Reacties voor: KPN: 50 procent meer mobiel internetverkeer op Koninginnedag 2012

Volgens KPN werd er 50 procent meer data verbruikt op het mobiele datanetwerk ten opzicht van vorig jaar. Dit is niet veel meer dan op een gewone maandag, maar lokaal zorgde het wel voor problemen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Ja en als het netwerk niet overbelast is waar meer dan 100 mensen zijn was het misschien wel 500x zoveel…

  2. Ach is inderdaad niet gek veel als je de cijfers mag geloven. Iedereen was druk bezig met zuipen !

  3. Euuuh sorry…. Tijdens koninginnenag in Utrecht heeft T-mobile de hele avond en nacht eruit gelegen. Heb heel veel mensen in Utrecht gehoord over dit probleem. Stond gewoon vrolijk “no service” de hele avond in je display.

    Beetje jammer dat T-mobile nu doet alsof er niets aan de hand was… dit was niet een incident wat een uurtje geduurd heeft..

  4. @Jos de Groot: T-mobile heeft er idd de hele nacht uitgelegen in utrecht.

  5. Heb in dordrecht (dancetour) heel de dag zonder werkende verbinding gezeten met t-mobile.

  6. Ik heb KPN en in Utrecht was de ontvangst ‘s nachts ook om te huilen.

  7. in Arnhem was ook vrijwel geen bel-, sms- of whatsapp-verkeer mogelijk.
    Whatsapp berichten kwamen 3 uur later aan…

  8. Origineel geplaatst door Jos de Groot
    Euuuh sorry…. Tijdens koninginnenag in Utrecht heeft T-mobile de hele avond en nacht eruit gelegen. Heb heel veel mensen in Utrecht gehoord over dit probleem. Stond gewoon vrolijk “no service” de hele avond in je display.Beetje jammer dat T-mobile nu doet alsof er niets aan de hand was… dit was niet een incident wat een uurtje geduurd heeft..

    Dat zeggen ze toch? Stabiel, maar dan niet werkend. Net als dat we van ze gewend zijn…

  9. Vodafone ook om te huilen in Eindhoven hele dag Zoeken…

  10. @Jos de Groot: Klopt, al hielp opstarten van de telefoon om de een of andere reden wel om opnieuw verbinding met T-Mobile te krijgen.

  11. Idd, stabiel niet-werkend was het netwerk van T-Mobile ook in centrum Amsterdam. Hele dag geen bereik gehad.

  12. Ook in Arnhem heeft T-Mobile er weer helemaal niets van gebakken. Geen verbinding met mobiele datanetwerk, uren later bezorgen van SMS en ook zelfs aantal keer “no service”….

  13. Hier in Leiden deed T-Mobile het ook amper..

  14. Nou stabiel was T-Mobile totaal niet..
    In Eindhoven hele dag geen verbinding gehad. Rond 11 uur s’avonds kreeg ik nog een what’sapp van een vriend. Die hij om 12 uur s’middags stuurde..

  15. Zelfde verhaal voor T-mobile in Eindhoven. Tijdens koningennacht uren geen bereik. pas nadat ik naar huis ging kwamen de smsjes en gemiste oproepen pas binnen.

    Het uit en aanzetten van toestel hielp ook niet. 3G uitzetten hielp ook niet gewoon bagger netwerk

  16. Knap met het het bereik, koninginnennacht in Utrecht had ik de hele nacht no service en de volgende dag in amsterdam de hele dag geen internet dus ben benieuwd waar ze deze cijfers vandaan halen.

  17. T-mobile was zowel koninginnenacht/dag een ramp, overal viel de verbinding weg, en was het aardige klus om überhaupt met 9292 een reis te plannen..

  18. De hele dag in Eindhoven geen bereik gehad met Vodafone. Geen noemenswaardige problemen inderdaad :s

  19. koninginnedag eindhoven..VODAFONE..GEEN BEREIK!!
    bagger,geen internet,geen sms,niet bellen!toch jammer dat ze na zoveel jaren nog niks investeren om het bereik tijdens evenementen te verbeteren bijvoorbeeld door een paar mobile masten te plaatsen ofzo.ik zou er best voor willen betalen hoor,als ik dan gewoon mijn telefoon kan gebruiken.

  20. Dit is inderdaad een wel heel bloemig praatje van de providers.

    Eindhoven, KPN, zowel koninginnenacht als koninginnedag he-le-maal niks waard!

  21. In Hilversum was het ook slecht gesteld met T-mobile. Wederom slecht verbinding en berichtjes kwamen uren later pas aan! Heel veel mensen hadden dit probleem. Dus wat nu stabiel netwerk T-Mobile? Stabiel in onstabiliteit zal je bedoelen.

  22. Wat, vodafone geen noemenswaardige problemen.. Qnight in Enschede had niemand bereik.. Wat gaat die batterij dan snel leeg zeg!

  23. In Arnhem in de middag en avond geen internet en telefoon lastig als je even ergens wil afspreken.

  24. In Jordaan Amsterdam ook helemaal geen bereik met Vodafone. Echt heel erg. En vrienden met t-mobile hadden ook no service.

  25. arnhem was ook dood

  26. En ook ik had met T-Mobile in Arnhem het grootste deel van de dagen geen bereik en als ik dat wel had, kon ik alleen maar smsen en bellen en hopen dat de ander ook bereik had..

  27. In stadions heb je tijdens evenementen nooit 3G. Wanneer doen providers hier eens wat aan als ze zo gemakkelijk “extra capaciteit” kunnen inzetten.

  28. Kortom, als er een nationale ramp plaatsvind heb je niets aan mobiele communicatie systemen. Als het met koninginnedag al niet lukt!!! Intussen wel met droge ogen de tarieven omhoog gooien.

  29. Ook in Rotterdam tijdens Koninginnedag aantal keer geen service gehad, geen 3G. Traag internet.

  30. Ik had beter bereik dan normaal met t-mobile… Zwaar bijzonder, normaal heb ik geen ‘geen netwerk’ of ‘zoeken…’ maar vanaf konininnedag heb ik opeens uitstekent bereik

  31. Ik heb simpel, en volgens mij is dat een merk die t-mobile net werk gebruikt bij mij in rotterdam deed die het wel, helemaal niks opgemerkt 🙂

  32. In Enschede met queensnight hele avond geen ontvangst gehad met t-mobile. En iedereen had er last van. Providers doe er wat aan met dit soort evenementen!!

  33. Het T-Mobile netwerk in Arnhem en Amsterdam en tijdens de treinreis was (logischerwijs) nog instabieler dan gebruikelijk. Ze hadden tussen de extra treinen gelukkig wel per ongeluk een trein met wi-fi ingezet (normaal gesproken zetten ze die niet in op dat traject om een of andere reden). Was niet bepaald sterk (het is dan ook een gedeelde 3G-verbinding), maar een opgeslagen film afspelen kost gelukkig geen data.

  34. Vodafone met alleen problemen rond het Vondelpark? Gaat het wel goed met die mensen? Centrum Hoorn lag volledig plat, en dat zal vást niet het enige bereikloze plein zijn.

  35. KPN in grote delen van Amsterdam geen bereik. Even een fotootje uploaden op FB kon je wel vergeten. Anno 2012 vind ik dit een aanfluiting.

  36. KPN Koninginnenacht/dag, kansloos!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.