Reacties voor: Kort iPhone-nieuws: Dataverkeer meten, Versterkt plastic, Privacy in gevaar

Drie korte nieuwtjes: hoe meet je het verbruikte dataverkeer, is de achterkant van de iPhone 3G wel van gewoon plastic gemaakt en welke risico's loop je als je locatie altijd achterhaald kan worden?

Reacties: 14 reacties

  1. De sterke frame haalde ze er bij Will It Blend weer gewoon uit, wel wat kleiner maar nog herkenbaar 😀

    Dat van die locatiebepaling kan wel handig zijn, als je als ouder je kind van 10 een iPhone geeft, wat nu zo hedendaags normaal is. En je zoon komt niet naar huis… Of hij loopt weg… Of hij neemt niet op… Of hij wil niet zeggen waar hij is… Noem maar op dus:) Je kunt die functie dan misschien ook niet uitschakelen vanwege parental control… Allemaal heel veel mogelijkheden met die iPhone, supper gewoon!!!

  2. Interessant van dat ‘plastic’…
    Maar dat van de data was al vrij oud nieuws.

  3. Hmm…
    http://youtube.com/watch?v=4yVQJ6jJPak
    ‘it has a full plastic back’ @0:54

  4. Dat gebruik is erg mooi, alleen erg jammer dat er geen onderscheid gemaakt is tussen inkomend en uitgaand bij het gebruik van telefonie.

  5. Yes! heb net me Iphone EINDELIJK meegekregen en me nummer doet het… Dus ga nu lekker rotzooien 😛

  6. ok ik zit dus al lang over mijn limiet, heb 12mb verbruikt, terwijl de maandlimiet bij mobistar 7,5mb is geloof k, dat beloofd mijn abo voor volgende periode, AFZUIPEEUURSS!!

  7. dromedaris, geen schrik hoor, je zit er nog lang niet overheen 😉
    http://iphone3g.mobistar.be/nl/formules.cfm

  8. @dromedaris & @wess: of zou die 7.5MB het restantje zijn wat nog gebruikt mag worden voor dit deel van de (factuur)maand?

  9. Intussen zeggen die “Will-it-blend” filmpjes meer over degenen die ze maken dan over de producten.
    Om niet af te haken, moet ik ze van achteren naar voren afdraaien.
    Misschien is het boeiender als we eens het materiaal waar zo’n presentator gemaakt is gaan testen.

  10. Die lokatie bepaling lijkt me wel grappig om te gebruiken op mijn blog… hopelijk kan dat in de toekomst dmv een app.

    Ik ben niet zo bang dat mensen me komen opzoeken, en mocht ik die dreiging wel voelen dan hoop ik natuurlijk dat ik die lokatie info kan uitschakelen.

  11. oh oh oh, misschien niet van plastic gemaakt? plastic bestaat niet!!! is namelijk gewoon een verzamelnaam voor kunststoffen dus ook de fantastische ruimtestof waar jullie over reppen is gewoon plastic, daarbij komt dat we op verschillende foto’s al de krassen hebben kunnen zien dus hardstikke fijn dat het niet blend maar het krast duidelijk wel!
    Ik persoonlijk vind dat Apple met de 3G een enorm zwak product heeft afgeleverd, hoe de stap van aluminium naar plastic in g’dsnaam een vooruitgang genoemd kan worden is mij een volslagen raadsel en ook qua vormgeving heeft het weinig meer met een appleproduct te maken… de luxe die een appleproduct behoort uit te stralen is imho ver te zoeken.

  12. Tja, de luxe die de 3G uitstraalt vind ik juist erger. Hij heeft meer de uitstraling van: “Oh als er te veel krassen op komen koop ik toch wel een nieuwe…” Dat is luxe > (luxe = niet nodig)

  13. tuurlijk het is luxer om een goedkope uitstraling te hebben vince… daarom heb je natuurlijk ook een swatch ipv een patek philippe om je pols en geef je je vriendin liever een ring uit de kauwgomballenautomaat…
    ik snap niet waarom al die apple fanboys altijd steve de hand boven het hoofd moeten houden, een beetje kritische kijk is helemaal niets mis mee hoor.

  14. Er is veel mis met iphone. Aan de andere kant veel goed. Overigens vind ik zelf de 3g minder praktisch in de vlekgevoeligere vormgeving, maar wel slikker… De nieuwe laat de eerste generatie ver achter zich… Het lijkt zelfs een beetje 80’s die eerste… (niet dat er toen mobieltjes waren maar toch…)
    Jammer dat er van die simpele dingen gewoonweg niet goed geregeld zijn.
    -Geen flash… niet eens lite… (qua browsen verder duim omhoog)
    -Geen knippen en plakken (DUDE?!)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.