Reacties voor: Koken op de iPhone: iPhoneRecepten.nl

Receptensites zijn zelden aangepast voor de iPhone. Heb je op het laatste moment een recept nodig en sta je al in de supermarkt, dan is iPhonerecepten.nl de redder in nood.
Lees het complete artikel → Koken op de iPhone: iPhoneRecepten.nl
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Ideaal, ik ben student! 😉 Ga hem toch even tjekken en dan toch maar bookmarken.

  2. Heeeeeel slim gedaan…

    Tops voor de bedenkers.

  3. Wanneer komt hij Native?

  4. @Martijn: Native is in dit geval toch helemaal niet slim? Je wilt ook de meest actuele recepten binnenhalen, dus dan heb je toch al een internetverbinding nodig.

  5. Ze kunnen de drukte niet aan, nu is hij terug leeg 🙂

  6. @iPhoneclub
    Actueel, actueel.
    Spaghetti bijvoorbeeld wordt volgens mij al een paar honderd(?) jaar op ongeveer dezelfde manier gemaakt. Als er om de maand/2 weken een update komt lijkt mij dit snel genoeg, toch? Misschien zelfs makkelijker om alles in eens te updaten.
    Anders mis ik het meest hippe recept maar hoor. 😉

  7. Meteen in het beginscherm geplaatst ideaal.

    Ben nu alleen thuis dus vaak koken enzo. Dan zijn dit leuke dingen en straks in een eigen woning is dit natuurlijk ook mooi.

  8. Erg leuk, vooral als je een bookmark op je beginscherm maakt, je krijgt dan een icoon van Linguini (de kok uit de film Ratatouille)

  9. Geweldig lekker! 😉

  10. Best handg, alleen kan ik al super lekker en met voldoen afwisseling koken, maar idd voor die student of onervaren opzichzelfwonert…leuk idee!

  11. Super idee, ik ga hem meteen bookmarken!

  12. Mooi site, ideaal voor op de iPhone. Ik mis alleen de mogelijk om de benodigheden native op te slaan. Dit om als boodschappenlijst te gebruiken in de supermarkt.

  13. Heb zojuist via de advertenties op iphonerecepten.nl een andere mobiele receptensite gevonden, die een betere zoekfunctie heeft. Deze site is tevens crossmobiel (is dat een woord?) dat betekent dat de website niet alleen voor de iphone, maar voor meerdere telefoons optimaal is te bekijken.
    Ga naar: http://www.hulpindekeuken.nl/mobiel/

  14. Prima recepten ook! Lekker maar niet al te lastig te bereiden. Echt een aanradertje!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.