Reacties voor: Europese Koogeek stekkerdoos met HomeKit vanaf nu in de winkel

Koogeek maakte al slimme stekkers die je met HomeKit kon bedienen. Nu is er ook een veel groter stekkerblok, waar je drie apparaten op kunt aansluiten die je met HomeKit aanstuurt. Ook zitten er drie USB-poorten op.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. En waar kun je ze dan bestellen met de bijbehorende kortingscode?

  2. Worden de aangesloten apparaten separaat getoond in Homekit of is het gehele stekkerblok één apparaat?

  3. @Rien: aparte schakelaars. Misschien eerst even het filmpje bekijken Rien 🙂

  4. Zonde dat de USB-poorten niet ook schakelbaar zijn…

  5. @Ronald: Ben ook benieuwd

  6. @Luuk: de stekkerdoos is pas vanaf augustus leverbaar, staat duidelijk in het artikel. Bij de lichtknoppen staan de linkjes erbij, dus ik weet niet waar jullie het over hebben…

  7. Wat heb je verder nog nodig om bijvoorbeeld om 7:00 de lampen aan te doen? Apple tv/iPad?? Of kan dit ook via hue bridge?

  8. Origineel geplaatst door Stefan
    Wat heb je verder nog nodig om bijvoorbeeld om 7:00 de lampen aan te doen? Apple tv/iPad?? Of kan dit ook via hue bridge?

    Een HomePod, Apple TV of iPad

  9. @Paul: Via die linkjes ga je naar Amazon en is bij mij automatisch 10% korting. De prijzen zoals ze in het artikel genodigden zijn krijg ik niet.

  10. Voor alle duidelijkheid, er bestaat geen CE keurmerk. Er is wel een CE markering die fabrikanten kunnen aanbrengen als het product o.a. voldoet aan de minimale eisen van de Europese wetgeving. Het is dus niet het resultaat van bijvoorbeeld een onafhankelijk keuringsinstituut.

  11. @Ronald: Wanneer je op de link klikt ga je naar Amazon. Daar kan je de schakelaars kopen. De kortingscode kan je dan bij het betalen invullen.

  12. die kortingscodes (bijv. voor deurschakelaar) lijken niet meer te werken (‘abgelaufen’). Of doe ik iets verkeerd? Ik voer ze in bij het betaalproces bij ‘Gutschein’.

  13. Origineel geplaatst door Niel
    @Ronald: Wanneer je op de link klikt ga je naar Amazon. Daar kan je de schakelaars kopen. De kortingscode kan je

    Zojuist de Switch dubbel via de link proberen te bestellen, maar krijg hem niet erdoor. Komt telkens met melding dat ik meer dan 1 moet bestellen om te laten verzenden. Ook afhalen via een Amazonpunt is niet mogelijk.

    Is het iemand wel gelukt?

    Dit item kan niet worden bezorgd in Nederland. Meer informatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.