Reacties voor: Kort iPhone-nieuws: Wrap For That, GetGlue en Ducati-filmpje

Drie korte nieuwtjes: de Wrap For That lost voor $10 het antenneprobleem van de iPhone 4 op, GetGlue laat je inchecken bij het lezen van een boek en een reclamefilmpje over de Ducati Multistrada 1200, geheel gefilmd op een iPhone 4.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Die camera is geweldig!

  2. 720p ziet er wel enorm goed uit,
    Heb hem net ook nog op de iPhone gezien.
    Superieur!
    Bizar eigenlijk hoe goed de kwaliteit is voor een (smart) phone

  3. Heel mooi filmpje!!

  4. Transparante wrap for that gekocht!

  5. Ik denk dat Apple met de iPhone 4 het filmen met mobiele telefoon opnieuw op de kaart zet. Kan niet wachten tot ik er zelf één heb.

  6. kelere wat is die ducati een mooi din maa terzake:
    na al een tijdje me hier intern over op te hebben gewonden moet ik het toch ff kwijt namelijk.
    hoe kan het in godsnaam dat de appelfanboys (of zoals ik ze liever noem: appelmannetjes) zalfs zo’n fundamenteel probleem als het wegvallen van het bereik volkome bagetalliseren? als het een windows apparaat (of een nokia/htc whatever geen apple is) was geweest was iedeeen zidend geweest en had het apparaat een zachte dood gestorven, eventueel het betreffende bedrijf in de diepte meesleurend door alle rechtzaken.
    apple heeft een telefoon uitgebracht die je tussen de 2-en 3 honderd dollar kost plus een 2-jarig abonnement a $89.99 per maand (en dat is maar voor 2 gig data, daarna kost het je 10 per gig) effectief kost het je dus $2459 ja dat lees je goed: tweeduizendvierhonderdnegenvijftig dollar! dat is volgens google 2014 euro! voor een fokking telefoon!!!
    maar ok, ik moet zeggen dat ik er zelf ook wel over heb getwijfeld, hij s immers wel mooi en sde specs liegen er ook niet om… totdat ik te horen kreeg dat het bereik wegvalt als je de telefoon vasthoud… jawel je kan dus niet bellen met de telefoon in je hand??? hallo? leest u mee? je…kan..niet…bellen..met…de…telefoon!
    dat meen je toch niet?
    ik heb gelezen dat steve heeft gereageerd, u heeft 2 opties: of u houd de telefoon anders vast (hoe in godsnaam?) of je koopt een hoesje… jawel een hoesje om je mooie in glas ingepakte iphone met de nieuwe superinnovatieve antenne. zoals steve het zo mooi op wwdc zei “brilliant engineering which actually uses part of the stainless steel band as part of the antenna system”
    en later “it’s never been done before” well i wonder why steve??!! cause it does not work! your brilliant engineering is flawed as fu$%!
    en ondertussen lees ik hier post van mensen die oh zo blij zijn met hun iphone4, ja tuurlijk het berijk valt weg als je hem vasthoud maar dat mag de pret niet drukken.. de een plakt er plakband overheen, de ander houd hem gewoon niet vast en de derde bedekt zijn mooie nieuwe speeltje met een rubberen hoes of bumper… en nu komt er dus zelf een stukje gekleurd plakband uit voor het luttele bedrag van $10
    jongens open toch eens je ogen en zie dat als je product niet naar behoren werkt je het gewoon terug moet sturen, ook al staat er apple op!
    deze fundamentele fout maakt het gewoonweg een slecht product, wat je ook beweert en het erbaast me dus ook ten zeerste dat jullie appelmannetjes dit kostte wat het kost blijven verdedigen en waarom vraag ik me vooral af. is het omdat je veels te veel geld hebt betaald voor een minderwaardig product maar dit niet wilt toegeven of hebben de sirenen van apple je betovered en ben ik daar p de een of andere manier immuun voor?
    leg me dat nou maar eens uit!

