Reacties voor: Koopadvies David Pogue: nog even wachten met nieuwe iPhone

Gadgetexpert David Pogue van de New York Times raadt geïnteresseerde iPhone-kopers aan om hun aankoop nog even uit te stellen. Er zijn teveel signalen dat er een nieuw model aankomt. Open deur? Voor ons wel, maar mensen die zich niet dagelijks met de iPhone bezighouden weten vaak nog van niets...

Reacties: 13 reacties

  1. Ik wacht nu al een half jaar, kan ik nog enkele weekjes wachten ook!
    Denk de iphone2 te bestellen zodra die in de UK uitkomt.

    lataah

  2. en davidje kan het weten. bij de vorige iphone had hij ook al een podcast klaar dat hij de iphone vroeger had gekregen. dus waarschijnlijk is dit nu ook het geval. david pogue is mijn held!!!(samen met cali lewis van geekbrief natuurlijk, en de mensen van iphoneclub)

    greets

  3. wachten wachten wachten..

    Ik begrijp niet goed waar dat allemaal voor nodig is.

    Trouwens, wie van de iPhone gebruikers gebruikt nu GPRS op zijn iphone, want 3G is gewoon sneller, maar je kan er net evenveel mee als met GPRS/EDGE?
    Ik gebruik het in ieder geval zelden.

    Bovendien is het niet zeker of de volgende iphone meteen te unlocken valt, wat zijn prijs is, en of apple nog zo “dom” gaat zijn om de iPhone zonder contract te verkopen in de apple stores.
    Bovendien zal de prijs een stuk hoger liggen dan de huidige iPhone, zeker in het begin.

    De kans dat er trouwens gps gaat zitten in de nieuwe iphone, lijkt mij zeer onwaarschijnlijk.
    Apple zet nooit teveel nieuwe dingen tegelijk op een nieuw toestel.

    Maar goed, tot zover mijn mening 🙂

  4. willy… GPS komt erin das een feit.
    firmware 2.0 is al unlocked, ook een feit.
    waarom heb je een iphone als je GPRS/internet niet gebruikt? Ja 3G, graag! SNELLER

  5. nee knul,

    Het gaat ‘m niet om 3G het gaat om de bijkomende voordelen zoals een langere autonomie vd dikker iphone2 als 3G uitgeschakeld is.

    check jullie later,
    laterz!

  6. Ik ben net te laat voor dat advies, ik heb mijn iphone nu bijna een week maar als ik dit geweten had, had ik natuurlijk nog even gewacht.

  7. Ik ga op 2 Juli naar de US en dan blijf ik daar tien dagen, ik koop sowieso wel een iphone, misschien de huidige als de specs me tegenvallen van de nieuwe of de prijs, ik wwet dat er met 2.0 (waarschijnlijk) standaard Nederlandse taal op zal zitten met regionotatie, nog meer van die kleine dingetjes…
    Het design van de huidige vindt ik helemaal top dus hopelijk veranderd er niet al te veel.

  8. hij is zeker niet meteen te unlocken! De firmware is gehacked, maar de nieuwe bootloader (3.9 enz) nog niet dus ik zou op wat extra weekjes rekenen!

  9. die 3G bandbreedte schijnt wel meer stroom te vreten, dus zal de accu wel dikker/groter moeten worden. En daar weer dan aan denkende, hoop ik dat die foto’s met die bolle achterkanten fake zijn. Dan wil ik nog wel een ‘oude’ iPhone…

  10. mja ik wist wel van de ‘nieuwe’ versie maar heb toch maar gekozen voor de ‘oude’ versie.

    reden: goedkoper, de ‘ik wil hem nu!’ factor en het feit dat ik aan 3G hier in mijn gebied niet veel heb…
    ok schat ik in dat de nieuwere iPhones een stuk duurder zullen zijn als je ze kant-en-klaar unlocked (indien al mogelijk) wil kopen…

    ..ach en als het meevalt verkoop ik gewoon mijn oude door aan een nietsvermoedende 😉 want de markt staat er nog steeds voor open.

  11. Weren,

    Jij zegt dat het een feit is dat er gps in komt, maar dat is dus absoluut niet é!!!

    Er is nog NIETS een feit, er is zelfs niet officieel bevestigd dat er een nieuwe iPhone aankomt!

    En het zal zoals al gezegd is, volgens mij niet zo eenvoudig zijn om de nieuwe iphone onmiddelijk te unlocken. Apple zou wel dom zijn moesten ze hun beveiliging niet omhoog schroeven. Anders zijn hun iPhone store voor applicaties weinig succes kennen!

    Maar goed, iedereen zijn mening hiervoor natuurlijk, het blijft gissen allemaal..

  12. nee knul,

    Het is niet de hardware die unlocked moet worden maar de software en de software wordt het iphone-os versie 2.0 zelfde voor iphoneI als II en zal in een mum van tijd gehacked worden.

    kappe nou kt.

    laterzs

  13. @ tartiflet:
    Doe nou eens een beetje minder arrogant en trek je ogen open! Je zal de 3G iPhone NIET meteen kunnen gebruiken en unlocken zoals je nu de huidige versie ook kan unlocken. En als jij dat meteen kan, dan ben je geweldig hoor…
    Dus JIJ mag ondertussen al wel kappen! Tsss….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.