prijs zal ong 640 euro zijn voor iPhone 4 – 16GB

    Bron: Mac inside

  53. We gaan er dus op achteruit. Tuurlijk, je 3G snelheid gaat omhoog, maar de kosten ook, je krijgt minder minuten, een datalimiet…

    Ik vind dit niet koosjer.

  54. Ik denk dat enkele mensen hier een paar dingen niet helemaal begrijpen. Er wordt nu gezeurd omdat mensen een prijs te hoog vinden, het is toch geen recht van ieder mens om een iPhone aan te kunnen schaffen? Het is het recht van telecomproviders een prijs te bepalen n.a.v. wat zij aan Apple moeten betalen. Na de exclusiviteitsdeal van t-mobile is Apple meer gaan vragen voor het toestel. Om dan nog steeds even laag te zitten zou gekkenwerk zijn, vandaar de logische prijsverhoging. Iedereen had dan wel wat tegen een exclusiviteitsdeal, maar nu pas wordt duidelijk dat dat ook voordelen had. Zeker als je kijkt dat T-Mobile gewoon de goedkoopste abonnementen had met meer min en sms. Dit laatste is overigens nog steeds zo, want waar anders dan bij T-Mobile heb je nog onbeperkt internet en berekening per seconde?

    Zelf zit ik op het moment bij T-Mobile en zit daar prima. Ik hoop voor wat netwerkverbetering natuurlijk wel weer dat veel mensen overstappen op KPN of Vodafone.

  55. valt het mij alleen op dat de koptekst voor 1 jarige abonnement op 2 jaar staat.

  56. Hahaha wat een dikke FAIL die datalimieten bij KPN en Vodafone. 500 MB/1GB…Let’s go back to THE 90’s! xD
    Maar serieus…
    even een paar apps installeren, wat YouTuben en wat push notifications ontvangen en je hebt je limiet bereikt en dan kun je dus dik gaan bijbetalen. Blijf lekker bij t-mobile, niet het beste netwerk maar wel de beste voorwaarden!

  57. Sja, dan wordt het nu wel ineens heel lastig om te gaan bepalen welke provider het moet gaan worden. Zit nu bij Hi maar vind de FUP erg slecht op het standaard pakket (250MB). De snelheid is ook zo-zo. Zat te denken aan Vodafone maar ook die heeft sinds kort een beperking op de databundels (wel hoge snelheid). En T-Mobile, sja, ik weet het gewoon niet…..klinkt op zich wel goed maar wordt toch op het verkeerde been gezet misschien door de ellende-verhalen die een tijd geleden rond gingen.

    Ik wil gewoon een klein abonnementje met onbeperkt internet en een goede bereikbaarheid. Ze maken het gewoon erg lastig 🙂

    En ik DENK dat de toestellen die KPN en Vodafone leveren gewoon simlockvrij zijn hoor. Iemand een bron waar dit bevestigd wordt ?

  58. De harde realiteit is dus gewoon dat tmobile het voordeligst is, jammer voor al die mensen die hun hoop bij andere providers hadden neergelegd.
    Het ruikt wel een beetje naar prijsafspraken en dat zou dus onderzocht moeten worden.
    Verder ben ik een T-mobile klant van het eerste uur en zo te zien blijf ik dit ook.

  59. Origineel geplaatst door Pim Brussee
    Daarbij is het 3G probleem bij T-Mobile zo goed als opgelost.

    Dit is dus gewoon pertinent niet waar! Ik heb een vriendin die in Hoensbroek woont en een vriend die in het centrum (!!!) van Maastricht woont en alleen GPRS bereik hebben binnen. Een van de twee kan het oplossen door aan het raam te gaan staan. Dat is toch triest; tmobile betere prijzen en condities: yes. Slechte dataontvangst-problematiek (bijna) opgelost: hell no!

  60. @ALK:

    + het afronden naar minuten (betalen per minuut) 1 minuut zou dus ook 1 seconde kunnen betekenen bij kpn/hi en vodafone…

  61. ….. + de kosten van een abo met internet, kom je minimaal op hetzelfde uit.

    Alle abo’s hebben tegenwoordig een datalimiet alleen t-mobile niet maar wil het lekker werken moet je toch een minimaal een i-150 iphone abo afsluiten, die heb je niet simonly. WnW standaard met relax werkt voor geen meter op de iphone of je moet heel geduldig zijn en WnW+ kost minimaal 15 euro per maand en dan heb je niet eens belminuten. De andere providers met hun “speciale” minuten en limieten kan je liever helemaal naast je laten liggen.

