Reacties voor: Kort iPhone-nieuws: BlackBerry Storm, Feather Case, beveiligingstips

In reclamefolders zie je wel eens een navigatiesysteem van een onbekend merk waarin een screenshot van TomTom is gephotoshopt. Vodafone heeft soortgelijke een blunder gemaakt met de BlackBerry Storm. Op promotiefoto’s van het nieuwe toestel was een iPhone-interface in de BlackBerry gephotoshopt. Mogelijk omdat de echte gebruikersinterface nog niet klaar was. Helaas was de vormgever […]
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. haha leuke fout van die designer xD

  2. het probleem met die cases zijn de screenprotectors. Trouwens heeft de iphone3G wel een screenprotector nodig? Ik gebruik hem nu 3 maand zonder en niet de minste kras in het scherm.

  3. wat een domme fout.

  4. dat van blackberry is uiteraard onzin, schaam je als je denkt dat ‘t waar is..

  5. @iPim
    Hey Pim.. Why the fuck heb je een site, met exact dezelfde posts als iphoneclub.. ? Zelfs in dezelfde volgorde, maar wel iets later dan dat iphoneclub ze online gooit.. Wat een onzin man, en tijdverspilling..

  6. En nog zo slecht gephotoshopt ook :O

  7. sorry hoor, maar die iPhone interface op de blackberry was een hoax en echt niet waar. Beetje jammer dat dit als nieuws wordt gezien en hier terecht komt.

  8. Origineel geplaatst door sandmansorry hoor, maar die iPhone interface op de blackberry was een hoax en echt niet waar. Beetje jammer dat dit als nieuws wordt gezien en hier terecht komt.

    Toch jammer dat jij niet snapt dat het hier om een advertentie fout gaat en zeker wel op deze manier online werd gezet door vodafone.

  9. Ik vind de aandacht voor de iPhone zowiezo nogal aanzienlijk op deze Blackberry-site.

  10. Die feather case, wat doet die meer dan krasbescherming? Niks denk ik en dat doet elke andere case die ook nog valbescherming biedt ook..dus wat moet je hiermee? Laat dan die extra millimeter ook maar weg..;-)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.