  7. yeah you rock sjowol..idd crazy dat de mensen het goedkeuren.. apple lacht zich gek.. Die maken opeens bumpercases voor hun telefoons… dus dat is eerst geld verdienen aan een niet naar behorend werkende iphone.. dan moet je ook nog eens een hoesje kopen van € 30 euri.. dus ze hebben nu opeens nog meer winst…

    apple.. hate it or love it

  8. Ik sluit me volledig aan bij Sjowol. De laatste tijd houd ik de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten van de iPhone 4 en ik kan er ook ‘met de kop niet bij’ dat het gross van ons het probleem simpelweg lijkt te negeren. Als je nu weet dat het bereik wegvalt, stuur je zo’n telefoon toch terug naar Apple?.. Dit is hetzelfde als een nieuwe auto kopen waarvan je de benzinemotor achteraf zelf apart moet aanschaffen.. Dit laatste doe je niet. Waarom wel met een iPhone 4? Laat Apple maar eerst bewijzen dat ze dit probleem met een software update daadwerkelijk kunnen verhelpen.

  9. Tjee Sjowol, heb jij niks te doen of zo, maak je niet druk joh! Leven en laten leven, niemand dwingt jou toch om iets van Apple te kopen.

    Nu weer on topic, prachtig filmpje 🙂

  10. @Sjowol..
    Ik ken nog een Sjowol van het forum, maar die was positiever over Apple en zijn Nederlands was beter.
    Probeer je hier mensen over te halen geen iPhone4 te kopen? Gaat lastig worden, want de meeste mensen hier zouden er vast 1 willen.
    Het antenne probleem komt inderdaad voor bij een aantal mensen, maar lang niet op ieder toestel. Dit probleem zal ook zeker worden aangepakt bij Apple ivm rechtszaken en ik denk met de komende update dat het probleem zelfs is opgelost.
    De iPhone4 is op dit moment een van de beste en mooiste smartphones verkrijgbaar, dus waarom niet kopen?

    Misschien maken mensen die een iPhone hebben zich minder druk hierom dan jij dat doet. Dat probleem wordt echt wel opgelost hoor, trust me.

    Ontopic.. Kwaliteit is inderdaad zeer goed en het zou me ook niets verbazen als binnenkort de eerste iPhone 4 HD film in de bios wordt aangekondigd 🙂

  11. dit bewijst maar weer, iedereen zeurt over het feit dat de nokian95 al 3 jaar geleden een 5MP camera had, jah maar apple doet het goed, mooie kwaliteit, en zo blijkt maar dat niet alles om de MP’s gaat, waar iedereen naar kijkt en elke keer apple kwalijk neemt dat ze zo laat komen met 5/8mp camera’s..

    over het wegvallen, tja ik wilde toch al een bumpercase kopen, en niet iedereen heeft er last van zoals gezegd, dus dat kan mijn pret niet drukken, en indd de SW update afwachten wat dat gaat brengen.

  12. Origineel geplaatst door sjowol
    kelere wat is die ducati een mooi din maa terzake: …

    of je update m straks naar 4.0.1, apple zegt namelijk zelf dat het een software fout is! word dus aan gewerkt:)

    Zeker mooie kwaliteit, kan niet wachten!

  13. @Sjowol
    je maakt me aan het lachen. ik vind het grappig dat mensen die zo-het-schijnt niet zo blij zijn met apple producten maar het wel non-stop aan willen vallen. dit komt gewoon omdat of:
    -ze zijn jaloers. want waarom zou je anders zo veel kritiek uitten
    -ze zijn stiekem toch blij met het toestel.
    -hersendood. waarom zou je anders zoveel klagen

    geloof mij en ieder hier. apple zorgt echt wel dat het probleem wordt opgelost. ze MOETEN wel. er is een verwachtingspatroon van de consument die apple moet nakomen. daarbij is er een consumentenwet die apple ook in nederland moet naleven.

    apple heeft trouwens ook allang aangegeven een update uit te brengen die het baseband probleem oplost.

    nog iets. jij maakt een grote rekenfout. de kosten die jij berekend kloppen echt niet. jij berekend bij de totaalprijs ook de maandbedragen bij. maar die kosten zijn voor jou belminuten smstegoed en internetbundel. heeft apple niets mee te maken!

    en nu je mond snoeren.