    Heb je nog een “oude” simonly abo tja dan ben je de mazzelaar, zoals ik vodafone 400 sim only + web 3,6mbps voor 11,95 eigenlijk ook met datalimiet maar ben al tig keer over de 250mb gegaan (ik heb geen harde datalimiet maar FUP) en nooit wat vernomen

    Origineel geplaatst door Tom D
    LET OP: binnenkort kan je iPhone ook los kopen in Nederland, zoals dat nu ook in Duitsland kan nadat T-Mobile exclusiviteit verloren heeft. Prijs zal ong 640 euro zijn voor iPhone 4 — 16GBBron: Mac inside

  62. Datalimieten begrijp ik op zich, maar 500 mb is wel heel minimaal.

    Ik zou zelf graag 1gm als minimum zien en daarnaast zou het fijn zijn dat je ipv per mb, bijv 5 euro voor een volgende gb zou kunnen betLen. Tot een max van 10 euro extra wat gelijk is aan onbeperkt internet, evt met speed cap tot 1mb ofzo.

  63. Ik dacht dat er een concurrentie strijd zo losbarsten dat zou leiden tot lagere prijzen van toestellen en abbo’s Helaas is leiden lijden geworden voor ons de gebruikers!!! Op deze manier blijf ik bij T-M met mijn 150 abbo want dat is het meest gunstig. Jammer dat de klantvriendelijkheid daar, voor mij persoonlijk, te wensen overlaat. Het enige voordeel is prijs van toestel en abbo met de veel te dure concurrenten… Jammer voor ons gebruikers…

  64. Duidelijk prijsafafspraken.

  65. Origineel geplaatst door Peter Pastoor
    Als je al bij KPN zit krijg je toch niet in 1 keer zo’n datalimiet toch? Geldt dus niet voor bestaande klanten?

    Als jij een nieuw abbo aangaat bij kpn, hetzij verlengt dan ga je accoord met de nieuwe voorwaarden in de contracten m.a.w. je hebt er alleen met je huidige contract geen last van zolang deze nog loopt.

  66. Wat een maffiose prijzen zeg. iPhone 4 unlocked met Mobile Vikings is uiteindelijk nog de beste deal.

  67. ps. we zijn wel verwend met die MB’s. Wist je dat ze in het buitenland bijv. Suriname al gauw 1 euro per MB betalen ….. op EDGE snelheid max 192 kbps uit eigen ervaring tijdens stage is dat niet meer dan 10kB/s

    En wij verwende krengen hier maar klagen over een limiet van 500MB 7,2 mbps warpspeed ….

  68. ff een vraagje het op de kpn site staat 3.648 kb/s down load snelheid dat is toch niet 3.6Mb/s maar 3.6MB/s en dat is eigenlijk weer 28,8Mb/s. foutje op de site of snap ik het niet meer

  69. tijd voor een ander soort telefoon

  70. In plaats van zeiken over de prijzen, heb ik de NMa gewoon ingelicht. Ik raad mede iPhoneclub gebruikers hetzelfde te doen.

    We kunnen hier wel met z’n allemaal schande er over spreken maar dan verandert er toch niks. Zo misschien wel. dus vul het formulier in. Ik heb ze doorverwezen naar alle berichten hier op iPhoneclub

    http://forms.consuwijzer.nl/Formulieren/ConsuWijzer_nl_Klacht

  71. @softijs: En daarom krijg je nu ook een limiet erop omdat jij niet de enige bent die zoveel via de 3g download.
    Tmobile heeft het beter geregeld die zorgt er gewoon voor dat je af en toe geen bereik hebt kan je ook niet downloaden 😉

  72. Misschien een hogere prijs ook vanwege geen simlock meer????

  73. @Brian: Gewoon terug in de tijd in 96 had ik kpn abbo en moest ik voort het mooiste toestel de sony pop up gewoon 350 gulden bij betalen met een 2 jarige abbo, ja het zijn nu euro’s geworden en de toestellen kunnen “iets” meer.

  74. De enige constante factor is Apple. Dat Apple de aanbieders (en losse verkoop kopers) veel geld vragen voor de iPhone is de enige zekerheid die je als iPhone koper hebt.

    Dat Vodafone en KPN databundels introduceren snap ik wel, ze willen graag aan hun klanten verdienen en niet iedereen gratis (of heel goedkoop) via VoIP laten bellen.

    Wat me meer opvalt is dat zowel KPN als Vodafone geen Visual Voicemail lijken aan te bieden.

    Ik gebruik mijn iPhone 4 redelijk intensief maar zou waarschijnlijk met een 1GB databundel prima uitkomen.

