Reacties voor: Kopers Pebble-horloge mogen kleur uitkiezen

Kickstarter-donateurs die geld hebben gestoken in de Pebble kunnen vanaf vandaag aangeven welke kleur ze willen en een ontvangstadres opgeven.
Lees het complete artikel → Kopers Pebble-horloge mogen kleur uitkiezen
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Kan niet wachten 🙂

  2. Moet eerlijk bekennen dat ik wel een beetje spijt heb dat ik hem niet heb aangeschaft. Misschien in de toekomst nog, wie weet komen er nog nieuwe versies of andere makers die het beter kunnen!

  3. Origineel geplaatst door Ties
    Moet eerlijk bekennen dat ik wel een beetje spijt heb dat ik hem niet heb aangeschaft. Misschien in de toekomst nog, wie weet komen er nog nieuwe versies of andere makers die het beter kunnen!

    ik ook!

  4. Origineel geplaatst door Ties
    Moet eerlijk bekennen dat ik wel een beetje spijt heb dat ik hem niet heb aangeschaft.

    Ik ook… Maar ik zat dan ook te wachten op de beslissing van anderen om mee te bestellen. Leermoment: gaan we niet meer doen… 😉

  5. Ik heb eigenlijk spijt dat ik er een besteld heb, maar liever een Cookoo watch had willen hebben. Ach misschien bestel ik er alsnog 1 via cookoowatch.eu , heb ik 2 horloges en ben altijd bij de tijd 😉

  6. Ik was helemaal vergeten dat ik dit geweldige horloge nog ga krijgen (Is al maanden geleden betaald dus voelt als krijgen), ga voor de grijze aangezien dat het beste kan bij andere bandjes.

  7. Apple komt toch ook met een nano- horloge?

  8. Origineel geplaatst door marcel
    cookoowatch.eu

    Ik snap niet waarom je er spijt van hebt. Die Cookoo watch is een totaal ander ding. Je zou ze zelfs theoretisch beide gesponsord kunnen hebben omdat ze totaal van elkaar verschillen. De enige overeenkomst is dat ze beide een horloge zijn (of horlogefunctie hebben). Maar de Pebble is meer dan dat. Dat is een extensie op je telefoon. Een tweede beeldscherm om het maar zo te zeggen.

    Origineel geplaatst door lodewijk
    Apple komt toch ook met een nano- horloge?

    Eeuh, nee? Er zijn geen aanwijzigingen daarvoor. Wat je wel kunt doen is een iPod nano kopen en daarvoor een mooi bandje aanschaffen. Dat werkt prima (weet ik uit ervaring!)

  9. Maar met een nano als watch zie je geen sms berichten en bellergegevens toch? Dat is nu juist zo interessant aan de pebble.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.