  14. Origineel geplaatst door Berehap
    Tjee Sjowol, heb jij niks te doen of zo, maak je niet druk joh!

    jawel hoor, ik zit p mijn werk (en het is gvd al 11 uur ‘s-avonds… maar moet op een sim wachtten dus heb de tijd om ff te “rantten: ghehehe

    Origineel geplaatst door Marcooo
    @Sjowol..Ik ken nog een Sjowol van het forum, maar die was positiever over Apple en zijn Nederlands was beter.Probeer je hier mensen over te halen geen iPhone4 te kopen?

    er is naar mijn weten maar een sjowol hoor marcooo en dat ben ik gewoon, nooit positief over apple geweest hoor, en stel me altijd kritisch op en het belangrijkste: ik vind het heerlijk om te zeuren! wat betreft mijn kennis van de nederlandsche taal? tsja als ik op dreef ben sluipt er nog weleens een typfoutje in. en ik woon natuurlijk alweer dik 2.5 jaar in de VS.. goed excuus? verder probeeer ik niemand over te halen om ook maar iets te doen, ik mot gewoon ff mijn ei kwijt, heb me al eerder op het forum verbaasd over waar apple allemaal mee weg kan komen en hoe de appelmannetjes steve onder elk beding stug blijven verdedigen, ik vind dat heel erg raar en ookal vind ik de meeste apple producten echt wel mooi, voor mij is het bereik van een telefoon dat wegvalt als je hem beetpakt weldegelijk een dealbreaker (zoals ik ook al in mijn stukje zei, ik vind hem prachtig en was ook van plan hem te kopen, nu wacht ik eerst op een HARDWARE update want bij mij gaat het er niet in dat dit een softwarematig probleem is!

    Origineel geplaatst door Timothyz
    apple zegt eindelijk zelf ‘n keer dat het een software fout is! word dus aan gewerkt:)

    ik geloof er niets van! leees ook ff het volgend artikel hier op ig 😛

    Origineel geplaatst door Jeroen Potze
    -ze zijn jaloers. want waarom zou je anders zo veel kritiek uitten
    -ze zijn stiekem toch blij met het toestel.
    -hersendood. waarom zou je anders zoveel klagen
    geloof mij en ieder hier. apple zorgt echt wel dat het probleem wordt opgelost. ze MOETEN wel.
    jij maakt een grote rekenfout. de kosten die jij berekend kloppen echt niet. jij berekend bij de totaalprijs ook de maandbedragen bij. maar die kosten zijn voor jou belminuten smstegoed en internetbundel. heeft apple niets mee te maken!en nu je mond snoeren.

    -niet jaloers, zoals ik al aangaf, ik vind het een prachtig apparaat en als het niet dit probleem zou hebben had ik er al een gehad.
    – niet blij met het toestel dus want ik heb er geen en wacht nog ff met er een aanschaffen (ik heb een 2g die het vooralsnog prima doet)
    – hersendood, tsja dat kan ik niet ontkennen maar of dat iets met mijn post te maken heeft weet ik niet hoor… klagen doe ik overigens altijd al en vind ik heerlijk, volgens mij is dat typisch nederlands hoor en anders gewoon haags.. kankeren noemen wij dat 😀
    verder weet ik ook wel dat apple het probleem oplost en ik denk dat de witte iphone het ook prima gaat doen maar dat neemt niet weg dat iedereen die er nu mee zit gewoon het bokje is en dus maar met plakband en bumpers in d weer gaat ipv het apparaat terug te brengen.. dat vind ik vreemd!
    inderdaad heb ik de kostten van at&t in rekening gebracht want als ik een iphone koop moet ik er een 2 jarig contract bij kopen dus ben ik dat geld weldegelijk kwijt… ik ben nog verbaasd over hoeveel dat is trouwens.. damn!
    ook heb ik nog een extra puntj dat een collega van me maakte… hoe kan het dat je bij een telefoon waar je een 2 jarig abonnement bij moet afsluiten maar 1 jaar garantie krijgt? als hij na een jaar dus kapot gaat ben je mooi de taas en kan je fijn nog een jaar lang die exhorbitante kostten van je data contractje blijven ophoestten.. jammer joh!

    oh en last but not least.. @Jeroen Potze: mijn mond snoeren? no f-ng way vrindelijke vrind, dan ken je me nog niet! moahahahahahaaaaa

  15. @Jeroen Potze:

    Held! 😛

  16. Sjowol: je kunt ook overdrijven hoor. Het is nou ook weer niet dat je niet kunt bellen als je de telefoon vast hebt. Het gaat puur om een heel klein plastic stripje links onderop de telefoon waar je beter je vinger niet op kunt leggen. Dan verbind je namelijk de twee antennedelen en valt de verbinding weg. Gewoon je vinger niet op dat stripje van 1mm leggen en probleem is opgelost.

