Reacties voor: ‘Koreaanse providers in onderhandeling over 4G in nieuwe iPhone’

Anonieme medewerkers van de Koreaanse telecomproviders KT en SK Telecom beweren tegenover de Korea Times in onderhandeling te zijn met Apple over 4G-ondersteuning voor de nieuwe iPhone.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik hoop dan wel de 4G op de iPhone ook in belgie zal werken.

  2. zo wel handig zijn als de nieuwe iphone 4G world ready functie zou hebben. net zoals de nieuwe ipad 3G world ready is.

  3. Noord-Korea ook?

  4. Als ze al in september de nieuwe iPhone gaan onthullen. Waarom sturen ze nog steeds geen uitnodigingen? Of zoals apple het doet verkopen… ๐Ÿ˜›

  5. @james: Uitnodigingen voor het persevenement worden een week van tevoren pas aan de genodigden verzonden… Nog even geduld dus! ๐Ÿ™‚

  6. Het duurt niet meer lang voor de iPhone 4G ๐Ÿ˜€

  7. @broem: Proximus rolt normaal eind dit jaar zijn 4G netwerk uit voor alle klanten, nu is het in sommige grote steden al beschikbaar voor zakelijke klanten.

  8. Goed initiatief.
    Hoe kan het nu dat overheid frequenties vrijgeeft en telco’s allerlei netwerken uitrolen waarvoor (nog) geen hardware beschikbaar is.
    Ik vind dat alle telco’s en de hardware producenten samen moeten optrekken zodat wij als consument devices krijgen met werelddekking. Daar kan de concurrentie toch niet in zitten.
    (het is toch bespottelijk dat er een iPad verizon en iPad A&T versie is)
    Dit lijkt mij nou bij uitstek een punt waar de EU zich wel druk over moet maken (in plaats van onze pensioenen)

  9. Even los van t feit of de EU nu goede of slechte beslissingen maakt over onze pensioenen ik vind dat toch wel iets belangrijker dan 4g dekking op m’n nieuwe iPhone !!??

  10. Net terug uit de VS.
    Ik had van tevoren een Red Pocket SIM gekocht op eBay en die online geactiveerd en “opgeladen” en bij aankomst in de VS de hele vakantie 4G gehad!
    Werkte op zich goed……maar als er gewoon 3G had gestaan had ik het ook geloofd….
    Een paar keer speedtest laten draaien…..hoogste was 4,33Mbps down….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.