Reacties voor: Kort iPhone-nieuws: Mobiele operators bezig met 3G, iPhone-haat en liefde, iPhone-verzekering onzinnig of niet?

Orange
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Wat verlang ik naar de 3G uitvoering :p En misschien GPS :O

  2. @Marco;

    De nieuwe iPhone versie heeft alleen maar 3G, niets spannens zou je zeggen. Er zijn zoveel speculaties ter wereld gebracht dat de nieuwe generatie iphones gps zou hebben, dunner zou zijn, snellere processor, vernieuwd uiterlijk en een betere camera. Dit zijn allemaal berichten buiten Apple om.. Ik heb mijn 16gb; gebruik bijna altijd WiFi waar ik ben en ik heb bij T-Mobile een PIT bundel van 9,50 met een snelheid van 128kbps dus mij maakt die 3G niets uit aangezien mijn provider de snelheid zo houd. Ik wacht wel even het officiele nieuws af van apple wat naar mijn verwachting (en ja; dat is een speculatie) rond juni zal zijn; tijdens de release van nieuwe versie, v2.0

  3. 3G Lijkt me voorlopig nog niet zo nodig. Maar GPS zou geweldig zijn!

  4. @SneakerStyle;

    T-mobile biedt miischien wel 128kbps aan, maar jouw iPhoontje kan maar 56kbps verwerken.
    die 128 kbps is een geknepen UMTS data verbinding, en laat dat nou net 3G zijn.

  5. Als de nieuwe iPhone 3G en GPS heeft, ga ik er gelijk één halen.

  6. waaw, 3g heb ik echt nie nodig ze, kost teveel. Kzoek liever een onbeveiligde wifi op dan hoor…

  7. Dan wil ik wel eens weten waar jij overal naar toe gaat. Ik gebruik mijn iPhone bijna constant om te mailen, te surfen… en ik vind buiten mijn eigen woning bijna nergens een toegankelijke WIFI spot !

    Ik heb een no-limit abbo en zal heel blij zijn met een 3G uitvoering wat dit edge gedoe is toch wel echt traag…

  8. Augustus op z’n vroegst helaas en inderdaad met 3G. Ik zal denk ik toch voor de eerste uitvoering moeten gaan gezien mijn abbo dat afloopt in mei.

  9. in steden heb je veel wifi die zo toegankelijk is… Vooral winkelstraten heb je veel kans. En mijn iPhone gebruik ik ook om te mailen,maar ik zit meestal op school,waar er geen wachtwoord op de routers staan…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.