Reacties voor: Koopje: Apple Watch voor 299 euro

De Apple Watch Sport is momenteel met extra korting verkrijgbaar op een koopjessite. Ook was er een soortgelijke deal met de Pebble. Welke van de twee kies jij?
Lees het complete artikel → Koopje: Apple Watch voor 299 euro
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Net twee weken geleden een Watch gekocht..

  2. Heb de 42mm besteld bij iBood, twijfelde al langer, maar et deze prijzen is het nog leuk ook 😀

  3. Ik wacht tot volgende maand, voor de AppleWatch 2.

  4. Zoals ik kan lezen zijn t refurb producten omdat de zegel van de verpakking is verbroken en ze zo goed als nieuw zijn…

  5. @tim: Of teruggestuurd door klanten.

  6. Origineel geplaatst door johan
    Ik wacht tot volgende maand, voor de AppleWatch 2.

    Daar is nog niks van bekend.

  7. Ook in de VS was de Apple Watch in de aanbieding afgelopen week voor $299 bij Bestbuy (meen ik). Ik vraag me af of we bepaalde conclusies kunnen trekken met een Apple event in aantocht, en de Apple Watch in meerdere landen in de uitverkoop (refurbished of niet).

  8. Bij de mediamarkt afgelopen btw actie een volledig nieuwe, gesealde, Apple watch sport space gray 42mm gehaald met 80 euro korting. Nog steeds heel blij mee.

  9. De prijzen gaan altijd naar beneden als er een nieuw model aankomt.

  10. Nou succes met de bestelling bij Ibood. Lees de recensies. Ook ik heb negatieve ervaringen met deze club. Wel geld incasseren maar lang wachten op je bestelling. Telkens werd het uitgesteld. Bij het annuleren duurde het 3 maanden voordat ik mijn geld terug had. Bedenk dus goed voordat je bestelt. Succes!

  11. @Jonas: de btw actie telt normaal niet op Apple producten. Heb je geluk gehad?

  12. @menno: officieel heette t geen btw actie voor de Apple watches. Maar gedurende de btw actie kreeg je zo ongeveer ( halve euro verschil ofzo) de prijs van de watch zonder de btw. Het was zeker een geluk dat ik daarachter kwam.

  13. Zijn geen nieuwe Apple watches!!!

  14. Origineel geplaatst door Omer
    Zijn geen nieuwe Apple watches!!!

    Oh jee!! Gelukkig staat dat ook duidelijk in het artikel.
    Ze zijn trouwens teruggestuurd binnen de zichttermijn, niet refurbished. Staat ook duidelijk hier + bij iBood zelf.

    Enne… wachten op de Apple Watch 2 kan natuurlijk, maar de kans is erg klein dattie in maart komt.

  15. @James: Ik bestel heel vaak bij iBood en ik heb die ervaring totaal niet. De levertijden staan er heel duidelijk bij, soms is dat wat langer maar dat weet je vooraf

  16. Ik wacht liever tot de volgende Apple Watch. Ik verwacht meer sensors met belangrijke functies, die vooral interessant zijn voor gezondheid en sport.

  17. @jpwg001: Dan ga je nog lang mogen wachten, want voorlopig komt er GEEN Watch 2 🙂

  18. @johan: Ja hoor, iBOOD weet wanneer een nieuw model uitkomt, dream on.

  19. Origineel geplaatst door James
    Nou succes met de bestelling bij Ibood. Lees de recensies. Ook ik heb negatieve ervaringen met deze club. Wel geld incasseren maar lang wachten op je bestelling. Telkens werd het uitgesteld. Bij het annuleren duurde het 3 maanden voordat ik mijn geld terug had. Bedenk dus goed voordat je bestelt. Succes!

    Ik heb ook nog nooit problemen gehad met ibood en bestel geregeld iets. Mijn bestellingen komen soms zelfs vroeger dan ze vermelden. Als ik iets terug stuur of annuleer heb ik ook altijd mijn geld snel terug.

  20. @Pieter: Als het hele internet het nog niet weet, hoe zou Ibood het dan weten, lol!

  21. Heb net een besteld voor mijn vrouw, nog geen bevestigingsmail ontvangen maar dat kon wel even duren blijkt, levering 3 maart.

    Ben benieuwd anders bel ik morgen.

  22. Kleine side-note. De pebble werkt niet lekker op een iPhone 4s. Ik spreek uit ervaring. Dit is vanwege de minder goede uitvoering van bluetooth LE(low energy). Hij werkt een stuk beter op een nieuwere iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.