    Natuurlijk is het slordig, ben ik met je eens, maar zeggen dat het hele product hierdoor waardeloos is alsof het een auto zonder wielen betreft is ronduit overdreven.

  17. Origineel geplaatst door Willem
    Sjowol: je kunt ook overdrijven hoor. Het is nou ook weer niet dat je niet kunt bellen als je de telefoon vast hebt. Het gaat puur om een heel klein plastic stripje links onderop de telefoon waar je beter je vinger niet op kunt leggen. Dan verbind je namelijk de twee antennedelen en valt de verbinding weg. Gewoon je vinger niet op dat stripje van 1mm leggen en probleem is opgelost.Natuurlijk is het slordig, ben ik met je eens, maar zeggen dat het hele product hierdoor waardeloos is alsof het een auto zonder wielen betreft is ronduit overdreven.

    Amen!

  18. Het hele product waardeloos? Misschien niet, maar een telefoon waar ik niet mee kan bellen is idd als een auto waar ik niet in kan rijden…
    Misschien een betere vergelijking: je kan er wel in rijden maar alleen als je het stuur en het gaspedaal niet tegelijk aanraakt. Doe je dat wel dan kan je nog maar maximaal 10km/uur en soms slaat ie af maarja dan moet je maar niet het stuur en het gspedaal tegelijk aanraken…. Toch?

  19. Hier valt het filmpje wel mee.(qua haperen)
    Hopelijk kan Apple met software update de framerates updaten naar 35 fps of 40 fps.

  20. Origineel geplaatst door Sjowol
    Het hele product waardeloos? Misschien niet, maar een telefoon waar ik niet mee kan bellen is idd als een auto waar ik niet in kan rijden…Misschien een betere vergelijking: je kan er wel in rijden maar alleen als je het stuur en het gaspedaal niet tegelijk aanraakt. Doe je dat wel dan kan je nog maar maximaal 10km/uur en soms slaat ie af maarja dan moet je maar niet het stuur en het gspedaal tegelijk aanraken…. Toch?

    That does not make sence at all….

  21. @sjowol:

    Zonder woorden :BOW:

  22. Gaaf filmpje!!!

  23. Plak wel een plakbandje erover als ik het ook heb

    Ducatie, stuk gaatie

  24. @Sjowol:
    Je kunt mij niet wijs maken dat jij de zelfde Sjowol bent die een paar jaar geleden iedereen op het forum rustig hielp met zijn/haar problemen. Kies de volgende keer een unieke naam, of beter, als je alleen maar klaagt om te klagen rot maar gewoon op.

  25. @sjowol:

    Tja, ik begrijp wat je bedoelt. Het is ‘t gevolg van een soort – voor mij niet zonder meer begrijpelijk – soort religieus gevoel, waardoor men geen kritiek meer accepteert. Een sektarische blindheid. Dat zie je ook aan het merendeel van de reacties op je posting.

  26. Rustig hielp? Lol! Ik heb menig waarschuwing gehad als ik weereens los ging over hoe dom sommigen waren… Maar wel fijn dat je me (want ja, ik ben het echt) als een heilige herrinert. Altijd leuk te weten dat ik vooral een positieve indruk achterlaat.
    Verder klaag ik niet alleen maar, dan moet je toch beter opletten. Het is een mooi apparaat, camera is leuk (ook niet zo fantastisch als hier wordt voorgedaan…. Een speelfilm? Uhm dan begrijp je weinig van camera’s… Of films :p) beeldscherm is top, batterij verwisselen? Eindelijk! Maar als ik hem op een bepaalde manier MOET vasthouden is dat voor mij een reden om nog ff te wachtten met de aanschaf.
    Waarom je dat niet wilt snappen en Apple/de iPhone blind blijft verdedigen snap ik echt niet, je wordt nu zelfs boos/agressief om een merk, een product… Dat is toch raar?
    En als ik wil klagen doe ik dat lekker hoor, om welke reden dan ook. Het staat je vrij om mijn post te lezen als het je niet bevalt kan je er (liefst zonder agressief te worden) op reageren en zo ontstaat als het goed is een (leuke) discussie. Vooralsnog heb ik nog geen goed argument gehoord waarom ik de telefoon wel zou mouten kopen en niet moet wachtten tot Apple het probleem heeft opgelost.
    Appelmannetjes… Een heel apart slag!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.