Reacties voor: Kort iPhone-nieuws: Design Awards, Apple Stores open om 8:00 uur, iPhone op het strand

Apple heeft drie designprijzen gewonnen met de iPhone, MacBook Air en Bluetooth Keyboard, de Apple Store gaat voortaan om 8:00 uur 's ochtends open om wachtrijen te voorkomen en op het strand kun je je iPhone in Glad Press 'n Seal wikkelen om zandkorrelschade te voorkomen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik vind het niet gek dat Apple die prijzen krijgt.
    Maar even over die folie om je iPhone ik heb die tip eerder gekregen maar als je het om je iPhone doet laat het meteen weer los dus hebben jullie een tip om het te laten zitten.

  2. huishoudfolie heeft een plakkant en een niet-plakkant.

  3. @Mehmet
    Misschien heb je net een rol die niet plakt of een merk dat niet plakt. Heb je af en toe wel eens. Ik heb het net geprobeerd en het werkt bij mij wel. Echterkant wordt niet echt mooi, maar soit.

  4. fijne tip die met dat huishoudfolie… eenvoudig, maar je moet er maar opkomen ;))

  5. Ik deed het met alu folie, maar dat werkte toch niet zo goed als gedacht…..

  6. Dat artikel over Apple’s evil empire heeft wel een paar goede punten waar ik het stiekem wel mee eens ben.

    Buggy firmware 2.0, short supplies en dan hebben we het nog niet eens over MobileMe.

  7. Glad Press ‘n Seal-folie plakt doordat genoemde bubbeltjes een soort lijm bevatten. Die kan op je telefoon blijven zitten, vooral als het warm is. Ik las het verhaal van iemand die zijn iPod Touch met alcohol weer schoon moest maken. Het is de soort lijm die ook voor etiketten op fruit wordt gebruikt, dus ongevaarlijk voor de gezondheid, maar of je die nou op je telefoon wilt hebben zitten?

  8. Ik neem myn iPhone niet meer mee naar het strand sinds er (ondanks dat hij in een tas zat) toch zandkorrels nder het silicone hoeje zijn gekropen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.