    Baal af en toe dat ik bij T-Mobile naar GPRS overschakel, maar op basis van de prijs die ik uiteindelijk per maand betaal en ik er voor terugkrijg (smeer de aanschafprijs van de iPhone 4 / 32GB over 24 maanden uit), vind ik het reuze meevallen. Het enige waar je mij over hoort bij T-Mobile is de 25 ct pm die je betaalt buiten de bundel. Dat vind ik niet netjes.

  75. Sinds ik mijn eerste iPhone had, kon ik me niet meer voorstellen ooit een ander toestel te willen gaan gebruiken.

    Mijn abo loopt nu bijna af en als ik die prijzen zo zie kan ik niets anders zeggen dan dat het schandalig is. Ik overweeg nu serieus om over te stappen op de HTC Desire HD. Een iPhone vind ik nog altijd beter dan de HTC; maar niet zoveel beter dat de prijsverschillen gerechtvaardigd worden.

  76. @Brian:

    Als ik ermee door de tijd kan reizen, heb ik dat er graag voor over

  77. Als iedereen die hier een probleem mee heeft en wil dat de NMa hier wat aan doet nu even de 3 minuten neemt om bij ConsuWijzer een klacht in te dienen. Dan wordt er ook echt wat aan gedaan worden!

    http://forms.consuwijzer.nl/Formulieren/ConsuWijzer_nl_Klacht

  78. Ik heb de volgende klacht zojuist ingediend:

    Betrokken bedrijf:
    KPN, Vodafone, T-Mobile allen incl dochters

    Uw klacht (Beschrijf uw klacht in maximaal 350 woorden):
    Vanaf 29 november 2010 zal de iPhone4 eindelijk beschikbaar komen bij alle providers in plaats van alleen bij T-Mobile. Vreemd genoeg gaan de prijzen bij alle partijen omhoog in plaats van gelijk of omlaag, zoals bij een open en eerlijke markt met normale concurrentie. Zie ook de discussie alhier: https://www.iculture.nl/94322/kpn-en-hi-maken-iphone-prijzen-bekend/

  79. ik weet niet wat voor deal Apple heeft gemaakt met Vodafone en KPN maar de consument is er slechter mee af. Misschien maar een iphone hypotheek nemen. (met renteaftrek)

  80. Wow. Waarom gaan die links via Tradedoubler? Dit artikel is gewoon een grote advertentie.

  81. Je kan ook gewoon naar de phoneshop.nl gaan en daar een abonnement afsluiten .

    Hi 35 met eindeloos online toestel €238,- mnd bedrag is €35,- en daar zit je data bundel al bij ..

  82. beste kun je dus gewoon je Iphone in Duitsland bestellen met een sim-only!

    Wat een asociale prijzen zeg! Schande

  83. Hier de Vodafone abonnementen voor de iphone:

    http://www.vodafone.nl/iphone/abonnementen_voor_iphone

  84. Ja lijkt me handig dat de NMA er naar gaat kijken. Ik zou dan als provider zeggen, we stoppen helemaal met de subsidie op telefoons en dan kan je gewoon het volle bedrag van 700 euro betalen voor de telefoon + abo.

  85. Verschillen de prijzen eigenlijk nog als je verlengd of is het dan allemaal nog even duur?
    Je zou toch denken dat ze bestaande klanten willen behouden of niet?

  86. Vodafone website heeft ook nu de website aangepast waarop ze hun iphone 4 aanbieden.

  87. @Martijn dat zullen de providers nooit doen omdat dan een hele grote groep niet zo een duur abonnement meer zullen nemen voor 2 jaar.

  88. Ik heb m’n iPhone uit het buitenland gehaald, wil nu toch ook wel die 3,6Mbps maar dat gaat zeker weer niet..

  89. Echt enorm verrassend dat hetzelfde product bij drie aanbieders ongeveer dezelfde prijs heeft. Goed dat iedereen naar de NMa stapt. Dat heb ik zelf ook gedaan toen ik zag dat de hagelslag van De Ruyter bij zowel de AH als de C1000 vrijwel even duur was. Samen staan we sterk, mensen!

  90. Vodafone is wel de enige provider waar je extra blox kan aan zetten zoals sms blox enzz

  91. Mijn vriendin heeft een iphone 4 met tmobile abbo en ik heb een iphone 4 met een telfort abbo tot december, daarna kpn. Aangezien Telfort gebruik maakt van Kpn lijnen zal ik waarschijnlijk weinig merken qua ontvangst. Die is op zich prima..

