Reacties voor: Kooptip: 7 universele hoezen voor de iPad (en iPad 2)

Koop je voor elke iPad-generatie een nieuw hoesje, of heb je liever een hoesje dat je later nog eens kunt gebruiken? Wij hebben 7 hoesjes gekozen die ook bij de volgende generatie iPad nog bruikbaar zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Die envelop ziet er erg gelikt uit!

  2. Inmiddels de Marware Eco-Envi om mijn iPad 2 zitten (als ik de iPad niet gebruik). De microshell zit om de iPad (eerste generatie). Helemaal top.

  3. Welke hoes kan worden gebruik met smart cover? Ik vraag dit omdat er in de inleiding staat “sommige”. Alvast bedankt

  4. @MervynNLD: Daar ben ik ook benieuwd naar!

  5. Past de originele Apple iPad case van 1e generatie ook op de iPad 2?

  6. @mervynNLD: De reden waarom ik ging lezen. Jammer dat dat nu net niet vermeld wordt.

  7. Ik heb zelf vandaag de Reversible Soft Sleeve van Philips, gemaakt van Neoprene (rood/zwart of rood als je em binnenstebuiten keert). Past perfect en dat is dan inclusief de smartcover. Iets minder zakelijk, eerder sportief, prima ding!

  8. Mijn Fabrix hoes gebruik ik nu voor de iPad2, hij kan er gemakkelijk in ( met de smartcover erop!!)

  9. Om mijn iPad 1 had ik de griffin jumper. Bij de iPad 2 kocht ik ook een smartcover en kwam er achter dat deze niet samengaan. Ik wil dat de achterkant ook beschermd is tijdens vervoer (better safe than sorry). Cover moest er vanaf wilde je m erin doen. Daarom heb ik daarna een Belkin Grip Sleeve gekocht en deze werkt uitstekend icm de smartcover. Heb je zelfs nog wat opbergruimte voor adaptertjes/kabeltjes

  10. @Gonny van der Zwaag: Vandaag ook de sena ultraslim binnengekregen voor iPad 2 met smart over. Echt superstrak ding! Vind hem best soepel gaan. Mooi zelfde hoesje ook als mijn iPhone 4.

  11. Heb je dat versie van sen ultraslim die eigenlijk voor de ipad 1 is bedoelt ? Want k heb die namelijk bestelt@Macaap:

  12. Heb je het over de ipad 1 versie van de ultra slim @Gonny van der Zwaag:

  13. @Oetjee: Nope, is via de site van Sena. Het is een ultraslim speciaal voor iPad 2 mét smart cover. Zit als gegoten, zonder smart cover zit hij te ruim

  14. Ik heb hem eindelijk binnen en moet zeggen dat ik hem met smart cover prima vindt zitten ondanks ik de ipad 1 versie van de sena ultraslim heb en dat voor nog geen €25 @Macaap:

  15. @Oetjee: Ze zijn even duur. Maar fijn dat hij goed bevalt! Is gewoon een mooie case

  16. Origineel geplaatst door Gottimaster
    past de originele Apple iPad case van 1e generatie ook op de iPad 2?

    Nee, onze redacteur Elger heeft dat geprobeerd (en ik zat erbij te kijken): Hij zit te ruim. Het is echt een noodoplossing.

    Origineel geplaatst door mervynNLD
    Welke hoes kan worden gebruik met smart cover?

    Ik heb dit nu nagevraagd bij onze shoppartner en hoop snel op antwoord. De iPad 2 met Smart Cover neemt ongeveer net zoveel volume in beslag als de iPad 1. Dus in principe past het allemaal wel. Probleem is alleen, dat de Cover wat stroef is. Bij de wat nauwer sluitende modellen zoals de Sena Executive Sleeve en de Griffin Elan Sleeve glijdt de iPad er dan niet meer soepel in. Het is maar net wat je wilt.
    Zelf heb ik een Sena Ultraslim, maar die heb ik met opzet niet genoemd omdat die tamelijk strak zit. Ik vind het alleen zo’n mooie hoes, dat ik het duwen en trekken wel ervoor over heb.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.