Reacties voor: Kort iPhone-nieuws: Mobile Flickr krijgt ImageFlow en GForce meet de versnelling

De fotoapplicatie Mobile Flickr heeft een interessante update gekregen waardoor het nu mogelijk is om op een CoverFlow-manier door je foto's te bladeren. Met GForce kun je met de waarden van de accelerometer meten hoe snel je gaat.

Reacties: 8 reacties

  1. Dat repo systeem moet echt op de schop, giga-irritant dat als je alle nuttige apps wilt hebben je >100 repo’s in je installer moet hebben welke er een kwartier over doen om elke dag weer te refreshen (en dat instafresh werkt ook voor geen meter of zuipt batterij 🙁 ) en de installer zelf wordt er ook gigantisch traag van met alle onoverzichtelijke mappen met nét weer een ander naampje.

  2. Ik zie hem niet in het updatelijstje staan als ik m’n sources update. Is die nieuwe versie al in de repo’s gezet dan?

  3. @jammin, kijk eens naar appcat.com
    Daar kan je je eigen repositorie maken met precies die apps die jij wil.
    Je kan dan zelfs apps installeren mbv gprs, werkt voor mij super en als je gaat upgraden typ je gewoon je eigen repo in je sources en dan iets van install all, ben je gelijk weer helemaal bij.
    Gooi dan wel alle andere sources weg.

  4. Dit doe ik idd ook en het is echt top.
    Wel bewaar ik altijd mijn apps door gewoon een kopie van m’n apps folder te maken voor het upgraden en/of spelen. Heb je ze tenminste altijd “achter de hand”. De installer zal maar een keer down zijn, dan kun je toch verder.

  5. @atquest:
    Inderdaad, ik typte dat op m’n iPhone en had niet zo snel het linkje bij de hand.
    Btw, resources refreshen met gprs is dan ook heel goed te doen.

  6. de laatste versie van mobile flickr (0.6.10) heeft GEEN coverflow dus ik snap niet waar dit bericht op gebaseerd is……
    Kan iemand dit voor mij toelichten ?

    Brownie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.