Reacties voor: KPN start komende week met 5G-netwerk in Nederland

Belooft ook voordelen voor 4G-gebruikers
KPN gaat op 28 juli van start met het 5G-netwerk. KPN belooft dat alle klanten daar direct van profiteren. Heb je een geschikt toestel, dan kan je vanaf dat moment van het 5G-netwerk gebruikmaken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Sloegen moet slaagden zijn volgens mij..

  2. En T-Mobile ook op dezelfde dag.

  3. Wat hebben we hier aan 99.8 % heeft er niks aan want er zijn nog maar weinig ondersteunde toesteken en de snelheid van 5 g voor dat die sertivicant sneller is duurt ook nog even en de telefoons die nu geschikt zijn zijn waarschijnlijk ook nog eens peper duur

  4. Origineel geplaatst door Frans maurits
    Wat hebben we hier aan 99.8 % heeft er niks aan want er zijn nog maar weinig ondersteunde toesteken en de snelheid van 5 g voor dat die sertivicant sneller is duurt ook nog even en de telefoons die nu geschikt zijn zijn waarschijnlijk ook nog eens peper duur

    Dus volgens jou moeten ze 5G zendmasten maar gaan plaatsen wanneer alle telefoons 5G ondersteunen? Het is toch juist goed dat ze nu beginnen, het gaat jaren duren dus je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Zodra 5G helemaal uitgerold is over Nederland zullen de meeste telefoons wel 5G ondersteunen, dus ik snap je punt niet zo goed.

  5. 4G is snel zat, wat gaat er niet mee?

  6. @JK: klopt mee eens

  7. @Frans maurits: Dus ze moeten eerst wachten paar jaar tot alle telefoons aan kunnen, koop je een telefoon met 5G ja providers we gaan nog niet activeren.
    Nee natuurlijk niet dit was met 4G het zelfde de telefoons komen van zelf wel, zeker vanaf dit jaar en volgend jaar.

  8. Origineel geplaatst door Frans maurits
    Wat hebben we hier aan 99.8 % heeft er niks aan want er zijn nog maar weinig ondersteunde toesteken en de snelheid van 5 g voor dat die sertivicant sneller is duurt ook nog even en de telefoons die nu geschikt zijn zijn waarschijnlijk ook nog eens peper duur

    4G klanten met KPN krijgen een 50% snellere verbinding.
    Wat snap je hier niet aan?

  9. Heb toch liever de esim van kpn en kpn zakelijk

  10. @Martijn: Ja ik ook had mooie stunt geweest tegen Vodafone, 5g activeren wat Vodafone eigenlijk al heeft. Maar ook direct met Esim komen op zelfde moment.

  11. @JK: ben ik ook mee eens, tevreden met huidige snelheid.
    Zit voor het overige ook niet op 5G te wachten. Vooral de hoge frequentie die in een volgende fase komt, zie ik niet zitten voor mens en natuur. Meer onderzoek is nodig, maar we zitten nu al met een voldongen feit.

  12. Ik krijg via Tele2 niet eens 4g in het buitenland. Moet het al jaren op vakantie met geknepen 3G doen. Maar ja, zuinig als ik ben, is er voor mij nog geen reden om over te stappen naar een van de 5g vrienden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.