    Als ik mijn verbinding vergelijk met die van mn vriendin is tmobile DIK aan het falen qua 3G. Haar verbinding valt op een regelmaat gewoon weg, geldt ook voor bellen trouwens. Vooral in de omgeving Den Haag, Rotterdam.

    Dat was voor mij de doorslag om nooit een Tmobile abbo samen met een iphone te nemen.

  92. @Tycho: 4 tot 8 g wat download jij ????? heb je geen draadloos internet? 🙂

  93. @ iPhoneclub

    Gaan jullie een overzicht bijhouden op jullie site van alle abonnementen en prijzen?

    Edit: sorry dit doen jullie al….

  94. @ALK:

    Nee, dat zie je goed. Viel mij ook op inderdaad. Dat maakt het zaakje goed duur volgens mij…

  95. Ik heb ook sterk m’n twijfels of hier geen afspraken zijn gemaakt.

    Verder blijft T-Mobile het goedkoopst en als je tevreden bent met hun netwerk, zou ik gewoon lekker daar de iPhone nemen. Mijn ervaringen zijn echter verschrikkelijk met T-Mobile: regelmatig geen 3G dekking en op drukke plekken wel 3G dekking, maar geen verkeer.

    Binnenkort neem ik wat prepaidkaartjes van Vodafone en KPN en ga ik eens uitzoeken of zij dezelfde problemen hebben of wel een fatsoenlijk netwerk hebben.

  96. Ik blijf lekker bij T-Mobile. Iedere provider die het anno 2010 waagt om een datalimiet te presenteren in hun abonnementen (die dan ook nog duurder zijn dan die van hun concurrent die géén datalimiet heeft) laat ik helemaal links liggen.

  97. Wat een geld zeg , leuk als je buiten je bundel zit …dat gaat je heeeeel veeeel geld kosten .
    Koop een Iphone gewoon los en neem een sim only , altijd goedkoper!

  98. Is het nu bij KPN zo dat je moet kiezen tussen belminuten of sms? Of dat je bijvoorbeeld 125 ‘punten’ krijgt en 1 belminuut of sms-je is een punt. Dat lijkt mij veel fijner.

  99. Zo nieuwe prijzen. Ik heb toevallig vorige week (natuurlijk bewust) de iphone voor mijn vrouw gehaald. T-Mobile shop verkocht hem al niet meer. Kon pas weer verkopen vanaf 1nov. voor de nieuwe prijzen dus .

    Ik naar de overburen (the Phone House). Daar hadden ze zo waar een 32gigh op voorraad liggen. Mocht ik tegen de oude prijzen meenemen. De vrouw wilde eigenlijk gewoon een 16 gigh dus het was even handelen. Zegt de goede man: Als je een oude telefoon in te leveren hebt dan krijg je minimaal 20 euro korting. En als je een andere iPhone in te leveren hebt dan is het helemaal feest voor je. Na wat kletsen bleek ik nog 85,- terug te krijgen voor een 16gigh 2G met een kapot touchscreen. Mankement maakte niet uit. Dus toen was ik om. Dan maar de 32gigh. Een i300 abootje erbij en 105 euro bijbetalen . Wat voel ik me nu gelukkig met de oude prijzen

  100. Ooh, wat ben ik aan het genieten hier. Heb toch mooi een goede deal afgesloten 3 maanden geleden.

    Heb 32GB iphone uit UK voor €720 in comcinatie met i-500 simonly voor €37,5 pm. Ben uiteindelijk €50 goedkoper uit, nu is dat niet zo boeiend. Maar heb me iPhone wel al 3 maanden:D

  101. iphone 4 32GB is besteld bij Vodafone, over 2-3 weken wordt ie geleverd, YES!!!!

  102. Jeetje wat een prijzen. Abonnementen zijn allen net iets duurder dan die van T-mobile, terwijl je er minder belminuten voor krijgt. En sms’jes gaan van DEZELFDE bundel. Komt daar nog eens een datalimiet bij… Ik zit voorlopig goed bij T-mobile.

    Trouwens, @redactie: idee om een uitvoerige (en eerlijke) vergelijking op te stellen tussen de 3 aanbieders, nu alle prijzen bekend zijn?

  103. Origineel geplaatst door softijs
    Het zou mij echt heel erg verbazen als KPN en Vodafone ook maar 1 iPhone verkopen, wie kiest er nou vrijwillig voor een datalimiet, die 500 mb heb je echt niks aan dat gebruik ik op een dag.

    Wat doe je in vredesnaam met je iphone dat je meer dan 500 MB per dag verbuikt?
    Hier kom ik bij benadering nog niet eens aan.
    Maak ik wel de kanttekening dat ik geen muziek stream.

    bijna iedereen hier wil volgens mij voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.
    Mensen: de iPhone is gewoon duur. We zijn eigenlijk maar verwend geweest door T-mobile.

