Reacties voor: Konami haalt bijna alle games uit de App Store

Konami haalt ruim 30 games uit de App Store, zoals Dance Dance Revolution en Bomberman. Het gaat om games die sterk verouderd zijn en niet meer werden bijgewerkt.
Lees het complete artikel → Konami haalt bijna alle games uit de App Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. En het mastermind achter de nieuwe MGS gaat weg bij Konami door ruzie. Weer eens zo’n bedrijf dat zich volgens mij niet meer laat drijven door mensen en innovatie maar cijfertjes. Geld geld geld.

  2. Lieten ze zich maar wat meer door cijfertjes leiden, dan hadden ze niet veel te veel mensen in dienst.

    Maar eeb sjiekere manier was om de games gratis aan te bieden. Voor de mensen die nog op ios 6 of 7 zitten

  3. @Gabor: En dan in het bijzonder nu ze alles uit de App Store trekken. Aardig hoor! Het kost ze namelijk niks extra om het erin te laten staan, aangezien ze er toch letterlijk 0 manuur aan besteden.

  4. Hoop dat ze snel uit het slop komen en de juiste koers gaan varen. Konami is toch wel de games ontwikkelaar waar ik een nostalgische liefde voor koester. Zal nooit de titels vergeten op mijn oude trouwe MSX2 computertje. Voor die tijd waren de games hun tijd ver vooruit. De eerste Metal Gear was echt een sensatie voor die tijd.

  5. Ik koop nog zelden games, ben het beu ik er al dat geld aan geef en dan een tijdje later zijn ze foetsie zeg, vind ik niet kunnen dus ze doen maar, ik geef der m’n geld niet meer aan en ik houd het in de gaten als ze dan eens gratis te downloaden zijn ze.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.