Reacties voor: Kort iPhone-nieuws: iPhone-bouwplaat, Big Brother-alarm op luchthavens, Nieuwe Mac-afstandsbediening Pad

Wachtende T-Mobile-klanten in Duitsland worden zoetgehouden met een iPhone-bouwplaat, er zijn plannen om iPods en laptops te doorzoeken op illegale muziek en de nieuwe applicatie Pad is een afstandsbediening voor je Mac.

Reacties: 20 reacties

  1. Whaha die bouwplaat is echt lullig
    En hoe willen ze die mp3’s controleren
    Niet te doen toch.

  2. Ja, lekkere stemmingmakerij.
    Werkt vast misschien bij de marechaussee’s die het kommentaar van 100 meter lange rijen moeten verwerken.

  3. T-Mobile heeft altijd van die leuke dingen. Ze hebben mij ooit een nieuwe telefoon beloofd. Na 2 maanden kreeg ik een briefje. Telefoon gaat niet door. Maar als u mag wel upgraden naar een duurder abonnement. Met een keuzenlijsten van abonnementen en of ik dat even wilde terugsturen.

  4. Ghehe, dat wordt een lange zit voor de douane als iemand komt met een 160GB iPod 😉
    Daarnaast, als ik alles goed getagged heb, met plaatjes en al, hoe willen ze het dan bestempelen als illegaal?

  5. Ik vind het wel een leuk idee van T-Mobile Duitsland! Neem als voorbeeld t-mobile NLD, stel je zou via de website reseveren en je zou maximaal 6 weken moeten wachten is het toch leuk als je na 2 weken een briefje krijgt van “nog even en je hebt je nieuwe iphone, hierbij nog een leuk soort van cadeautje” En dan krijg je zon iphone bouwpakketje. Vind ik leuk bedacht. Beter dan niets. Ik vind het positief!

  6. …ik heb maar 16 dagen (na online reserveren) hoeven wachten…. vandaag was ie binnen!

  7. Hah, die bouwplaat 😀
    Van die mp3’s is indeed niet te doen. Dan moet je een volledige boekhouding meenemen als je er ook nog eens jouw geimporteerde legale cd’s bijtelt 🙂

  8. hahahahaha die bouwplaat…

    ik vind hem masterlijk:D:D

    kwil er ook eentje(H)

  9. Ach… en al komt die wetgeving er wel doorheen, dan neem je alle muziek en film “ingepakt” (zip, rar) mee met een password erop. Vragen ze je het te openen, zeg je dat het hele gevoelige bedrijfs informatie is en dat je dat niet kunt en mag openen. Hebben ze het nakijken. Open je zelf onderweg alleen wat je op dat moment wilt luisteren of kijken. Easy. 🙂
    Die bouwplaat wordt een collectors item. Let maar op. 😉

  10. Nou kunnen ze bij mij 1500 nummertjes opschrijven als illegaal muziek =p

  11. Mwahahahaha, repect voor de Roze Reus! Dit is simpelweg meesterlijk! Stel je allemaal even die Duitsers voor, die curryworst-bier-types, die een iPhone besteld hebben, en nu een bouwplaat krijgen, meesterlijk!

  12. zeg je dat het hele gevoelige bedrijfs informatie is en dat je dat niet kunt en mag openen.

    Maakt niets uit, deze informatie moet je ook gewoon toegang toe geven hoor.

  13. Wat is je bronvermelding daarvan? Wetboek van strafrecht?

  14. dat van dat afstadbesturbare muis was toch allang bedacht op door jialbraek je iphone en dan een bestand downloaden op je pc en installer en voila

  15. Ik vind het wel grappig van T-Mobile. Ik zou hier zelf niet kwaad om kunnen worden, hoewel ik me kan voorstellen dat niet iedereen dit grappig vindt.

    Dat programma voor die afstandsbestuurbare muis en toetsenbord heet Tochpad Pro.

    Wat die mp3’s en films betreft. Voor zover ik weet, moet degene die een film of mp3 verspreidt daar een licentie voor hebben, degene die het download niet. Daarnaast, als ik mijn eigen CD’s omzet naar MP3 en mijn films naar MP4. Dan is daar niks illegaals aan. Het lijkt mij echter niet te checken of ik een nummer zelf geript heb of gedownload. Ik wens ze veel succes.

  16. Yup, terrorist fanatics want to kill us, explosives hidden in shoes and liquid explosives in shampoo bottles to blow up planes and buildings, but duh! lets not forget the illegal MP3’s regular people download on their iPods! SHEESH!!!! What are they THINKING?!?!?!

  17. Een bouwplaat sturen ???, ik zou gelijk mijn bestelling opzeggen !

    Hier is het zo dat je abo pas “rechtsgeldig” is op het moment dat de koerier a/d deur staat en heb getekend voor ontvangst, dus als ze ook hier “grappig’ denken te zijn laat ik meneer de koerier lekker voor J.L** komen 😉

    Ja het is wat met die G6 of G8 top, heb bestrijden van “illegale” muziek en video’s op je draagbare afspeler……………. zakt daar je broek vanaf of niet ???

    Zie je het voor je op b.v. Schiphol een rij van 300 meter voor een “speurder” in dienst van Justitie, or whatever zijn functie zou mogen zijn. En wat zou die onzin moeten gaan kosten na de vliegtax, veiligheidstoeslag, brandstoftoeslag, luchthavenbelasting hebben we nu dadelijk ook nog “afkoop media bestanden toeslag” ????

    Terwijl de wereld zolangzamerhand ten onder gaat aan zijn eigen bevuiling (USA, China en India o.a.) maken ze zich daar druk om……………

    Geef mijn portie maar aan Fikkie…………………………………..

  18. @Gamebusters: Ik jailbreak helemaal niks en dit lijkt mij een super programma.

    Voor mijn iPhone had ik een WM toestel met Salling Clicker. Dat is toch wel een super programma, kon ik gewoon lui op de bank blijven liggen terwijl ik met mijn telefoon de computer bedien die op de tv is aangesloten.
    Met Salling Clicker was het heel goed te doen, ben benieuwd hoe besturing van de muis op de iPhone gaat. Als mijn vingers nu namelijk niet helemaal droog zijn ofzo, gaat het sliden nog wel eens moeilijk.

    Zo’n bouwplaat zou ik ook wel willen, geniaal idee. Zou niet begrijpen waarom je daar boos om zou worden. Ik verwacht namelijk niet dat je sneller je iPhone krijgt, als ze deze actie niet hadden gedaan.

  19. Die bouwplaat heb ik gelukkig niet nodig. Gisteren mn witte 3G binnen gekregen.
    Contractverlenging op 12-08 om 02:00 uur ‘s nachts gedaan en om 13:00 uur op de 28-08 kwam ‘t pakje al binnen 😀 Nu maar wachten op mn activatie van het iphone abonnement (met 3G)

    Dit zijn dus 11 werkdagen en/of 17 incl. weekenden, hoezo hype met de 6 weken wachten? 😀

  20. rare boel. Dit weekend een dag naar Trier geweest, en willekeurig drie winkels binnengestapt.
    De 3G lag in alle drie winkels (waaronder een T-mobile store) vlot op voorraad. Zowel zwart als wit, 8gb en 16gb…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.