    Volgend jaar loopt mijn contract af en ik neem dan gewoon weer een iPhone 4 (S) of 5 (of hoe die ook heten mag.

  104. Vodafone goede dekking?
    Ik heb hier een Iphone 3GS met Vodafobe en en Iphone 4 met T-Mobile naast elkaar liggen. De tranen springen in je ogen. Daarbij T-Mobile is het en/en en bij alle andere of/of.
    Ik weet dat ook ik heb geklaagd over het bereik van T-Mobile, sorry het kan nog slechter.
    Van Vodafobe een brief gekregen dat ik deze maand gratis met nummer behoud een andere provider mag uitzoeken.

    Dus bezint eer ge ….

  105. Prijsafspraken. Zeker weten.

  106. Waarom zouden er prijsafspraken zijn? Misschien kan het wel niet goedkoper vanwege de inkoopprijs van Apple.
    Er is al eerder gezegd dat door het aflopen van de exclusiviteitsdeal de iPhone ook duurder zou worden omdat de korting wegviel en zie hier het resultaat.

    O ja, alvast een tip. Als je een nieuwe auto gaat kopen, licht alvast even de NMA in, een Ford Focus kost bij elke Ford dealer hetzelfde. En dat geldt voor elk model en elk merk.

  107. @Hans Worst:

    Precies, en elke keer stijgt de prijs bij een nieuw model.

  108. @Pim BrusseeSorry!? Het 3G probleem bij t-mobile is opgelost?

    Please dude, je weet duidelijk niet waar je over praat! 50/50 tussen 3G en GPRS is absoluut niet een oplossing, dat is wat ik hier in de randstad heb (Amsterdam/Zaanstad)
    En als je 3G hebt is de data verbinding dikwijls zo traag als dikke poep

  109. Kvind het best duur, iphone 4 uit belgie + simonly is zover ik weet nog altijd goedkoper

  110. Hmm, ik vindt het nog steeds allemaal duur. Ik begrijp het ook nog steeds niet dat T-mobile zijn prijzen omhoog heeft gegooid, inplaats van te blijven waar ze waren. Jammer, want daar hadden ze misschien nu van kunnen profiteren. Naja, goed, ik hoop dat er nog heel veel andere mensen net als mij zijn die anders een iphone hadden genomen, maar dat dus nog even niet doen omdat het allemaal zo duur is geworden. Hopelijk bedenken Vodafone en KPN zich nog en brengen ze alles over ongeveer een maand wat naar beneden, met onbeperkt internet. En anders maar wachten op de Iphone 5, wat ook niet meer zo gek lang kan duren. Jammer.

  111. Bedankt KPN. voor het het aanbieden van simlockvrije modellen. Stelletje lutsers. Geld ook voor jullie, Vodafone.

  112. Origineel geplaatst door Ronny
    Prijsafspraken. Zeker weten.

    Mij interesseert hoe je daarbij komt.

  113. Je kunt beter je telefoon los kopen en lekker sim only nemen net als ik. Uiteindelijk veel goedkoper dan al deze oplichter abbo’s. Lijkt mij idd ook prijsafspraken onder de mobiele telecom bedrijven.

  114. @max.

    Iphone 5 zal zeker nog 8 maanden duren hoor voor hij op de markt is.

  115. Oops wat een prijzen. Als ik nu een iP4 zou nemen dan zou ik een ritje Duitsland doen. Ben nu wel blij met T-mobile. Aan de andere kant is het ook niet best voor Apple met deze prijzen zullen er veel voor een bijna gratis Galaxy fail gaan.

  116. Origineel geplaatst door Huib
    De dekking van T-mobile mag dan niet gunstig zijn maar met de abo prijs gaan ze het echt winnen. Geen datalimiet, 150 bel min en 150 sms. En betalen per seconde. Had echt meer verwacht van concurentie.

    Waar haal je dat vandaan ik ga bij t-mobile bijna maandelijks over mijn limiet heen dan krijg ik ook een smsje dat je er extra data bij kunt krijgen. Het is zo jammer dat mensen niet weten hoeveel een gb is voordat er over geklaagd wordt.

  117. waarom moet dat nou weer een speciaal abonnement
    ook weer met een data limit aan vast
    prijs afspraak enz enz enz

    in een woord wij burgers zijn maar weer de duppe
    ik blijf wel lekker bij mijn nokia dit is voor mijn net zo goed
    of ik koop wel een 2de hands iphone
    ik word hier niet goed van

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.